2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015418 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان دکتر حسام اسکندرزاده را کسی میشناسه؟از چند نفر که پیشش عمل کرده بودن پرسیدم راضی بودن.شم ...

شما چیز دیگه ای از دکتر اسکندرزاده متوجه نشدین؟

من از کاراشون خوشم اومد.

➰ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم..🌱

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یکی از دوستامو عمل کرده.ازش پرسیدم اصلا راضی نبود اما بهتره برین تو مطب خودتون ببینین چطوره

کاراش از پیجم انگار خیلی دلنشین نبودن🥴 شما درباره دکتر جهاندیده نظری ندارین؟

شنیدم که ناراضی داره ولی مطبش نرفتم.شما راجب دکتر خازنی اطلاعاتی ندارین؟

نه متاسفانه 

الان دارم درباره دکتر شهریار یحیوی تحقیق میکنم

توروخدااااا ب من یه دکتر خوب معرفی کنید تو تهران

بینیم استخونیه

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡

بین دکتر محمد خانی و محبی موندم نظر بدید لطفا

بابا از نبودنت خستم،از اینکه هنوز هم به این فکر میکنم که کاش همش خواب بود،از اینکه چرا نمیتونم کنار بیام.بابا همه فک میکنن من کنار اومدم با جای خالیت اما هیچکس نمیدونه که چقد یواشکی اومدم پیشت،یواشکی برات اشک ریختم يواشکی آز درد نبودت رفتم زیر سِرُم،بابا وقتی نیستی دیگه خودم و واسه کی لوس کنم؟ آز کی کمک بخوام که با جون و دل برام انجام بده دلم تنگ شده بپرم بغلت ولی آخه چجوری...مرسی خدا از اینکه هستی،ولی در و رو به مردم ما بَستی،آتئیست میشم بفهمم توام با اینا هم دستی....از این به بعد بگید روزِ میگم شبِ....از این به بعد اگه خداهم باشید من یکی آتئیستم:)                                                    تو چشام نگا کن و دستت و بذار تو دستم،غم و رو سیاه کن و دستت و بذار تو دستم،اگه ابر بارون بشه بارونِ بی امون بشه،دل و سر پناه کن و دستت و بذار تو دستم     غزلشونم♡
بین دکتر محمد خانی و محبی موندم نظر بدید لطفا

من با محبی عمل کردم.

+کارش تمیزه و بعد عمل معمولا خیلی کبودی و ورم وحشتناک نداری.

+اگه طبیعی دوست داری، کارش خوبه.

-هزینه عملش خیلی خیلی بالاست در مقایسه با دکترهای هم‌سطح خودش. تازگی هم که دیگه بالای ۴۵ سال و‌ آقا کلا قبول نمی‌کنه. بینی سخت رو رد می کنه، چرا دکتری که فقط موردهای بدون ریسک رو جراحی می‌کنه باید ۴۵ میلیون پول جراحی بگیره؟!

-پاسخگویی بعد عمل بدون اغراق فاجعه‌ست. شما دکتر رو قبل جراحی می‌بینی و در مورد نتیجه دلخواهت باهاش صحبت می‌کنی. دیگه دکتر غیب میشه کلا. بعد از ۸ روز دستیار گچت رو برمیداره و اسپیلت رو درمیاره از داخل بینی. برای سه ماه بعد بهت نوبت میدن! تو این مدت یه شماره واتس اپ راه ارتباطی هست با دستیار، که خیلی هم زود جواب نمیده. مثلا من بخیه داخلی‌م سوزش داشت و گره‌ش رو قیچی کردم، الان مثه مرغ پر کنده دارم این ور و اون ور سوال میکنم ببینم مشکلی پیش نیاد برام. چرا؟ چون دکتر خودم با وجود هزینه زیادی که ازم گرفته هیچ وقتی برای من نداره بعد عمل. اکثر دکترها تا یه مدت چسب مریض رو خودشون عوض می‌کنن و سوالاتش رو جواب میدن. این یه نقص خیلی بزرگه، اگه قبل عمل میدونستم قطعا بیشتر جست و جو می‌کردم.

من با محبی عمل کردم. +کارش تمیزه و بعد عمل معمولا خیلی کبودی و ورم وحشتناک نداری. +اگه طبیعی دوست ...

بله من خودم طبیعی دوست دارم

اینکه کارش تمیزه نکته خیلی مثبت و خوبیه

ولی واقعا این مدلی رفتار کردن و نادیده گرفتن بعد از عمل خیلی سخته که

ینی شما به عقب برگردید ایشون و انتخاب نمیکنید؟؟؟

دکتری تو تهران نمیشناسید ک کارشون هم تراز با ایشون باشه؟

بله من خودم طبیعی دوست دارم اینکه کارش تمیزه نکته خیلی مثبت و خوبیه ولی واقعا این مدلی رفتار کردن ...

