2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاپرک جون آخه هرکی میاداسم یه دکتری رو میگه همه میگن این منشیشه بخدا من بچه یه ساله دارم وقت اینکاراروهم ندارم اینجاهم میام اطلاعاتم بیشترشه برا پیداکردن یه دکتر
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
من حدود دوسه ماه پیش تومترو یه دختری دیدم تزبینیش خیلی خوشم اومد اسمشو پرسیدم دیروز یهو یادش افتادم کلی فکرکردم اسمش یادم اومد تواینترنت سرچ کردم زنگیدم ساعت 6رفتم اسم دکتر حسام جهاندیده ست متخصص گوش وحلق وبینب وجراح پلاستیک مطبش پرنمونه حتی یه نمونه خراب ندیدم با فانتزی مخالفه یه قوس ملایم شیک میده پره هورو خوب جمع میکنه یه پسرو دیدم عالی بود میگفت خانوم به دکتر شک نکن دانشجو بود میگفت من کلی از همکلاسیام باهاش عملیدن همه به واسطه ی دوست وفامیل اومده بودن تومریضاش بدست طلا معروفه من عکسه قبل نمونه هارم میدیدم قیمتشم عالیه3700
پرنده ای که پرواز را نمیداند به قفس میگوید تقدیر....
آرزووووو جان: دکتر ادیب هم تهران ویزیت می کنن و هم مازندران، توی چالوس. من چند نفرو می شناسم که با ایشون عمل کردن. چون من شمالی ام و دیدم با ایشون عمل می کنن. تا جاییکه اون فامیلمون که با ادیب عمل کرده بود می گفت، خیلی ریسکیه، مخصوصا توی مساله ی تنفس و خرخر توی خواب و ... این فامیلمون بینیش کج نیس و مشکل تنفسی هم نداره. بینیش سربالاس و قوس شدیدی داره. به عنوان یه بینی فانتزی خوبه. اما دوست همین فامیلمون با ادیب عمل کرده و با اینکه قبل از عمل توی خواب خرخر نمی کرد متاسفانه الان کاملا خرخر می کنه و ناراحته. دوست دوستم و خواهرش هم با ادیب عمل کردن. ظاهر بینیشون نسبت به این فامیلم که گفتم خیلی معمولیه. و غیر ازین ، وقتیکه ورزش می کنه نفس کم میاره و اذیتش می کنه. در ضمن دکتر ادیب متخصص پلاستیکه و عملاش به روش بسته هست. تا جاییکه من می دونم دکتر پرریسکیه ، خیلی تحقیق کن عزیزم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
آرزو جان اگر یکمی بیشتر انلاین می موندی پست من رو می خوندی. همه ی بچه ها که از تمام دکترها اطلاعات ندارن. من هم تعداد مطب گردیم زیاده که شانس توضیحات و اطلاعات بیشتر رو به بقیه می ده. که البته باید انلاین بشم و پستارو بخونم. پست شمارم اتفاقی دیدم و جواب دادم.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
2810