2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
مرسی فرناز جون و.مل مل جون ببخشید که مجبور شدم دروغ بگم چون من هنوز با دکترم بابت عمل صحبت نکردم ولى کلا میگه از هر چى میترسى باید باهاش روبرو بشى ,دروغ رو به خاطر این گفتم که بهم دکتر معرفى کنین ,ولى حتما همین هفته میرم پیشش و باهاش مشورت میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از اشنایان ما با صحراییان عمل کرده بود از نظر تنفسی مشکلی نداشت اصلا ولی از ظاهرش خیلی راضی نبود . البته میگفت ضربه هم زیاد خورده کلا بعد عمل. همین قدر اطلاعات داشتم :D
یکی دیگه از دوستام با افلاکی عمل کرده..وای عالی شده. بینی خودشم اصلا مشکلی نداشت ولی خب خوش فرم تر شده. بعد جالب اینجاست که بینیش با فرم جدیدش یه کم بزرگ تر به نظر میاد که خیلی بیشتر به صورتش میاد تا اون بینی کوچیک تره خودش... میخوام بگم همش دنبال کوچیک کردن بینیتون نباشین..اصلا کوچیک بودن بینی نشونه ی زیبا تر بودن نیست...تنها چیزی که مهمه اینه که با بقیه ی اعضای صورتتون همخوانی داشته باشه. من بینی کوچیک نیست بزرگ هم نیست ولی احساس میکنم چون چشام درشته همین که عیب های بینیم برطرف بشه کافیه و اگه بخواد کوچیک بشه که اصلا خیلی زشت میشم.
Fateme جون منم تو لیستم سجادیان هست اگه اطلاعاتی پیدا کردی منم حتما در جریان بذار گلم. فقط یه غوز کوچولو این روزا روی بینیم پیدا شده و بینیم فقط میخام یه ذره کوچیکتر بشه.فرمش همین خوبه.ولی میترسم برم پیش یه دکتر که همینم بزنه خرابترش کنه بعدش واسه جراحی و تغییر کل بینیم باید بدوم پی دکترا
یه سوال، دکتر خداکرمی سایت داره؟ من که هرچی سرچ کردم ندیدم.اونایی که کار دکتر از نزدیک دیدن چطوریه؟ تو چه سبک عمل میکنه،؟ و....هر اطلاعات دیگه ای که دارید ممنون میشم بذارید
دوستان من از کار های یحیوی و سجادیان خوشم میاد. سایت دکتر ابیانه هم رفتم کاراش خیلـــــــــــی قشنگ بود. فقط اینکه بینی من شدیدا گوشتیه و پوستشم کلفته. پیش تقوی و فتح سامی رفتم گفتن 80% خوب میشه. یعنی در این حد! حالا میخوام بدونم کسی اینجا تجربه ای داره که بینی های گوشتی هم خوب عمل میکنه یا نه؟ تو مطب دیدین یا دور و وریا و خودتون؟
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
دکتر خداکرمی سبک کارش نیمه فانتزیه سایت نداره من رفتم مطبش نمونه دیدم با عکسای قبل از عملشون من از کارش بدم نیومد واسه همینم قراره عمل کنم باهاش
عمل 31 مرداد 94 دکتر کامران خداکرمی
3تا از فامیلامون با خداکرمی عمل کردن خیلی ارزون بود. فک کنم 4تومن اینا بود پارسال هر 3تاشون نیمه فانتزین. ولی یکیشون رو دراز دراورذه. نوک بینیش خیلی جلو اومده. ولی اون 2تای دیگه خیلی خوبن. دوقلو هم هستن عین همه و قشنگه. واسه بینی های استخونی خوبه. این 3تایی که من میگم 3تاشون استخونی بودن. اونی که بینیش دراز شده غضروفی هم بود
به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم. همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو! هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ، جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش. از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه. کار اشتباه اشتباهه   حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه.   