آره، چون اصلا چیز کمی نیست. بعد از عمل کلی نگرانی و سوال پیش میاد و این شیوه واقعا اذیت‌کننده هست. من از منشی خواستم بهم نوبت بده دکتر رو زودتر ببینم، با من کلی جر و بحث کرد. این حق مسلم منه که دکترم برای مراقبت بعد از عمل وقت بذاره برام.

جدا از اون، من چند روز قبل از نوبت عملم سفر بودم و به خاطر نوبت جراحی برنامه سفرم رو کوتاه کردم. منشی بهم گفته بود به هیچ عنوان حتی یه روز هم امکان جابجایی نیست. دو روز قبل از عمل آزمایش ها رو انجام دادم و منشی دقیقا 3 بار تماس گرفت پیگیری کرد آیا هزینه رو واریز کردم یا نه. یه ساعت بعد از اینکه واریز انجام شد و عکس فیش رو براشون فرستادم، تماس گرفتن که عمل کنسل شده، تاریخ جدید رو بهت میگیم! من از کارم مرخصی گرفته بودم و مادرم قرار بود روز بعد بیاد تهران. چند روز بعد تاریخ جدید بهم دادن برای هفته بعد. من دوباره مرخصی گرفتم و با مادرم هماهنگ کردم. عصر روز قبل عمل دوباره زنگ زدن تاریخ رو جا به جا کردن! من هر دو بار که عمل کنسل شد مجبور شدم آزمایش کرونا رو تکرار کنم و بهم قول دادن هزینه رو خودشون جبران میکنن. بماند که من باید مرخصی میگرفتم، هزینه اسنپ میدادم که برم همون آزمایشگاهی که خودشون گفتن. بعدا که فیش دو تا آزمایش تکرار شده رو براشون بردم، منشی یکی رو کلا زد زیرش گفت هزینه‌ش با خودته، دومی رو بعد از یه ماه برام واریز کردن.

بعدا متوجه شدم یه سری مراجع هستن که از خارج از کشور میان، و وقتشون باارزش تر و مهم تر از وقت منه. به خاطر همین نوبت من کنسل میشده.

بله من خودم طبیعی دوست دارم اینکه کارش تمیزه نکته خیلی مثبت و خوبیه ولی واقعا این مدلی رفتار کردن ...

عجله نکن به نظرم، پزشک خوب زیاد هست. وقت بذار برو مطب دکترها بشین، با کسایی که قبلا عمل کردن صحبت کن. 

من چند روز قبل عمل خودم مطب دکتر بصام رفته بودم، خیلی خوب به سوالام جواب داد و با 5-6 نفر که تازه عمل کرده بودن تو همون مطب صحبت کردم که همه رضایت داشتن. منتها اون لحظه من خیلی خوشم نیومد از یکی دو تا از کارهایی که دیدم. بعدا که خودم عمل کردم، متوجه شدم چند روز بعد از عمل اصلا زمان مناسبی برای قضاوت کردن نیست. 

با امین آمالی و حمیدرضا نوری هم نوبت داشتم که چون خیلی نزدیک به تاریخ عمل خودم بود نرفتم. عکس نمونه عملهاشون خیلی خوب بود.

دکتر یحیوی هم کارش خوبه، البته ایشون هم مثل دکتر محبی هر یکی دو ماه داره 3 تومن افزایش قیمت میده. خیلی شلوغ بود و من نتونستم نوبت بگیرم.

این رو هم بگم که اسم دکتر بشارتی زاده و خشایار احمدی احتمالا زیاد به گوشت خورده. معروف هستن ولی اصلا پیشنهادشون نمیکنم.

دکتر بشارتی دکتر خواهر من بوده و متاسفانه الان خواهرم داره به جراحی ترمیمی فکر میکنه. جدا از این اخلاق بسیار زشتی داره و خیلی بی احترامی میکنه.

دکتر احمدی هم صرفا خیلی گرونه، کیفیت کارش اصلا خوب نیست. تو همون مطب بشارتی نصف ترمیمی ها قبلا با احمدی عمل کرده بودن.

این رو هم بگم که اسم دکتر بشارتی زاده و خشایار احمدی احتمالا زیاد به گوشت خورده. معروف هستن ولی اصلا ...

یک دنیا ازت ممنونم

خیلی زحمت کشیدی کلی برام تایپ کردی و راهنماییم کردی

الهی حاجت روا بشی

ممنونم ازت💕

شکستگی بینی و پولیپ، الان چن ساله ک جراحی ترمیمی و زیبایی پیش دکتر گلجانیان انجام دادم و خیلی راضیم بدون هیچ گونه مشکل تنفسی و گرفتگی صدا خیلیم خوش فرم و زیبا شده بینیم، ازشون خیلی ممنونم و همیشه دعا شون میکنم
کارشون بی نظیره

2810