2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015427 بازدید | 66527 پست
من با ابیانه  اونوقت این جناب رسول پناه چه آپشنی دارن که بقیه دکترا ندارن؟چون دکترای معروف دیگ ...

والا نميدونم چه اپشن خاصي داره كه انقدر گرونه، ابيانه هم فكر كنم شما راضي نيستي الان جوابتون به ساير كاربرها رو خوندم

دكتر هايي كه براي بيني استخوني غضروفي كم ريسك هستن اگر ميشناسيد معرفي ميكنيد؟

والا نميدونم چه اپشن خاصي داره كه انقدر گرونه، ابيانه هم فكر كنم شما راضي نيستي الان جوابتون به ساير ...

اگه بینی خوشگلی داری و میخوای ۹۵ رو بکنی ۹۸ برو پیش ابیانه چون کلا آدم ترسویی هست و دستکاری نمیکنه دماغو و ارزونم هست. یعنی اگه نمره دماغ فعلیت ۹۵ هست این دکتر هم ارزونه هم ریسکش صفره و این میشه دوتا آپشن منم بخاطر اینکه یکی از فامیلامون رفته بود پیشش و نتیجه گرفته بود رفتم پیشش ولی نگاه به این نکردم که این دخترخاله ما قبل عملم ۹۵ بود با ابیانه شد ۹۷ 

اما اگه زیر ۸۰ هستی اصلا نرو سراغش 

دکتر دیگه ای هم نمیشناسم من چون دماغ خودم گوشتیه و نظرم برای ترمیم سامیه امین آمالی هم  دوستم رزیدنتش بود ازش خیلی تعریف میکرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه بینی خوشگلی داری و میخوای ۹۵ رو بکنی ۹۸ برو پیش ابیانه چون کلا آدم ترسویی هست و دستکاری نمیکنه د ...

راستش نميدونم 

چون ي دكتر ميگه بينيت كم كار هست رسول پناه ميگه خيلي كم كار نيست ،بايد مطب برم نمونه ببينم تا متوجه بشم ابيانه برام خوبه يا نه

راستش نميدونم  چون ي دكتر ميگه بينيت كم كار هست رسول پناه ميگه خيلي كم كار نيست ،بايد مطب برم ...

ابیانه مطب نداره که

یه دکتر دوره گرده😂😂

اگه بینیت کجی داره اصللللللللا پیشش عمل نکن 

اگه پروجکته نرو پیشش اگه نوکش بزرگه نرو پیشش اگه پهنه که  اصلا نرو پیشش چون دماغو پهن تر میکنه 

ولی اگه  قوز خیییلی جزعی روی بینیت داری می‌تونی  بری پیش ابیانه تا این قوز کوچولوتو واست تمیز در بیاره و ۴۰ میلیون پولتو هم بزار جیبت بمونه😂

هرکیو ببینی بالاخره ناراضی داره اونایی بیشتر عمل میکنن بیشتراگرتهرانی و میتونی برو مطب گردی تم کلی ک ...

عزیزم تهرانم ولی خیلی استرسی هستم و میدونم بدتر گیج میشم،همین اسم ها هم که گفتم از نینی سایت اشنا شدم باهاشون،میخوام برم مطب گردی ولی میخوام یه لیست ۴-۵ تایی باشه نه ۱۵ تایی.

شما نظرتون چیه؟ شما عمل کردید؟

اگه بینی خوشگلی داری و میخوای ۹۵ رو بکنی ۹۸ برو پیش ابیانه چون کلا آدم ترسویی هست و دستکاری نمیکنه د ...

یعنی از ابیانه راضی نیستید؟ من بینیم ۸۵ هست فک کنم🥺

از‌روبرو خوبه 

طول بینیم خوبه

فقط از نیم رخ میخوام صاف شه و ارتفاعش کمتر شه

سلام عزیزم 

شما مطب گردی از سامی داشتید؟

من نوبت عمل دارم باهاشون .عمل اول هستم و فقط مجازی تحقیق کردم متاسفانه دیشب یه بینی از سامی دیدم که واقعا حالم بده و نمی‌دونم کنسل کنم یا نه .البته اگه قبول کنند چون کمتر از یک ماه دیگه عمل دارم و دنیایی از ترسم

من ببینیم گوشتیه و یه مقدار پهنه ولی خیلی بینی بدی هم ندارم ,:(

یعنی از ابیانه راضی نیستید؟ من بینیم ۸۵ هست فک کنم🥺 از‌روبرو خوبه  طول بینیم خوبه فقط از نی ...

آره این کارو برات میتونه انجام بده،اگه  توقعت در حد یه روتوش ساده باشه 

سلام عزیزم  شما مطب گردی از سامی داشتید؟ من نوبت عمل دارم باهاشون .عمل اول هستم و فقط مجازی ت ...

نه متاسفانه،منشی اش بهم گفت بهمن زنگ بزنم چون ترمیمی هستم

حالا اون دماغه مشکلش چی بود؟

ابیانه مطب نداره که یه دکتر دوره گرده😂😂 اگه بینیت کجی داره اصللللللللا پیشش عمل نکن  اگه پ ...

يني چي دوره گرده😂

من قوز ندارم ولي چون سر بينيم غضروفي هست دوست دارم جمع بشه كه با اين تفاسير به درد من نميخوره

عزیزم تهرانم ولی خیلی استرسی هستم و میدونم بدتر گیج میشم،همین اسم ها هم که گفتم از نینی سایت اشنا شد ...

من خودمم مثل شما دوساله تخقیق کردم سه جا وقت عمل گرفتم و بیعانه دادم هنوزم نرفتم ولی من شهرستانم اومدنم سخته اینسری واقعا میخوام عمل کنم شاید اسفند بشه😣

سلام عزیزم  شما مطب گردی از سامی داشتید؟ من نوبت عمل دارم باهاشون .عمل اول هستم و فقط مجازی ت ...

عزیزم دوست من بهم پیشنهاد داد یه سر پیشش برم،میخوام وقت مشاوره بگیرم اگه زودتر مشاوره شدم بهت خبر میدم.

اما بنطر من اینترنتی دکتر انتخاب نکن،یا حداقل از روی اینستا انتخاب نکن.

من خودم مخ واسم نمونده از بس هر شب توی نینی سایت در موزد یه دکتر تحقیق میکنم! یعنی توی‌عمرم اینجوری اذیت نشده بودم

2810