2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
elika23 پست ها : 138 عضویت:1394/3/28 1394/4/25 - 12:30 عصر امی جون به نظرم اگه کیفیت و کار دکتری که گرونتر هم میگیره، خوب باشه پس ارزششو داره 2 تومن دیگم بذاری روش.اخه بینی مرکز صورته و واقعا خیلی به تناسب اجزای صورت نقش داره.من دقیقا نمیدونم که حالا یحیوی که 2 تومن بیشتر میگیره به نسبت کارش بهتره یا نه .البته قبولش دارم ولی عزیزم اگه فک میکنی برات گزینه مناسبیه ، ریسک نکن و 2 تومن دیگم بذار روش، حتی صبر کن یه مدت ، البته منظورم در صورتی هست که دکتر خوب با هزینه مناسب نشد پیدا کنی وگرنه اگه بتونی یه دکتر که هم کارش خوب باشه و هم هزینش مناسب باشه که واقعا عالیه ـــــــــــــــــــــــــــ الیکا جون من که از خدامه. جفتشون کارشون خوبه. ولی یحیوی یه ذره نوک بینی رو ظریفتر در میاره. یه کوچولو تیزتر. فقط به خاطر اینه که بیشتر دوس دارم. حالا نمیدونم به سجادیان بگم این کار رو میکنه یا نه. الان 3ساله دارم تحقیق میکنم و میگردم :( دیگه خسته شدم. حالا ادم من با بابام رفتم پیش سامی که جز دکترای تقریبا گرونه. من 2سال پیش رفتم 8 میگرفت الان 11 !!!! متاسفانه چون اونایی که نمیخوان عمل کنن دنبال دکتر هم نمیگردن فک میکنن دکتر باید 2 تومن بگیره مثل بابای من. تو فامیل ما هم خیلی عمل بینی زیاد نیست اونایی هم که عمل کردن 7،8 سال پیش 2تومن نهایت دادن. بابام فک میکنه هنوز همون جوریه. بهش میگم بابا میخوام دماغ عمل کنم جوش که نمیخوام بترکونم میگی برو پیش کسی که 3تومن بگیره واااای بچه ها دعا کنین زودتر عمل کنم :((( خیلی دلم میخواد.
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
baharam پست ها : 8 عضویت:1394/4/24 1394/4/25 - 2:45 عصر امی : منم عکسای سایت یحیوی رو دیدم خوشم اومد اما هیچ عکسی تمام رخ کامل نبود همش ۳ رخ بود یکم مشکوک میزد :/ ـــــــــــــــــــــ آره بهارم جون تو پیجش تو اینستاگرام باید بری. اونجا بیشتر عکس هست. هم سه رخ گذاشته هم تمام رخ. ولی هیچ دکتری نیست که ناراضی نداشته باشه. هم سجادیان هم یحیوی هم سامی من ناراضی دیدم. سامی واسه استخونی بهتره. من رفتم پیشش یه بینی نشونم داد گفت اینجوری میشه بینیت. خیلی عالی نبود. اینم شنیدم که بعد از عمل مریض های ایشون خیلی کبودی و ورم دارن. این حرکتش هم که از مریض های خودش همیشه ویزیت میگیره خیلی رو مخمه
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الین جون واااای هر وقت میبینیمت شدید هوایی میشم که برم با یحیوی عمل کنم. ایشالا راضی بمونه هیشه ازش. ستاره جون بین 5 تا 5.5 میگیره ولی تخفیف هم میده. واسه من البته فک نکنم
سلام بچه ها.من تازه عضو اینجا شدم.میخوام عمل کنم.حرفاتونو دیدم همیشه به سایت سرمیزدم که نظراتتونو راجب دکترای مختلف ببینم.من اولش میخواستم پیش بیات شهبازی عمل کنم که یکی از موردامه و نظر بعدم روی حسنانی بود و بعدم محبوبی راد.بچه ها راستش اولش روی شهبازی مصمم بودمو دختر عمه م پیشش عمل کرده راضیه ولی چندتا نمونه کار ازش تو سایتش دیدم که اصلا خوشم نیومد.حسنانیم همونطور نمونه کارایی که تو سایتش میذاشت با نمونه کاری که عکس طبیعیشو دیدم چندان خوشم نیومد.هرچند هنوز نظرم راجب شهبازی کلا منفی نشدهو میخوا مطبشم برم و نمونه کارشو ببینم.و اما محبوبی راد اینکه بیشتر کاراش فانتزیو نیمه فانتزیه و یجورایی نیمرخشون خوکیه که زیاد خوشم نمیاد البته با دکتر توی اینستا صحبت کردم که گفت میتونی مطمین باشی بینیت خوکی نمیشه چون اونا خودشون خواستن بینیشون اون مدلی باشه.حالا میخواستم بدونم بنظر شما میتونم اعتماد کنم?و برم جلووووو?تورو خدا کمممممکمممم کنید
دوستایی که میخوان با ابیانه عمل کنن من خودم یه بار پیشش رفتم واقعا اگه بینیتون خیلی ایراد داره پیشش برین که اونارو رفع کنه واسه بینی کم کار واقعن هیچ کاری نمیکنه
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
من اصلا دوست ندارم بینیم خوکی بشه.بچه ها نظرتون راجب شهبازی و حسنانی چیه???چندتا نمونه کار تو سایتش دیدم زیاد چنگی بدل نمیزد بنظرتون برم مطب حضوری ببینم?نظرتون راجب شهبازی چیه?بااین تفاسیر محبوبیو بذارم کنار بهتره
سلام نگارخانم یکی از اشناهای مابامحبوبی رادعمل کرده اصلا قشنگ نیست مصنوعیه ویکی از همسایه هامون عمل کرده حدودا یکساله بهم میگفت بعداز یکسال هنوز کیپ میشه واسپری میزنه خواهش میکنم دقت کن.من پیش یه دکترکم ریسک عمل کردم فعلا یه مشکلاتی دارم امیدوارم رفع بشه وراجع به دکترم زودقضاوت نکنم منظورم اینه که دکترهای خوبم خطا دارن چه برسه به بقیه.
امی جون اگه از کارای یحیوی خوشت اومده خب با خودش عمل کن .چون هر دکتری سبک خودشو داره.راستش من از سجادیان مث مدل یحیوی ظریف ندیدم اما خب ، من چن نفر رو دیدم که با سجادیان عمل کردن بینیشون به صورت خودشون خیلی میومده،حالا پیش سجادیان هم برو باهاش مشورت کن ببین نظرش چیه.در مورد هزینش هم که .بابا ها همه اینجوری هستن بابای منم همینو میگه .
بانو منیر جان ، من فعلا متاسفانه مشهدم و هیچ دسترسی واسه مطب گردی ندارمو تو این اوضاع هم که میخوام بینیم رو عمل کنم نمیتونم بیخیال باشم تا بیام تهران.واسه همین فعلا مجبورم به عکسای سایت واطلاعات دوستان اکتفا کنم البته کاملا حق با شماست و باید از نزدیک دید..اما فعلا شرایطم اینجوریه منم که بی صبرررعزیزم مرسی که همیشه اطلاعات مفید در اختیارم میذاریم. حالا ایشالا اومدم تهران حتما یه سر مطب اونایی ک تو لیستم هستن میرم
2810