2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015387 بازدید | 66527 پست
درود بر همه لاریسا: چه عجب از این ورا :) چه خوبه بچه های قدیمی میان داری میکوبی از نو بسازی؟ :) دینا: سلام خوبی؟ آخه دیگه بچه ها نمیان، ببخشید فکر کردم جدیدی نمیشناسمت :) الانم تاپیک خوبه ولی خوب چون نمیشناسیم صمیمیت ها کمتره و به اندازه تاپیک های قبلی نیست
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره الان خوبیش اینه تاپیک آرومه خداروشکر من با نینا ارتباط دارم با بقیه دیگه نه چه قدر زود میگذره :) من اصلا راضی نیستم کاتالیا جان بینیم کاملا قوس داره یه تو رفتگیم رو پره بینیم هست و نوک تیز درکل به نظرم اصلا خوب نیست بینیم ولی حوصله عمل دوم هم ندارم
برای دیدن نمونه کابینت های اجرایی و روشویی های سرویس بهداشتی میتونید به این لینک برید دوستای خوبم: http://coriansazeh.ir/index.php
دلسا: این خانوم از بچه های همین تاپیک بود با دکتر ابراهیمی عمل کرد
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام telegam ID:manip30 اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام موفق باشید
دینا: برات فکر کنم ایمیل یا خصوصی فرستادم یه نگاه بنداز :)
جدی دینا جون؟؟؟ همه به من امید میدن که ورمه ولی گویا قراره یه کار خراب ازاب دراد !! من تیغم اصبل تمیز نیس پستی بلندی داره و فکرم نمیکنم ورم باشه چون دس میزنم استخونشو حس میکنم!! کاش برام عکستو میفرستادی دینا جون که بفهمم ٢سال دیگه چی میشم منم بفرستم ببینی توی ١ماهگی توام اینجوری بودی یا نه مرسی عزیزم
دوستان یه سوال اگر از دکتر بخام تمام بخیه هارو جذبی استفاده کنه این کارو میکنه یا نه؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
سلام دوستان من امروز بینیمو عمل کردم و یه خورده حالتشو دیدم و راضیم که زیاده روی نداره فقط یه مسئله هست اینکه یه کم سرش بالاست به نظرتون بعدها میاد پایین و اوکی میشه یا نسبت به روز اول سرش تغییری نمیکنه؟؟
درود بر همه NINIZ: بخیه ها بسته به نوع عمل و تشخیص دکتر هستش و فکر نکنم قابل تغییر باشه Sananu: مبارک باشه بله با گذشت سال ها نوک بینی افت میکنه و جای نگرانی نیست
[URL=http://8pic.ir/viewer.php?file=uspbw5owa19vj27y8ek2.png][IMG]http://8pic.ir/images/uspbw5owa19vj27y8ek2_thumb.png[/IMG][/UR مانی با دکتر ابراهیمی عمل کرده؟؟؟ خوبه کارش؟؟ در موردش نشنیده بودم.فکر میکردم جز کارهای سامی باشه.این مدلی میشه طبیعی یا فانتزی؟؟
2810