2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
پآنی جان از بیمیت رازی هستی  طبیعی عمل کردی یا نیمه فانتزی

نیمه فانتزی

مشکل خاصی ندارم فعلا چون هنوز ورم دارم روبه رو زیاد معلوم نیست فرمش فقط همچنان دوست دارم سربالاتر میشد😁

نیمه فانتزی مشکل خاصی ندارم فعلا چون هنوز ورم دارم روبه رو زیاد معلوم نیست فرمش فقط همچنان دوست ...

من اشتباه کردم گفتم طبیعی الان می گم کاش می گفتم نیمه فانتزی

یا امام رضا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام  خوبین  فکر کنم الان تقریبا سه سال میشه که شما عمل کردین  من تقریبا بیشتر صفح ...

سلام، شما موفق شدید جراح بینی انتخاب کنید؟ من هم جراحی انحراف دارم و هم این که کمی جلو بینی م کوچیک تر شه

سلام، شما موفق شدید جراح بینی انتخاب کنید؟ من هم جراحی انحراف دارم و هم این که کمی جلو بینی م کوچیک ...

سلام 

نه عزیزم هنوز انتخاب نکردم

والا این پروسه دکتر انتخاب کردن خیییلی سخته 

فعلا چند تا کاندید کردم برم مطب گردی ببینم چی میشه

سلام من از کارهای بینی دکتر مهران منصوری خوشم اومده کسی تجربه ای از این دکتر داره؟ منم به شدت دنبال دکتر خوب میگردم تورو خدا راهنمایی کنید پیلیزز

دکتر مقتدر رفتم مطبش اصلا خوشم نیومد از کاراش

دکتر مهران منصوری چطوره؟؟

نیمه فانتزی مشکل خاصی ندارم فعلا چون هنوز ورم دارم روبه رو زیاد معلوم نیست فرمش فقط همچنان دوست ...

پاني جان با توجه به اينكه الان هزينه ي دكتر حدود ٧٠ هست شما توصيه ميكنيد باهاشون عمل كنيم؟ كلا به نظرم كارهاي رسول پناه قشنگ هست 

شما فكر كنم حدود اسفند عمل كردي هنوز ورم زياده؟

سلام بچه ها من از محبی و بشارتی زاده نوبت دارم ولی ازبس نظرات مختلف خوندم گیج شدم واقعا نمیتونم چکار کنم؟کسی میتونه کمکم کنه چکار کنم

تجربه مطب گردی چون از هزارکیلومتر دورترر از تهران اومدم نتونستم جای زیادی برم اینارو که تونستم به اشتراک میذارم 

از بشارتی زاده داشتم که خیلی بی اخلاق بود ۱۵تا ۱۵تا میفرستاد داخل اونم بعداز چهار ساعت معطلی تازه یک و نیم سال قبلشو تو نوبت بودم تا وقتم بشه

همه رو تند تند یامیگفت میشه یا مثلا اگر پروتز چونه هم بزور بذاری میشه که هزینه اش دوبرابره ،دوتا دختره مدل هم بودن با اینکه خوب بودن ولی احساس میکردم نقش بازی میکنن و خودش فرستاده شون

چون تو اوج کرونا بود این دوتا ماسک نداشتن تو یه گله جا یکیشون هی میرفت بالا پایین یکیم باهمه حرف میزد میگفت دوستمو الان اوردم

کلا حس خوبی بهت نمیداد اصلا با شخصیت نبود

دکتر ثابت مهر هم رفتم خیلی انسان و خوش برخورد بود وقت میذاشت چند نفر تو مطبش بودن بعضیا خوب بود ولی بعضیام نوک تیز شده بودکه من چون خیلی از نوک تیزی میترسم انتخابش نکردم

محبی رو هم من تو بیمارستان دیدم مریضاشو ندیدم

پاني جان با توجه به اينكه الان هزينه ي دكتر حدود ٧٠ هست شما توصيه ميكنيد باهاشون عمل كنيم؟ كلا به نظ ...

