2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015370 بازدید | 66527 پست

از یه طرفم رفتم پیش دکتر نادریان همون روز بهم گفت ۶۸ تومان حالا ایشالا تا روز عملت گرون نشه

کلا نادریان رو بیشتر از محبی دوست داشتم آرامشش بیشتر بود 

ولی خدایی جفتشون گرونن منم کمال گرام متاسفانه موندم چیکار کنم

دماغمم خیلی بزرگ نیست فقط یخورده قوز داره و یه کوچولو افتادگی میترسم هر دکتری برم

اینا که میگن برین تو مطب ببینید 

والا تو مطب من نمونه کار ندیدم هیچوقت اگرم باشن خب تازه عمل کردن و پر از باده دماغشون و پر چسب 

چطوری باید بفهمیم دکتر خوبین؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از یه طرفم رفتم پیش دکتر نادریان همون روز بهم گفت ۶۸ تومان حالا ایشالا تا روز عملت گرون نشه کلا ناد ...

دوست عزیز دیگه قیمتا همینه الان دکترای خیلی معمولی ۵۰ ایورا شدن ، عمل بینی کم عملی نیس پس به این فک نکن که حیفه ایقد خرج کنم ، عزیزم میشه بپرسم چرا بین محبی و نادریان محبی رو انتخاب کردی ؟

دوست عزیز دیگه قیمتا همینه الان دکترای خیلی معمولی ۵۰ ایورا شدن ، عمل بینی کم عملی نیس پس به این فک ...

من خواهرم با محبی عمل کرده بود کلیت کارش خوب بود ولی به نظرم بزرگه هنوز بینی اش گفتم شاید واسه منو کوچکتر دربیاره چون نیمه فانتزی میخواستم بعد خب قیمت اولی که اینا جفتشون به من دادن ۲۰ میلیون اختلاف داشت بعد فهمیدم که محبی قشنگ دکون وا کرده وگرنه نادریان رو بیشتر دوست داشتم

سلام دوستان من هفته بعد سه شنبه وقت همل گرفتم با مجید حاتمی ازش ۳ تا خواهر دیدم عمل کردن خوب شده و یکی تو مطب یه ماه بود عالی بود و هر کس هم میومد جالبه سریع وقت فیکس میکرد ، طراحی بینی رو هم دادو ۲۴ قیمتشبه بالا

دوست عزیز دیگه قیمتا همینه الان دکترای خیلی معمولی ۵۰ ایورا شدن ، عمل بینی کم عملی نیس پس به این فک ...

نه عزیزم اینجوری نیست هرچیزی قیمت خودش رو داره 

نه اینکه یه دکتر ۵۰ بگیره یکی ۱۰ 

بعضی از دکترا فقط میخوان تیغ بزنن 

2810