2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
۳ سال پیش با کلینیک نزدیک ۲ تومان میگرفت ی دکتر دیگه هاست بندر انزلی اسمشو یادم نیست میگن کارش خوب بری گوگل سرچ کنی جراح بینی تو مازندران میاد یکی از آشناهامون ساری زندگی میکردن ۸ سال پیش عمل کرد اوایلش خوب بود بدش ی کم رو تیقهاش خط پیدا کرد سرش هم افتاد البته خودش خیلی دستکاری کرد بینیشو الان بخای برات پیدا میکنم تقریبا هم شهری هستیم
اگر تنهاترین تنها شوم باز هم خدا هست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سارگل جونم خیلی خیلی مبارکت باشه عزیز دلم. بابت مشکلاتی که برات پیش اومده ناراحت شدم. امیدوارم که الان اوکی شده باشی تا حدودی. یادمه نهم عمل داشتی...نمیدونم کی گچ رو باز میکنی ولی من بیصبرانه منتظر دیدن بینی خوشگلتممممم
یا اباالفضل
اون کاربری که بانو منیر عزیز بهش اشاره کردن که با محبوبی راد عمل کردن من باهاش در ارتباطم توی اینستا....بینیش خیلی خیلی ناز شده و هر روزم بهتر میشه خداوکیلی...من هیچچچچ تعصبی روی محبوبی راد ندارم ولی خداوکیلی اگر کامنترو بخونین میبینین که ترمیم چه دکترای معروفی رو داره انجام میده....انصافا بعضی کاراش خیلی خیلی خوبه...بازم توی نوعروس یه کاربری رو خوندم که با محبوبی عمل کرده عکس قبل و بعدشم شما ببینین خودتون قضاوت کنین...من نمیدونم ا/ر ناراضی هستن پس چرا به به و چه چه مینویسن پایین عکسا...در آخر نظر من اینه که کسی که بینی گنده و افتاده داره محبوبی گزینه ی خوبیه ولی بینی کوچولو و کمکار نههههههههه
یا اباالفضل
نگین جون اینکه میگی قوسدار عمل میکنه محبوبی راد درسته ولی مزیتش اینه که به حرفت گوش میکنه...من الان شش ماهه هر شب دارم عکساشو میبینم...بینی بدون قوس هم داره...باید خیلی خیلی تاکید کرد بهش....همه نوشتن خیلی حرف وشکنه بخدا منم گیج شدم چون محبوبی راد گزینه انتخابی منه برای یکسال دیگه....حالا من یکسال وقت دارم خوشبختانه....بازم اگر اطلاعاتی داری که کمکم کنه ممنون میشم برام بنویسی
یا اباالفضل
دکتر مطهری ساری خیابان فرهنگ سر 15 خرداد جنب پیتزا پذیرا تلفنش را باید از 118 بگیری (یکی عمل کرده بود خیلی راضی بود ) توسلی و حسین زاده خیابون قارن مطب دارن. دکتر ادهم رشت پیش پیشکار نرو ناراضی زیاد داره محرابی هم بعضی ها رو عالیه در میاره ولی کار خرابم داره توسلی شنبه یکشنبه تو مطب ساریه مهرابی هم کلان نرو یکی عمل کرده رفته تو کما بینیرو میزنه داغون, میکنه توسلی کارخراب نداره خیلی تمیزز کار میکنه دکتر حسین زاده هم خوب عمل میکنه قیمتش هم خیلی خوبه ساری ساختمان قو دکتر مهرداد مغربی که خود بابل مطب داره. متخصص گوش و حلق و بینی هم هست. دکتر مغربی (میگن خوبه ) بابل، روبروی شهرداری. ساختمان بانک سامان طبقه اول. مهرداد مغربی دکتر توکلی (ناراضی زیاد داره ) دکتر حسین زاده ساری دکتر بازیاری علی اصغر پیوندی خوب نیستن
در مورد بابایی اینارو خوندم یک ماه پیش پیش دکتربابایی.عمل کردم.خیلی راضیم.خیلی برام خوب وطبیعی عمل کرد.کارش عالیه.اکثردخترپسرها.پیشش عمل کردند.خیلی راضی بودند.هم گوشتی وهم استخوانی روخوب درمیاره.ضررنداره.برین مطبش کاراشوببینید.هم مشتری زیادداره.هم قیمتش مناسبه.وهم خوب وطبیعی عمل میکنه.خوددکتربابایی.فوق تخصص جراح پلاستیک وزیبایی.بینی.فک.صورت.پلک وخال هاوزیبایی لب ها.بهترین جراح مازندران.عضوکمیسیون جراحان کشور.ادرس مطب:ساری.خیابان فرهنگ.اول خیابان15خرداد.ساختمان خورشید.طبقه دوم.واحد7.تلفن:01513112250موفق باشید. ساری....فقط دکتر سیف الله بابایی....جراح بینی وزیبایی از بابایی تعریف زیاد شنیدم زیاد طبیعی عمل نمیکنه .تقریبا نیمه فانتزی کار میکنه.ولی خودم کاری ازش ندیدم.ولی از خیلیها تعریفش رو شنیدم. دکتر توسلی بابلی هستن نمیدونم تو بابل کار میکنن یا نه. بینی هایی که عمل کردن رو دیدم واقعا کارشون خوبه. دکتر علی توسلی هم پزشک خوبی هستن و هم منصف
2810