2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان...شهناز جان...مانا جان من و خیلیای دیگه کاری نداریم بعضیا کمبودهای شخصیتیشونو میخوان با هزینه های بیشتر پوشش بدن ...کاری نداریم بعضیام پولشون از پارو بالا میکشه یا نهایت فرش زیر پاشونو بقول یکی از دوستان میفروشن و هزینه های نجومی رو برای این عمل متقبل میشن طبق فرمایش خودتون "هم سلیقه و هم هزینه مهمه! خیلی از پزشکا کارشون درحد قیمتشون نیست و خیلی ها هم هست." پس خودتون بهتر میدونید خیلیا دارن منصفانه و حقشون رو میگیرن و خیلیای دیگه بیشتر از مهارتشون و اصلا این دستمزد زیاد گرفتنشون بهشون اسم و رسمی داده نه تبحرشون...که بازم بقول دوستان کسی کسی رو مجبور نکرده پیش این بره یا پیش اون! اما الان بحث من اصلا رو این چیزا نیست...بحث اینه که ما که موضوع تعرفه ها رو مطرح و تصویب نکردیم که حالا یه سریا ناراحتن چرا فلانی اومده پیگیری میکنه جریان تعرفه چیه! اما بلاخره این موضوع اختلال ایجاد کرده تو روند کاری برخی پزشکا و خیلیا الان میخوان با همون جراحی که قبلا انتخاب کردن عمل کنن ولی اون جراح مونده که چیکار کنه ! بهرحال امیدوارم این قضیه هرچه سریعتر حل شه ...
بنفشه جان من خودم بچم را که 18 کیلو هست را بغل می کردم از همون هفته دوم بعد از عمل که بعد از خوابوندن جابه جاش کنم توصیه نمی کنم شما هم 18 19 کیلو جابه جا کنی ولی در حد 2 3 کیلو فکر نکنم مشکلی داشته باشه فقط خیلیییی مواظب ضربه خوردن باشید مخصوصا دو سه هفته اول متاسفانه من همون روز اول که از کلینیک اومدم خونه آرنج مادرم موقع جا به جا کردن بالش های زیر سرم محکم خورد به بینی ام احساس کردم بینی ام پرت شده هوا برگشت سر جاش خیلی هم دردم اومد خونریزی هم کرد همونموقع هم زنگ زدیم به دکتر که گفت اگر اتفاقی هم افتاده باشه فعلا نمیشه کاریش کرد الان خیلی کم دقیقا همونجا که ضربه خورده احساس می کنم غضروفهام جابه جا شده تو ظاهر معلوم نیست ولی تو لمس مشخصه که حالا باید برم دکتر نشون بدم یه وقت مشکل ساز نشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من الان ١٠ ماهه از عملمم میگذره ولی هنوز نوک بینیم ورم داره نکنه نره هیچوقت؟ روز جون اون جای چسبه بخاطر ورمه بینیت طول میکشه تا محو بشه نگران مباش
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
سمانه جون اگه بینیت گوشتی بوده احتمالا همون ورمه..دکتر برات آمپول نزد؟ چون یادمه یکی از دوستام بعد 6 ماه ورمش زیاد بود رفت دکتر آمپول زد .در کلبرای بینیه گوشتی باید ی سالی صبر کنی
کیمیاجان دکتر باقیمت پایین زیاده چرا یهویی تصمیم میگیری باید بینیت اگه کمکاره پرفکت شه پس نه اینکه فقط خراب نشه یه کم صبرکن اصن شاید تعرفه ها جور شد همینجا تحقیق کن....نگا توووووووووروووووووووو خداااااااا
همون soosii قبلم میزنه تایید نشده!!!...شهریور94 :))) یزدانفر...
رایا سجادیان بینیهایی که خیلی گوشتی و سخته رو میگه عمل نکنید اولش! چون ممکنه اون چیزی که تو ذهن طرفه درنیاد نتیجش و طرف پشیمون شه از عمل ولی من بهت قول میدم نتیجه کارش همیشه بهتر از جیزی هست که بهت میگه! مدل دکتر اینجوریه دیگه :) من خودم اصلا فکر نمیکردم بینیم انقدر جمع شه با توجه به حرفایی که بهم گفته بود که زیاد رویایی فکر نکنم ولی انصافا الان با وجود اینکه فقط ده روزه عمل کردم و خیلی هم ورم دارم خیلی راضی هستم. به دکترت اعتماد کن. گرچه من بهش گفتم دکتر من به شما اعتماد دارم گفت دیوونه ای دیگه من خودمم به خودم اعتماد ندارم عاشق اخلاقشم:)
بچه ها اسم دکتر سجادیان چیه؟؟؟ کاراش چطوره؟کسی بوده که از دکتر سجادیان ناراضی باشه؟بینی من قبلا شکسته بوده و الان قصد عمل دارم که هم خوشکلش کنن هم شکستگیشو برطرف کنن...سجادیان کارش خوبه؟؟؟؟ بینی رو کوتاه که نمیکنه؟؟؟ترقرآن نظر بدید و عکس بینیهاتون که پیش سجادیان عمل کردید رو بفرستید
دکتر فتح سامی/ یک بهمن 93
خیلی جالب بود برام بچه ها امروز بعد ١٠ ماه چسب زدم رو بینیم از ساعت ١٢ تا الان که برداشتم بینیم انقد خجل شده ورمش خوابیده لابد نیم ساعت دیگه دوباره باد میکنه
24 دی دکتر فرهنگ( عکس روز 27 صفحه 300 ) عکس روز 85 ص648
سمانه جان شاید نمک و روغن و اینها زیاد استفاده می کنی واقعا تاثیر داره تو ورم بینی من هنوز که سه ماه و خورده ای از عملم گذشته دو تا بالش زیر سرم می زارم و خیلی رعایت می کنم نمک کم بخورم و فست فود و اینها نخورم اصلا چای سبز هم برای من برای کاهش ورم تاثیر داره ولی با همه این حرفها به نظرم یه سر پیش دکترت برو ببین چی می گه
ستاره جان اسم دکتر سجادیان امیر سجادیان هست این هم سایتشه www.dramirsajadian.com تو فیسبوک هم می تونی با خودش صحبت کنی https://www.facebook.com/amir.sajadian.37 این آدرس فیسبوکشه سبک کارهاش تو سایت و فیسبوکش کاملا مشخصه ببین می پسندی یا نه سبکش را اگر سبکش را بپسندی دکتر خوب و کم ریسکیه
سلام بچه ها، من زنگ زدم مطب یزدانفر که برم واسه مشاوره، میخواستم فردا برم گفت فردا وقت نداره و شنبه وقت داد، گفتم خب فردا که میتونم بیام نمونه ببینم، بعد منشیش حرف عجیبی زد، گفت نه اومدی اینجا از تو لپ تاپ بهت نشون میدم!!!! گفتم خب چرا مگه بچه ها نمیان ادم بتونه ببینه گفت مگه بیکارن بیان!!! گفتم بالاخره واسه ویزیت و چک که میان که مگه اونجا مثل جاهای دیگه نیست؟؟؟ گفت نه!!!! شما تا حالا چنین چیزی شنیده بودین از اینجا؟ آخه مگه میشه؟؟
دکتر من، دکتر سجادیان - 20 دی 93
کسایی که پیش دکترسجادیان عمل کردن لطفابیان عکس بذاریدمشتریای سجادیان داره زیادمیشه چون من خودم 99درصدباهاش عمل میکنم ولی هنوزمطبش نرفتم پس عکس بذاریدماهم لذت ببریم
خدایاشکرت
2810