2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام دوستان میخواستم بدونم دکتر نادریان چند روز بعده عمل اجازه فعالیت میده و اینکه فقط چسب میزنه یا تامپونم میزاره؟چند روز بعد باید بعد عمل رفت برا کشیدنه بخیه و این چیزا ممنون میشم پاسخ بدین واینکه بخیرو از داخل میزنن دیگه مشخص نمیشه ک اخه با توجه ب هزینه ای ک میگیره ۹ تومن خواستن میخواستم بدونم کارشم در اون حد خوب هست یا نه
خدایا منو فرزندمو در پناه خودت بگیر*
ماری جون منو برادر همسرم و یکی از دوستام هر سه بینی استخوانی بود و راضی هستیم از عمل ، یکی از دوستام بینی گوشتی داشت و تقریبن سه سال از جراحیش میگذره و خوبه ... بهتره شما مطبشون برین و از نزدیک ببینین
پیش هرکسی میرید پیش دکتر ناظم نرید..نه تعهد داره دماغ منو دو برابر کردش نوکشو از بین برد اصلا معلوم نیست چکار کرده نوک بینی گوشته هی میگفت ورمه بعد۳سال میگم ورمش نرفته میگه پوستت ضخیمه آخه بگو من عمل کردم بینیم کوچکتر بشه نه اینکه دوبرابر بشه...هر روز از خدا میخوام ازش نگذره
سلام من بعد از هشت ماه تحقیق شنبه بینی مو با ایرج علی اکبری عمل کردم. همه چیز خداروشکر عالی بود. نه درد داشتم نه شب ها موقع خوابیدن اذیت شدم، دیروزم رفتم تامپون هامو کشیدم که اونم چیز آزاردهنده ای نبود. فقظ چیزی که داره اذیتم میکنه فاصله ی لب و بینیم هست. فاصله ی لب و بینیم از قبل عمل همین قدر بود اما چون نوک بینیم افتاده بود و لب های درشتی دارم روش حساس نبودم. اما الان که بینیم یکم رفته بالا این خیلی داره آزارم میده. یعنی فاصله ی لب و بینیم همین قدر زیاد می مونه؟ یا به مرور میاد پایین؟
bahaar الان به خاطر بی حسی حالت لب هاتم باید یه کم عوض شده باشه .. مخصوصا لب بالا...به مرور این فاصله که الان به نظرت زیاد میاد خیلی بهتر میشه .. نگران نباش...چن روزه مگه عمل کردی...!!! بزار فرم صورتت یه کم به حالت طبیعی برگرده...
دوستان عزیز ممنون میشم اگر در مورد جراحان بینی شیراز هم نظر بدین (چه مثبت چه منفی) عمل زیبایی بینی البته که سلیقه ای هست مثلاً یکی کار یه دکتر و می پسنده چون خیلی به ترکیب بینی دست نمی زنه یکی نه دوس داره بینی فرم عملی بودن و نشون بده.. اگر یه سری به سایت های خارجی بزنیم متوجه میشیم که تعریف جراحی زیبایی بینی اونجا با اون چیزی که تو ایران می بینیم خیلی فرق داره و متأسفانه توی ایران هر کسی متخصص شده تو این زمینه و این کارو انجام میده و ای کاش پزشکان ما کمی وجدان کاری داشته باشن و فقط عمل های زیبایی که واقعاً ضروری هست و انجام بدن نه اینکه هر کس بهشون مراجعه کرد بدون در نظر گرفتن خیلی از مسائل این عمل رو براش انجام بدن
اقا رسول دماغ قبل عملت گوشتی بوده؟ با پوست ضخیم؟ بنظرم هردکتری استخونی رو میتونه اما مهارت دکتر تو بینی گوشتی اللخصوص بل پوست ضخیم شناخته میشه الته طبیعیه نتونن سخته دراوردنش ریسکش بالاست
تا اینجا که من بعضی از نظرات دوستان رو می خوندم خب خیلیها راضی بودن از عمل و متأسفانه تعداد بسیار زیادی هم نه.. من به شخصه به ندرت می بینم کسانی که این عمل رو انجام دادن و در نهایت بینی عمل شده با ترکیب بندی صورت هماهنگ باشه و برعکس بجای زیباتر کردن اون فرد باعث نازیباتر شدن شده!!! پس خواهشاً دوستانی که مثل خود من در فکر عمل زیبایی بینی هستن عجله نکنن و با تحقیق کامل این کار و انجام بدن.. چون بعدش دیگه پشیمونی فایده ای نداره
2810