یه هفته قبل آمادگی پیدا کن برای عمل، همین! استرس نداشته باش. قبل عمل باید ناشتا باشی، لاک ناخن هم نداشتهباش رو دستت. من شب قبل غذای نرم و سبک هم آماده کردم گذاشتم تو یخچال.
سختی بعدش به جراحی و حتی بدن خودت بستگی داره. مثلا من کبودی و ورم کمی رو تجربه کردم، ولی بین مراجعین پزشک خودم دیدم آدمهایی که تو چشمشون لکه خون افتاده بود. بدن آدمها واکنش یکسان نشون نمیده.
تا یکی دو روز مرتب کمپرس یخ استفاده بکن که جلوی ورم و کبودی رو بگیری. به من دو تا داده بودن، مدام یکی روی صورتم بود و اون یکی داخل فریزر تا گرم بشه و جابهجا کنم.
پزشک من تامپون استفاده نمیکنه، داخل سوراخهای بینی اسپلینت میذاره. من تا روز هشتم بعد از عمل که گچ و اسپلینت رو برداشتم شب موقع خواب اذیت میشدم. با اینکه مدام با سرم نمکی شستشو میدادم، ولی بالای اسپلینت پر شده بود و شبها ناچار بودم با دهن نفس بکشم. وقتی اسپلینت رو کشیدن بلند گفتم آخییییش بالاخره اکسیژن!
احتمالا یه هفته مرخصی کافیه، ولی حتما قبلش از دکترت سوال کن. من ۸ روز لازم شد مرخصی بگیرم.
واسه خوابیدن بالش گردنی خیلی کمکحال میتونه باشه که سرت رو بالا و صاف نگه داره. بعد از عمل تا یه مدت نباید طولانی مدت سرت رو پایین بندازی.
یه سری پزشکها البته سختگیریهای بیشتر هم دارن.