2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان لطفا کمکم کنید بینی من نسبتا بزرگ استخونی با نوک غضروفی و نوک بینی من افتادگی شدید داره خودم هم خیلی حساس هستم و نمی خوام معلوم شه که عمل کردم و فقط می خوام ایرادهای بینیم برطرف شه و نمی خوام بینیم خیلی کوچیک و سر بالا و قوس داشته باشه بین دکتر شاهین صحرایی و دکتر مجلسی و دکتر محمد حسن عامری موندم کدوم رو انتخاب کنم لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون
نگین جان خود دکتر بهم گفت من سر عمل تو فهمیدم باید بینی گوشتیو چی کار کنم گفت دیگه مریضای دیگمو مثه تو عمل نمیکنم حالا که شما میگی بینی های گوشتیشو خوب جمع میکنم پس امیدوارم شدم شاید بتونه بینیه منم درست کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگین جان من واسم مهمه که بتونه نوک بینی خوب جمع کنه.از کارا محبوبی راد اصلا خوشم نمیاد.از قوسا فانتزی که میده ولی نوک بینی خیلی خوب جمع میکنه،دوست دارم بینیم 1قوس ملایم داشته باشه و نوک بینیم خوب جمع شه
asra رفتی محبوبی به منم خبر بده کاراش چجوری بوده.قیمت هم بگیر.ببین کسی هست که قوس ملایم داشته باشه.در مورد پروتز هم سوال کن.اخه من شنیدم تو بینی پروتز میذاره.بپرس دلیلش چیه.ممنون
اقا رضا ای دیتو بزار لطفا مل مل ایشالله درست میشه بهش تاکید کن بگو من بهت اعتماد کردم...دکتر خیلی با وجدانه وجدانشو یکم بدرد بیار... ابنوس اره خدایی محبوبی راد درست حستبی جمع میکنه فقط تنفس رو زیاد جدی نمیگیره... مفرد برام یه قوس ملایم و نوک جمع شده بدون اینکه پره هامو باز کنه ...خدا رو شکر خیلی راضیم خدا رو خیلی خیلی شکر میکنم امشبم دوستام تو خوابگاه اومدن پیشم ذوق کرده بودن میگفتن واقعا قیمتش عالی کارش عالیتر... جاسمین همه حواسم پیش تو مونده کاش تو لاینی جایی اددم کنی باهم صحبت کنیم
سلام دوستان عزیزم، من دیروز این سایت رو پیدا کردم و عضو جدید هستم. خیلی ممنون میشم اگه کسی اطلاعاتی از دکتر غلامرضا احمدی داره راهنماییم کنه. من چند سال پیش با دکتر شاهرخ فرزام پور عمل کردم اما اصلن راضی نیستم چه از لحاظ ظاهری و چه از لحاظ تنفس.
اسرا کی میخوای بری مطب محبوبی??قیمتاشم بپرش،بگو اقعا تو بینی از پروتز استفاده میکنه.منم از کارا طبیعیش خوشم اومد ولی فانتزیا اصلاااااااااا.قیمتشو حتما بپرس میگن از 5میگیره تا 15...اگه این قوس بینیارو کمتر میداد من 100درصد باهاش اوکی میکردم ولی خیلی قوس میده اصلا دوست ندارم.انگار از نیم رخ بینی به صورت چسبیده
2810