2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست
درد مداری عزیزم و سختیش یه هفته اوله و بعدش کلا مراقبته ورم هم ک خوب داری و بسته ب بینیت متفاوته ان شاءالله مبارک باشه عزیزم و ب سلامتی . هر تصمیمی میگیرری برات آرزوی سلامتی و موفقیت دارم
23تیر عمل ترمیم برای بار سوم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اسمم برای تخفیف عمل با دکتر حمیدرضا نوری در اومده و فردا باید برم برای مشاوره . ممنون میشم اگی کسش از دوستان اطلاعاتی راجع به ایشون داره در اختیارم بذاره. سایتشونم اینه: www.drnoori.com
فاطمه جان اگه بینیت گوشتیه پوست ضخیم داره دقت کن واسه عملت منم پارسال گول عکساى سجادیان و خوردم بعد عملم چندتا گوشتى تو مطبش اومدن همه ناراضى بودن متاسفانه قبل عمل ندیده بودم وگرنه پیشش عمل نمیکردم! من شهرستانم وقت مطب گردى نداشتم به عکساى سایتش اعتماد کردم هیچ دکترى هم نمیشناختم، بعدش هم چندبار سعى کردم عکس بذارم ببینید چیکار کرده سوراخ بینیم کوچیک و بزرگه ولى نشد یا بلد نیستم نگین جان هم یادم داد ولى باز نمیشد عکسم نمیاد ولى باز هم سعى میکنم که عکس رو بذارم ببینى، ایشالا تو عمل کنى راضى باشى مثل من یا خیلى هاى دیگه که پیش ایشون عمل کردن نشى.. چون واقعا خیلى سایز بینى رو تغییر نمیده
اگر دست على(ع)دست خدا نيست                                                    چرا دست دگر مشگل گشا نيست
ممنون الینامو جان . ولی من هرچی نمونه تو مطب دیدم گوشتی با پوست ضخیم بود . فقط دو سه مورد استخونی دیدم که تازه از سایز استخونی ها خوشم نیومد به نظرم کوچیک بود ولی بینی های گوشتیتش نه. من بینیم کوچیک نیست . ولی خیلی اصراری به کوچیک شدنش ندارم . برای من فرمش مهم تره تا اندازش . چشم های درشتی هم دارم اصلا اندازه ی بینیم تو صورتم بد نیست ولی فرم قشنگی نداره خیلی . بعدشم دکتر به من گفت پره هام برش میخوره ... فکر میکنم پره ها رو زمانی برش میزنن که سایز بخواد کم بشه دیگه ؟ درسته ؟ بازم بهش تاکید میکنم که اصلا نیمخوام خیلی کوچیک بشه . دکتر هم اصلا بهم نگفت عالی میشی. ولی این اطمینان رو بهم داد که بهتر میشم...و دکتر سجادیان اصلا ادمی نیست که خیلی توقع رو بالا ببره ولی من با خیلی از مریضاشون صحبت کردم.همشون بعد عمل راضی تر از اون چیزی بودن که دکتر بهشون روز مشاوره گفته بود . شاید غیر معقول باشه ولی من تو این 3 بار که رفتم مطب اصلا ناراضی ندیدم . حالا درسته که حتما ناراضی دارن و خب این طبیعیه دیگه ؟ ولی اخه ناراضی هاشونم اونجوری نیست که بینی خیییلی خراب شده باشه...شاید باب میل مریض خیلی نباشه . همین که بدونی بینی رو دیگه نمیزنه نابود کنه خودش کلیه :| :| :|
بچه ها خیلی گیجم اصلا نمیتوونم به یه دکتر تو شیراز اعتماد کنم اخه چکار کنم هر دکتری رو میبینم نصف نصف کارش بدو خوبه وای وقتی این دخترای تو اینستا رو میبینم چقدر دماغاشون خوشکله خوشبحالشووووون
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
pariesly جان نمیگم که عمل نکن.الانم که مشخص شد روحیت حساسه و کلی میترسی از بد شدن من دکترای زیادی رو تحقیق کردم اما همه و همه و همه کار خراب داشتن و خواهند داشت عمل به عوامل زیادی بستگی داره به بینی خودت دکترت مهارتش اخلاقش و اینکه اونروز از دنده چپ بیدار نشده باشه و خسته نباشه و شانس داشته باشی درکل برای عمل بینی همه ما دلو به دریا زدیم خیلی دوست دارم بگم بری مفرد اما خوب بینی گوشتی که تو عرض کردی دوست دارم براش خیلی خیلی بیشتر تحقیق کنی و تصلا به سایت اکتفا نکن چون من به حرف سایت و مردم یه روز از دانشگاه و بیمارستان زدم افتادم تو جاده رفتم چندتا دکتر که اشتباه محض بودن در اخر هم مفرد رو انتخاب کردم بدون اینکه بدونم چیکار میکنه کارش چطوریه فقط 2تا عکس از عملاش دیدم و دل رو به دریا زدم خدا رو هزار مرتبه شکر هم من هم اونایی که بهش معرفی کردمشون عالی شدن... بیشتر و بیشتر تحقیق کن یه لیست باید درست کنی دونه به دونه بری ببینی مطبشون رو
خواهش میکنم الیکا جون Paisley جان اونقدرها هم ک فکر میکنی اینطور نیست و شما کافیه از چند تا چیز آگاه باشی و حوصله و روحیه استرداد حق رو داشته باشی دو تا چیز هست ک برای همه میگم ک بهتره بدونید
تفاوت ترمیم و روتوش: روتوش : بعد از عملی ک یک پزشک روی بیمار انجام میده ممکنه یکسری نواقصی مجدد یا بروز کنه یا بعد از رفع ورم و جابجایی غضروف ها حاصل شه ک در این حال با درصد بسیار جزیی نسبت به هزینه کلی عمل و یک زمان کمتر بدون مشکلات حاد حل میشه این حالت در اکثریت اعمال زیبایی محتمل و قابل جبران میباشد .زیرا پزشک کلیه اصول را رعایت کرده و خللی وارد نمیباشد . .......... ترمیم : در این حالت بینی از نواقص جزیی فراتر رفته و خراب شده ... در ضمن اعتماد بیمار نسبت ب پزشک معالج هم از بین رفته و در صدد یک پزشک مناسب و حاذق است ک این عمل هزینه گزاف تری زا ب بیمار متحمل میکنید در این حالت پزشک در شدیدترین حالت دچار قصور گردیده و حالت ضعیف تر عدم رعایت نظامات قانونی می باشد .
پرنیا جان ممنون ازت . در مورد هزینه دکتر امیری زاد نمیدونم بینی شما ک هم اولیه است و هم ب قول خودت شرایطش استثنائیه(د حالیکه شاید واقعا از نظر دکترها اینجوری نباشه و این فقط نظر خودت باشه) چقدر میشه تماس بگیر مطب خدمتت میگن البته حتما باید ببینتت عزیزم چون مثلا میگه بینی اولیه x تومان ،این یه قیمت پایه است ک طرف دماغش مثلا ی قوز کوچولو داره .... دکتر هم ی تراش میده بسته بندی میکنه میده بیرون واقعا نمیدونم شاید 10شاید 15 شاید بیشتر یا کمتر.بستگی ب کارت داره
2810