تو آشناهامون بذارین بگم هرکی با کی عمل کرده و نظر من در موردش چی بود. یکی از دوستام مهر پارسال با امامی که فامیلشون میشه عمل کرد. دماغش عقابی بود و از نیم رخ خیلی بد بود از جلو هم سرش غضروفی بود. الان اون عقابی بودنش رو برطرف کرده. البته نه کامل! به سر بینینش هم اصلا دست نزده. دماغش یه دماغ کاملا طبیعیه که هرکسی داشته باشتش ممکنه هوس عمل کنه. ولی اصلا مشکل تنفسی نداره. هنوز هم بینیش ورم داره.فک کنم حدود 11 تومن داد. یکی 2تومن دکتر تخفیف داده بود فقط. یکی دیگه از دوستام با حسین تقوی عمل کرده که من هم بینیش رو خیلی دوست دارم و پیشش ویزیت هم رفتم. رایگان هم بود. سال 91 گفت 3 تون میگیره فک کنم. بینی دوستم اونجوری که خودش میگه خیلــــــــی بد بوده. میگفت از همه لحاظ بد بوده هم گوشتی هم قوز ... ولی الان خیلی طبیعی و قشنگه. 4سال هم گذشته. یکی دیگه از دوستام پیش حافظی عمل کرد و با پارتی بازی با بیمه عمل کرد و 2سال پیش 3تومن داد. بینیش 2قوز روه روهم داشت :) الان شبیه بینی این دختره تو دردسر های عظیم شده. بد نیست. ولی بد نفس میکشه. یه کمم به نسبت اولاش انگار افتاده شده سر بینیش... یه دوستم پیش مجلسی عمل کرد. بینیش غضروفی و قوز دار بود. نمیدونم چقدر هزینش شد. اولش که من دیدم گفتم وای چقدر بد عمل کرده اینکه هیچ تغییری نکرده.ولی الان بعد 1سال واقعا قشنگه و طبیعی. ولی نمیدونم که تنفسش چجوریه....تو عکس دیدمش. یکی از دوستام پیش عباسیان عمل کرده 6،7 سال پیش. اونم دماغش از این عروسکیاس. اون موقع اینجوری مد بود. چند نفر دیگه هم مامان دوستم برد پیش این دکتر چون دکتر بهش گفته بود مشتری بیاری خودت عمل پروتز بخوای تخفیف میدم یا اصن مجانی. دماغ دوستم تو دسته ی عروسکیا قشنگه ولی همینجوری من دوست ندارم. خواننده هم هست و مشکلی واسش ایجاد نشده. ولی اونای دیگه که از طرف دوستم رفتن پیشش واااااای خیلی بد شدن.هم گوشتی دیدم هم استخونی. جفتش داغون بود. یکی از دوستام پیش کلانتر عمل کرده و راضی بوده ولی بعدا از یکی دیگه شنیدم ناراضی هم داشته . از تجربیات خود اینکه تقریبا 2سال پیش رفتم پیش سامی گفت 8 تومن میگیره که خب خیلی زیاد بود وقتی اون موقع همه 3،4 تومن میگرفتن. خیلی هم طول کشید که تو مطبش نوبتمون شه و وقتی رفتیم تو ویزیتم کرد و یه عکس نشونم داد گفت این شکلی میشی. که خیلی دوست نداشتم. طبیعی بود ولی من یه ذره فانتزی تر دوست دارم. که متاسفانه هم ایشون هم دکتر تقوی گفتن بینیت 80% نتیجه رو میده. چون پوستش ضخیمه. خلاصه مامانم هم باهام بود گفت آقای دکتر توی بینیم یه کم درد میکنه میشه یه ویزیت بکنین گفت نه دیگه نمیشه باید دوباره ویزیت بدین و وقت بگیرین:| 2هفته هم تقریبا طول کشید نوبتم شه. سر این قضیه هم خوشم نیومد ازش. پیش کریمیان هم رفتم اون موقع که خیلی تجربه نداشتم. فقط یه عکس دیدم تو پیک برتر و خوشم اومد. رفتم پیشش یه جوری بود. حس نمیکردم رفتم مشاوره. حس میکردم رفت سوپر...! درست حسابی حرف نمیزد. این بود تجربیات من :)
2810