2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انقدر صفحات تاپیک زیاده نمیشه وقت گذاشت لطفا بگین نتیجه این 1582 صفحه چی بوده بهترین جراح کی بوده
یه شب از همه چی به خدا گله کرد یه دفعه به خودش همه چیو سپرد دیگه گریه نکرد فقط حوصله کرد
نیکی نیکان جان من دنبال یه بینی تمیز و شیکم خیلی هم دوست ندارم طبیعی باشه اما خیلی فانتزی هم دوست ندارم ، در هر صورت هزینه سامی برام زیاده دیروز رفتم مطب میلانی اما چون دیر رفتم نمونه زیاد ندیدیم ، یه خانمی بود 2 سال پیش عمل کرده بود اما آلان از بینیش راضی نبود اومده بود برای ترمیم به نظر منم پروجکشن بینیش زیاد بود خودش که میگفت بینیش خیلی گوشتی بوده ، 3 تا تازه عمل کرده بودن که خودشون میگفتن خیلی راضی هستند و تمام دوست و آشناهاشون با دکتر عمل کردن و راضی اند . اما خود دکتر خیلی خوش برخورد بودند و نظرشون راجع به اصلاحات بینیم دقیقا با من هم سو بود و گفتند تا جایی که بشه ایرادارو بر طرف میکنه نمی تونه بگه 100 درصد چون تا بینی ترمیمی باز نشه نمیشه راجع بهش قطعی نظر داد ، حالا موندم نمی دونم واقعا میشه اعتماد کرد یا نه
سلام من پیش دکتر سیدامیر سجادیان عمل کردم الان پشیمون شدم اصلا سلیقه نداره بعدم هم اصلا دیگه خودش نمی آید پیشش بروی سوراخ های بینی رو یکسان در نمی آورد فقط بخاطر قیمتش پایین هست مشتری داره
ژینوس هر چند وقت میای همینو میگی اگه راست میگی عکس بذار بالاخره من از کارای سجادیان خوشم نمیاد باسلیقم جور نیست بنظرم ظرافت نداره ولی باید قبول کرد تو گوشتی کارش خوبه گوشتیا خیلی گزینه خوب و مطمین زیاد ندارن شما باید برای رد این دکتر دلیل بیاری نه هر بار فقط همین جمله ها رو تکرار کنی
سلام دوستان من تازه با تاپیک شما اشناشدم خوشحال وممنونم که تجربیاتتونو در اختیار بقیه میزارید منم میخوام بینیمو عمل کنم اما قبلش میخوام تحقیق کنم کدون دکترا کارشون خوبه برابینی استخونی؟ من بینیم مشکل خاصی نداره ولی یه قوز کوچولو داره تمامرخم خیلی خوبه ولی نیمرخم اذیتم میکنه لطفا راهنماییم کنید ودکترهایی که پیشنهاد میدیدو با هزینه عمل بگین خیلی ممنون
￵باران همه زندگیم
2810