2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان من تقریباً 3 ماه که عمل کردم یه سوال دارم از خانم های که حداقل یک ساله عمل کردن و ممنون میشم اگه کسی تجربه ای داره در اختیار بقیه بذاره من از عملم راضی هستم. بینی ام خیلی طبیعی هست ولی هنوز فکر می کنم یه کم بزرگه .نمیدونم چند درصدش ورمه همش فکر میکنم دیگه هرچی ورم داشته تا حالا خوابیده وتا آخر هم همینه.شما بینی تون مثلا 3 ماه بعد عمل با 12 ماه بعد عمل چقدر تغییر کرد؟؟؟؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من فکر میکردم کلاسا از وسط مهر شروع شه. دوست داشتم تا یک ماه بعد از عمل خونه باشم. شستشو بینی برام سخته تو دانشگاه هفته دوم به بعد که بقیه میرن من جزوه هیچکسی رو قبول ندارم میترسم به دکتر بگم نامه بده بگه از هته دوم برو دیگه
منم میخواستم قبل دانشگاه عمل کنم و تا وقتی چسب میزنم خونه باشم...چولی نشد دیکه تازه من آخرای مهر عمل میشم دیگه چاره ایی نیس باید کنار اومد باش...انقد حساسیت نشون نده
من رفتم پیش نادریان فقط چراغ قوه انداخت تو سوراخ ها و گفت وایییی انحراف داری افتضاحه اصن بیرونش مشکل نداره اما داخلی بده چطور نفس میکشیدی تا الان!!! گفت ۱۲ میلیون میشه بماند که ۳۸ هم برا مشاوره گرفت !!!! اما چطور بقیه میگن انحراف ندارم بچه ها سجادیان انحراف هم اصلاح میکنه? بابت اونم چیزی اضافع میگیره?
نارین جان من خودم دماغم یه جوریه که همه میگم چرا میخوای عمل کنی یا بعضیا فکر میکنن عمل کردم ولی خب خودم دوسش ندارم .... بعد ۲۱ سال اولین کسی که بهم گفت انحراف داری دکتر کوچک زاده بود ... در صورتی که نه خودم فهمیده بودم نه دورو بریام هیچ مشکل تنفس هم نداشتم.... دکترم مخیلی اصرار داشت که خیلی تابلوعه و این حرفا....اون موقع فهمیدم این دکترا الکی زیادی شلوغش میکنن ...بعدشم بهم گفت تا ۷۰٪ انحرافت بر طرف میشه...منم برام مهم نبود که چرا کامل نمیره...چون همینجوریش که معلوم نیس پس اون ۳۰٪ هم از بین نره بازم معلوم نیس...به نظرم جاهای دیگه برو ببین اونام میگن انحراف داری یا نه ... بله دکتر سجادیان انحرافم بر طرف میکنه...کلا وظیفه همه دکترا هست که هر عیبی میبینن موقع عمل باید برطرفش کنن .... فکر نکنم چیز اضافه ایی بگیره ...حالا یه بار برو پیشش مشاوره ببین چی میگه
الههییییی عزیزم..... ایشالا هم پاهای خواهرت زودتر خوب شه ...هم دماغتو راحت عمل کنی .... برا همین میگم یه گردنبند طبی نرم ببند که سرت زیاد پایین نیاد....دعا کن شانس بیاری استادتون جزوه نگه کتاب معرفی کنه حالا کارای دیگه هم میتونی بکنی.... مثلا صدای استادتو ظبط کنی یا از تخته عکس بگیری...دیگه هر جور خودت صلاح میدونی.... من خودم رشتم عکاسیه ... این ترمم همش کارگاه های عملی دارم .... یا باید تو آتلیه باشم کار کنم یا کلی پیاده روی کنم برم عکس بگیرم...حاضرم کلی جزوه بنویسم ... ولی دوربینو نچسبونم به صورتم عکس بگیرم دیگه هر کس مشکلات خاص خودشو داره ... پس اصلا نگران نباش به وقتش یه راهی پیدا میکنی بدون سر خم کردن جزوه بنویسی
نرگس نگرا ن نباش از روز سوم مجاز هستی با ملاحظه به کارهای عادیت برسی و سرت رو به همه طرف بچرخونی و نت برداری و با کامپیوتر کار کنی... اتفاقی نمیفته امیدوارم پاهای خواهرت هم مشکل مهمی نداشته باشه و زود خوب بشه
ناربن جان دکتر وقتی شروع به جراحی بینی میکنه، باید قبل از زیبایی تمام عیوب داخلی رو رفع کنه.. از جمله پولیپ و انحراف بینی قبل از عمل، نیازی به هیچ گونه عکس رادیولوژی یا سی تی اسکن نیست، چون اطلاعات اضافی در اختیار پزشک قرار نمیده، مگر اینکه بخوای از بیمه تکمیلی استفاده کنی و به مدارک پزشکی احتیاج داشته باشی
دوستان یه دکتر خوب معرفی کنیین که بینی خوب کوچیک کنه منظورم از 3 رخ و نیمرخه چون من بینیم گوشتی نیست و استخونیه واسه همین مشکل قوز دارم از روبرو بینیم زیاد پهن نیست ولی از نیمرخ و 3 رخخخخخ افتضاحهههههههه افتضاح خیلی برت صورتم بزرگه یه دکتر ببگین بینی قشنگ نصف کنه
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست
آره ناربن علمی کاربردی . کی پرسید سجادیان واسه انحراف چقدر میگیره ؟ سقف قیمتش 5.5 بهت تو مشاوره میگه انحرافت چقدر بر طرف میشه وااای نادریان چقدر زیاد میگیره تازه تا اینجا من چند تا ناراضی ازش دیدم چه خبره برای یک بینی 12 میلیون؟ مردم با این پول زندگی میسازن من که تا 7 مهر نمیرم دانشگاه 7 مهر هم برای این میرم عروسی داریم میخوام نرم بینیمو اول کاری فامیل نبینه
2810