2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بچکی زمین خوردم بینیمو دکترا گفتن بچه ست در حال رشده خودش جوش میخوره دوستدارم عمل کنم قوز داره فکر کنم غضروفیه من تبریزم .
یا رب از ابر هدایت برسان بارانی ******پیشتر زانکه چو گردی ز میان برخیزم
مطب خسروینژاد هم رفتم حس کردم خیلی بینی سر بالا عمل میکنه البته همه مریضاش چسپ یا اسپلینت داشتن واسه همین هیچی تشخیص ندادم منشی هم بهم نوبت نداد تا آخر شهریور وقتاشون پر بود چون باید حضوری نوبت بگیری
دکتر که میرم قطره میدن واسه سینوزیتم یه مدت خوبه بعد دوباره شروع میشه میخوام یبار برم دکتر گوش و حلق و بینی هم عکس بگیرم بخاطر انحرافش هم اینکه ببینم اون وی میگه میگم از ظاهر بینیمم راضی نیستم میخوام کوچکتر بشه ولی نوع بینیمو نمیدونم فکر کنم غضروفیه قوز هم داره نمیدونم خوب در بیاد یانه هنوز تحقیق نکرده و دکتر نرفته کلی استرس دارم
ممکنه انحرافم بخاطر زمین خوردنم باشه؟ ۴سالم بود خونریزیشم قطع نمیشد تو بیمارستان گفته بودن چون درحال رشده خودش جوش میخوره
شاید ولی در هر صورت با عمل خوب میشه. دکتر نادریان خیلی خوبه. ولی فک کنم قیمتش بالاست. من خودم پیش مقدم فرد عمل کردم. انحرافم داشتم قوزم داشتم. الان مشکلی ندارم جز اینکه ظاهرشو دوس ندارم
قدر روزامونو بدونیم. حسرت گذشته رو نخوریم. زندگی همین حالاست......💖💖💖💖
پس تو هم مثل من یه دکتر با قاطعیت پیدا نکردی... والا چندسال پیش یکی از اشناهامون که بوشهر بود همون بوشهر عمل کرد ولی حاضر نشد بیاد شیراز..گفت دکتر در حد عالی نداره...الانم بینیش خیلی خوبه
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
الان سارا گزینه هات کین دیگه؟؟ راستی میگم شاید ماله چسبه که بینی هاشون سر بالا بوده... یعنی کشیدن بالا...والا اینهمه دختر تو شیراز تو بازار میدیدم با چه بینی های خوشکلی ...حالا بازم تو خیابون دیدم ازشون میپرسم
خدایا حال خوب الانم رو مدیون توام....خدایا شکرت
2810