ورمم نصف قبل شده ولی هنوز هست

نمیدونم چون بنظرم من با اطرافیانم که جاهای دیگه عمل کردن تفاوت زیادی نداریم تازه شاید اونا فانتزی تر باشن

سلام بچه ها من از محبی و بشارتی زاده نوبت دارم ولی ازبس نظرات مختلف خوندم گیج شدم واقعا نمیتونم چکار ...

-بشارتی زاده رو بذار کنار، توصیه دوستانه از من به تو. دو نفر از نزدیکان خودم پیشش جراحی کردن. یکی رو مجبور کرد پروتز چونه بذاره و تزریق لب داشته باشه، نتیجه عمل بینی بدک نیست. بینی دومی با اینکه بینی سختی نبود، به گفته خودش نیاز به ترمیم داره. این رو هم در نظر داشته باش که عمل کنسل میکنه و روز عمل قیمت رو افزایش میده. (با هر دو نفر این کار رو کرد.) من در موردش زیاد نوشتم، لطفا خودت وقت بذار و بخون. خلاصه کلکسیون خوبی‌هاست این زن.

-من خودم با محبی جراحی کردم. اوایل مدام نگران بودم نکنه تیز شده نکنه دراز شده نکنه خراب شده، ولی الان که دو ماه و نیم گذشته به نظرم عالیه و دوستانم هم خیلی تعریف می‌کنن. البته من فقط در حد اصلاحات انتظار داشتم و تاکید ویژه کرده بودم کاملا طبیعی باشه، اگه بینی فانتزی می‌خوای کارهای مشابه دکتر رو ببین. تو جمع دوستام متوجه میشن تغییر مثبت کردم، اما اکثرا متوجه جراحی بینی نمیشن.

بگم که تجربه ناخوشایند دو بار کنسلی رو هم داشتم که اونم تو پست‌های قبلی در موردش نوشتم. تا اونجایی که می‌دونم نوبت گرفتن ازش تبدیل به هفت خان رستم شده و متاسفانه وقتی برای ویزیت رفته بودم به چشم دیدم منشی‌ها کسی رو که میگفت از اهواز اومده رو چون نوبت نداشت رد کردن. چند دقیقه بعد به یه پدر و مادر نوبت دادن برای دخترشون، چون از خارج از ایران اومده بودن. جالبه دختره حتی خودش هم نیومده بود که دکتر ببینه. یه راست تاریخ عمل دادن بهشون. نوبت من احتمالا به خاطر از ما بهترونِ خارج از ایران دو بار کنسل شده بود.

-ثابت مهر جز گزینه های من نبوده و زیاد اطلاعی ندارم. ولی صفحات قبلی رو بخون، تجربه مطب گردی و عمل زیاده.

-بشارتی زاده رو بذار کنار، توصیه دوستانه از من به تو. دو نفر از نزدیکان خودم پیشش جراحی کردن. یکی رو ...

ممنونم که وقت گذاشتی و اینقد عالی جواب دادی انشالله روز به روز از نتیجه عمل راضی تر میشی

بشارتی زاده شبیه آرایشگرای بدجنس و ببخشید سلیطه بود تا یه آدم علمی و دکتر،وجالب بود به دوتا کیس تقریبا مثل هم یکی چون دختره خوشگل بود پذیرفت گفت چون من مثل مردهای ه ی ز هستم از زنهای خوشگل خوشم میاد یکی رو رد کردکلا مطبه شبیه یه جایی بود بردنت سرت کلاه بذارن😁

حس خوبی نگرفتم با اینکه بیعانه دادم حتی دلم نمیخاد زنگ بزنم ببینم پس میده یانه البته بمن وقت داده بود تو بهمن منتها کنسلش کردن فک کنم همون منظور افزایش قیمت بعد سال رو داشتن که دیگه من نرفتم

برای نوبت محبی هم از خیلی قبلا اقدام کرده بودم الان غیر ممکن شده گمونم

ممنونم که وقت گذاشتی و اینقد عالی جواب دادی انشالله روز به روز از نتیجه عمل راضی تر میشی بشارتی زاد ...

دقیقا همینه که می‌گی، به چهره دقت می‌کنه تا نهایتا بتونه یه پست اینستاگرام دربیاره از مراجع و مشتری بیشتری جذب کنه.

2810