2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015322 بازدید | 66526 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس اگه بخوای پره هات رو هم جمع کنی احتمالا باید بری کلینیک.ولی به نظر من بینی ات خییلی خوب شده.ممنون از راهنماییت.حتما مشاوره میرم.شنیدم دکتر خوش اخلاقی هم هست.ممنون کتانه جونم
کتانه جان خیلی بینیت خوب شده کلا نادریان انگار کارش خیلی خوبه، بینی من گوشتیه ولی اصلا قوز هیچی نداره کلا مشکلی نداره فقط گوشتیه و بزرگ به نظر میرسه به نظرتون نادریان خوبه واسه بینی گوشتی؟
پادما به نظرم سامی واسه بینیت بهتر.بهتر مبتونه بینیت خوش فرم و ظریف کنه.البته الانم فرمش خوبه فقط بزرگه.و واسه بینی گوشتی مناسبتر. نادریان البته بینی الناز گلرخ نیمه گوشتی بوده میگن..دکترا دیگه رو نمیدونم راجع بهشون.دکتر شیروانیم که همیشه گفتن واسه گوشتیا مناسبه.
عکس بینی صفحه 1709
نه سامی دیگه قوس نمیده.ولی آرزو ناراضی فعلا ازش خب اگه مدل بینی من دوس داری برو نادریان مشاوره بشو.ولی مدلبینی خودت خوبه با هرکیعمل کردی بگو همین مدل بینی خودت کوچیکتر میخوای.بگو مدل و فرم نده .
عکس بینی صفحه 1709
دکتر اکبرزاده کارش خوبه و خیلی با تجربه. خیلی برای مریض وقت میزاره من چند تا مریضاشو دیدم و باهاشون صحبت کردم همه راضی بودند. طبیعی عمل میکنه تقریبا. البته میگه من طبق اصول عمل میکنم متناسب اجزای صورتت کار میکنم بینی رو بیش از اندازه کوچیک نمیکنه. همه کسایی که پیشش عمل می کنند آشناهاشون با این عمل کرده بودند راضی و خوب بوده بقیه هم اومدن پیشش البته منم همین طور. تو سایتش نه گالری داره و نه عکس کسی رو بهت نشون میده نه میزاره بهش عکس نشون بدی چون میگه بینی هرکس یه جوره و یه شرایطی داره و کلا میگه خودم میدونم باید چه کار کنم البته کمی هم از خودت میپرسه. یکی از پرسنل اتاق عملشم پیش خودش اومده بود عمل کرده بود اینجا که اومده بود برای ویزیت می گفت کار دکتر عالیه. منم تو کاراش بد ندیدم.
2810