2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

دکتر ثابتی و شهرجردی منو با عکس ویزیت کردن و نظرشون شبیه سلطانی فر بود،البته عکس های من سلفی بود!

خلاصه اینکه فکر میکردم انحراف ندارم و عملم راحته ولی اینگونه شد🥺

یکی بمن بگه با چه کسی عمل کنمممممم!

مغزم دیگه ارور میده😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم من امروز با سلطانی فر ویزیت شدم قیمتش بهتر بود. ولی درکل اصلا نمیفهمم این قیمت ها رو

خیلی ممنون عزیزم. ولی ریسکش بالاعه. چون با بینی نفس میکشی. اصلا نباید ریسک کنی همه ی جوانبو در نظر بگیر. من خیلی شنیدم که پشیمون شدن بابت عمل بینی فقط به خاطر انتخاب دکتر بد.

سلام منم برای ۸مهر پیش دکتر کریمیان نوبت عمل دارم

فقط 28 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
من امروز رفتم پیش دکتر سلطانی فر پروسه معطلیم کمتر از یکساعت و نیم شد. کلییی بینی عملی دیدم که همگ ...

سلام عزیزم

اتفاقا منم اومدم تهران قرار شد دوستمم بیاد با هم یه سر دوباره بریم مطب میلانی

سلطانی فر هم تو برنامه مون هست

یکی از دوستامون پیشش عمل کرده خبلی خوب شده

ولی اینطور که خوندم پرریسکه 😕

بچه های گلی که عمل کردید بیاین بگین که قبل عمل چه کارهایی باید بکنیم؟عملش سخته؟من ی هفته مرخصی گرفتم ...

یه هفته قبل آمادگی پیدا کن برای عمل، همین! استرس نداشته باش. قبل عمل باید ناشتا باشی، لاک ناخن هم نداشته‌باش رو دستت. من شب قبل غذای نرم و سبک هم آماده کردم گذاشتم تو یخچال.

سختی بعدش به جراحی و حتی بدن خودت بستگی داره. مثلا من کبودی و ورم کمی رو تجربه کردم، ولی بین مراجعین پزشک خودم دیدم آدم‌هایی که تو چشم‌شون لکه خون افتاده بود. بدن آدم‌ها واکنش یکسان نشون نمی‌ده.

تا یکی دو روز مرتب کمپرس یخ استفاده بکن که جلوی ورم و کبودی رو بگیری. به من دو تا داده بودن، مدام یکی روی صورتم بود و اون یکی داخل فریزر تا گرم بشه و جابه‌جا کنم. 

پزشک من تامپون استفاده نمی‌کنه، داخل سوراخ‌های بینی اسپلینت می‌ذاره. من تا روز هشتم بعد از عمل که گچ و اسپلینت رو برداشتم شب موقع خواب اذیت می‌شدم. با اینکه مدام با سرم نمکی شستشو می‌دادم، ولی بالای اسپلینت پر شده بود و شب‌ها ناچار بودم با دهن نفس بکشم. وقتی اسپلینت رو کشیدن بلند گفتم آخییییش بالاخره اکسیژن!

احتمالا یه هفته مرخصی کافیه، ولی حتما قبلش از دکترت سوال کن. من ۸ روز لازم شد مرخصی بگیرم.

واسه خوابیدن بالش گردنی خیلی کمک‌حال می‌تونه باشه که سرت رو بالا و صاف نگه داره. بعد از عمل تا یه مدت نباید طولانی مدت سرت رو پایین بندازی.

یه سری پزشک‌ها البته سخت‌گیری‌های بیشتر هم دارن.

خیلی ممنون عزیزم. ولی ریسکش بالاعه. چون با بینی نفس میکشی. اصلا نباید ریسک کنی همه ی جوانبو در نظر ب ...

من خیلی مغزم هنگه🥺

شهرجردی واسه ۲۰ام اینترنتی بهم وقت عمل داد،من حتی مطبش نرفتم ولی اینستاشو دوس دارم،خیلی فکرم تشویش داره،توروحدا شماها هم نظر بدید

سلام عزیزم اتفاقا منم اومدم تهران قرار شد دوستمم بیاد با هم یه سر دوباره بریم مطب میلانی سلطانی فر ...

اصلا وقت نزار بیای اینترنتی ویزیت شو،

بنظر من حضوری و اینترنتی اصلا فرق نداره،

فقط یه حسن خیلی بزرگ داره اینکه میتونی مریضارو ببینی.

البته که من هرچی دیدم نتونستم بگم خوب شده یا بد،چون قبلشو ندیده بودم که!

خب ممکنه کسی بینیش خیلیییی افساید بوده باشه قبلا

2810