2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسرا محبوبی خیلی زیادی بینی فانتزی میکنه واسه همین احتمال خرابیش زیاده? نگین جان کی با مفرد عمل کردی،بینیت گوشتی بوده??من 2دلم برم پیش مفرد یا نه آخه میگن کاراش بگیر نگیر داره
ابنوس جان بینیت غضروفیه مشکلی نداره ولی بینی گوشتیو باید پیش دکتر با تجربه رفت ولی همه دکترا هم کار خوب دارن هم کار بد الان نگین جان هم با دکتر مفرد عمل بینیش خیلی خوب شده و کاملا راضیه
دوستان من چون چسب میزنم روی بینیم همش نوچه هر کار میکنم تو شست و شو این نوچی کاملا برطرف نمیشه.از چه محلولی استفاده کنم؟باید چسبو عوض کنم؟چسبم مارک micropore هست اگه اشتباه نکنم
سایان جان با دکترم صحبت کردم گفت کجی کلوملام و نامتقارن بودن سوراخای بینیم با خوابیدن ورم درست نمیشه بعدم بهم گفت پایین بینی مهم نیست بعد 11ماه از عمله من گذشته دیگه بینیم خیلی تغییر شکل نمیده
جاسمین جان من تو همین سایت خوندم که اگه مشکلتون فقط نامتقارن دن سوراخای بینی باشه امکان این که بدون بیهوشی کامل و با یه جراحی ساده تر حل بشه هست.ولی. گردی نوک بینی رو نمیدونم.هر چند تو عکستون ب جز نامتقارن بودن سوراخای بینی من مورد خاصی ندیدم.ایشالا که ورم باشه بازم و خودش رفع بشه
2810