2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام به همه..امیدوارم اطلاعاتم به دردتون بخوره من سالها تو فکر عمل بینی بودم..ولی هیچ وقت جرات اینکارو نداشتم..از پارسال خیلی جری به این مدضوع فکر کردم..از اونجایی که بینیم ایراد خیلی اساسی نداشت و خیلیها میگفتن چرا میخوای عمل کنی..در ضمن قیافه ام هم خوب بود..ولی خوب همتون میدونید مثل یه خوره فکرش که بیافته تو سر هرکی ول کن نیست..میدونستم با عمل قیافه ام بهتر میشه..حلاصه افتادم دتبال دکتر .از پارسال زمستون..البته فقط در حد اینترنت و پرس و جو..یه لیست هم تهیه کرده بودم...هر شب تو اینترنت کلی سایت دکترا میرفتم و تو نینی سایتدهمه چیو میخوندم..ولی باز ته دلم به خودم میگفتم جرات اینکارو نخواهم داشت..در ضمن شوهرم اوایل ازدواج خیلی دلش میخواستدعمل کنم..اصلا اون فکر عمل رو انداختم تو سرم...9ساله ازدواج کردم و یه پسر 6ساله دارم..اول امسال به خودم گفتم اگه عمل نکنم هیچ وقت عمل نخواهم کرد و حسرتش همیشه تو دلم میمونه...
خلاصه چند تا دکترو انتخاب کردم...و همه نمونه هاشونو بعد از سالها دیده بودم..خیلی مهمه که نمونه چند سال بعد یه دکترو ببینید...فرم بینی تغییر نکرده باشه...مسکل تنفسی نداشته باشه..و به نظر من عمل بینی و هنرمندی یه دکتر اینه که بینی بعد از عمل اصلا معلوم نباشهدکه عملی هست..بینی من یه کم پهن بود و یه قوز کوچیک داشت..من دلم میخواست فقط ایراد بینیم گرفته شه..دلم میخواست هر کی منو بعدا میبینه اصلا نفهمه که عمل کردم..خلاصه..اولین دکتر رفتم پکریا افلاکی..خیلی دکتر خوبی بود..نمونه های واقعا قشنگی هم تو مطب دیدم..ولی عکسمو که با فتوشاپ درست کرد..اصلا خوشم نیومد..در ضمن همه کاراش معلوم بود خملی عستن..فهمیدم این دکتر دکتر من نیست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دکتر غلامرضا احمدی رو هم چون سنش بالا بود از لیستم حذف کردم ولی خداییش دوستم پیشش عمل کرده خیلی عالیه...دکتر کامیابی رو رفتم..هم نمونه خوب داشت هم معمولی..ولی چند تا نمونه چند ساله دیدم خوشم نیومد..اینم از لیستم حذف کردم..چون اولیت من طبیعی بودن بود .رفتم مطب دکتر حسین تقوی..اونجا همه نمونه عالی و طبیعی بودن یکی از دوستام 6ساله پیش پیشش عمل کرده بود..خیلیها رو که دیدم اونجا اصلا نمیتونستم حدس بزنم که واقعا بینیشون عمل کردن یا نه؟؟..عین سایتای خارجی که عکساشونو دیده بودم..از هر کی هم میپرسیدم همخ میگفتن که مثلا ما چتد تا فامیلامون پیشش عمل کردن چند سال قبل
دکتر تقوی به دلم نشست واقعا بهتون توصیه میکنم اگه جایی رفتید و البته از قبل همه موارد اوکی بوده باشه ها...و اون دکتر و نمونه هاش به دلتون نشست..دیگه دل دل نکنید..البته باید بگم وقتی تصمیم قطعی برای عمل گرفتن دیگه نی نی سایت نیومدم..چون واقعا گیجم میکرد...خلاصه با دکتر تقوی وقت عمل برای 2 مهر گرفتم..ساعت 7 و نیم رفتم کلینیک گاندی و 8 اتاق عمل بودم..و کاری که سالها دلم میخواست رو انجام دادم..وقتی داشتم بهوش میومدم هی میگفتم خدایا شکرت..بالاخره به آرزو م رسیدم...بعد از عمل واقعا درد نداشتم ولی سه روز وحشتناک رو گذروندم..از دهن نفس کشیدن خیلی سخته..وضعف بعد لز عمل یا اثرات داروی بیهوشی..خیلی کلافه کننده بود..ورم..کبودی..همه و همه خیلی اذیت شدم..ولی خوب زمان میگذره و همه چیز درست میشه..پریروز اون پلاستیک رو بینیم رو برداشتم و واقعا از نتیجه راضیم..فوق العاده طبیعی البته سریع بعد از باز شدن بینیم ورم کرد..و الان باد بسیار شدیدی داره...کسایی که میخوان عمل کنن...باید بدونید بعد از عمل کسی ملکه زیبایی نمیشه و انتظار خیلی زیادی از بعدتون نداشته باشید..واقع بین باید باشیم هممون..اینو یادم رفت بگم ..هفته قبل از عمل واقعا استرس داشتم..چند بار هم پشیمون شدم....الان احساس خوبی دارم از کاری که کردم..راه تنفسم اوکیه...قیافه ام قیافه خودمه..با یه بینی بدون عیب و طبیعی...
ممنون عزیزم،من بینیم استخوانی بود.استخوان بالای بینی ضربه خورده بود و در اثر شکستگی کمی پهن شده بود.اندازه بینیم همین اندازه بود فقط اون جاش درست شده.
دکتر فتح سامی / 3مرداد
دکتر تقوی با کلینیک شد 5و سیصد و پنجاه ..مطبش خ شریعتیه..سرچ کنید سایتش هست..متخصص گوش و حلق و بینیه..من 9روزه عمل کردم ولی واقعا حلی بخیه ام از بین رفته امیدوارم پستام بهتون کمک کنه..همه نوشته هام نظرات شخصی من بود...دکترایی که گه گفتم همه کاراشون خوب بود..ولی بعضی چیزا سلیقه ایه...به حرف کسی اعتماد نکنید خودتون ببینید همه چیو..جو گیر نشید...سعی کنید بیتی داشته باشید 4فصل..و برای تمام سن زندگی مناسب باشه..تغییر زیاد ممکنه اصلا به کسی نیاد..در ضمن برای نظر دادن در مورد بینی 6ماه حداقل زمان لازمه..زود قضاوت نکنیم...
دوستان عزیز اگه میتونید به سوالم جواب بدید واقعا ممنون میشم. اینکه میگن از عوارض بیهوشی ریزش مو و ابرو هست، چه زمانی بروز میکنه؟ بلافاصله بعد از جراحی ؟ چه مدتی بعد عمل؟
اخر تیر جراحی کردم
shahnazjoon مدل بینیتو دیدم خیلی خوشگل شده منم با سامی میخام عمل کنم اما کارای کامیابی رو هم خیلی دوس دارم سامی ازتون چقدر گرفت؟؟تو همون هتل بیمارستان گاندی عمل کردید؟؟هزینه بیمارستان چفدر شد؟؟چند ساعت بیهوش بودید؟؟
لیست سفید:سامی- محبی.. افلاکی
2810