2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مل مل جان خیلی عکسهات را دیدم ناراحت شدم خدا را شکر روحیه ات خوب هست امیدوارم زودتر یه راه حلی برات پیدا بشه واقعا از اون بینی کمکار چه طوری تونسته این خرابکاری وحشتناک را انجام بده من خودم ترمیمی بودم و واقعا درکت می کنم
رسپینا جان متاسفم که از بینی ات ناراضی هستی ولی یه کم داری بی انصافی می کنی من از ته دل بهت حق میدم هزینه کردی با کلی امید رفتی اتاق عمل سختی های بعد از عمل را کشیدی ولی متاسفانه نتیجه نگرفتی خودت میدونی من خودم با سجادیان ترمیم کردم و از دو سال قبل به مطبش رفت و آمد داشتم من کیس ناراضی خیلی کم دیدم خرابکاری اصلا ولی شما داری عملا دکترت را یه دکتر خرابکار معرفی می کنی میگم من همه جوره بهت حق میدم ناراضی باشی و طلبکار ولی اینکه یه دکتر ناراضی یا حتی کار بد داشته باشه فرق می کنه با خرابکار بودنش
کی میگه کارای سامی بد شده؟ منم نظر دروغه اینا رو تو پرشین هیت خوندنم و میگفتن بد شده اما ب نظرم کاراش هنوز هم خوبه امروز ی دختره تو خیابون ازش پرسیدم با کی عمل کردی گفت سامی بینیش خیلی نااااز شده بود
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی
ابنوس من الان 23 روز عمل کردم بینیم نوکش گوشتی و افتاده بود خدت رو شکر الان کاملا راضیم سوراخا کلوملا همه چی متقارن. جاسمین خیلی ناراحت شدم واقعا من تا حالا 40 50 تا نمونه از مفرد دیدم جز یدونه گوشنی خیلی بزرگ که باز بینیش عالی شده بود ناراضی ندیدم الانم مراجعه کننده هتش بیشتر گوشتین واقعا زیاد رفتم مطبش...واقعا ناراحتم که چرا بینی تو رو جمع نکرده...امیدوارم واقعا بتونه برات خیلی خوب ترمیم کنه
2810