2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
غزاله منم خیلی استرس دارم سعی میکنم خیلی بهش فکر نکنم هنوز باورم نشده تاریخ عمل زدم فکر میکنم اگه زودتر مجیدی زودتر وقت عمل میزد اینقد سخت نبود واسه فاطیما نزدیک تاریخ ویزیتش زمان عملو تعیین کرد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من واقعا نمی فهمم اینا که می گن سجادیان خیلیییییییی طبیعیه. آخه عکسای سایتش رو نگاه کنید همشون حالا نیمگم فانتزی ولی لا اقل اون جوری نیست که آدن نفهمه عملیه!عکسای چندتا پسری هم که تازه گذاشته طبیعی نیست خیلی. به نظرم چون ورم کاراش زیاده همه می رن مطب کارای 2-3 ماهه می بینن و چون بینی خیلی ورم داره فک می کنن فوق طبیعیه بینیا.عزیزان تو خیلی موارد وقتی ورم بینی خوابید بینی قوسشو و ظریف کاریاشو نشون میده!
لیست به ترتیب اولویت:کلانتر-منافی-سازگار بینی مورد نظر : پسرونه و بسیار طبیعی در حد رفع عیب
اقای سروش باید از بیمارا بپرسید ک چی میخواستن ! بیشتریا فانتیزی میخوان دکترم براشون فانتیزی در میاره بدون چسب باید ببینیشون من چند تا مرد دیدم تو مطب واقعا طبیعی بود .... حتی تو اتاقی ک چسبارو عوض میکننن هم با هم بودیم من بینیشونو دیدم خوب بود شما اگر خیلی طبیعی میخواد شک نکنید و پیش برزنجی برید ... فقط عیب هارو از بین میبره .. یکی از دوستای یونیم باهاش عملیده عــــــــالی شده !!!! مرد هستن ایشون ... فقط شاید قیمتش یکم بالا باشه
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
sarvin استرس نداشته باش بابا:)) انقد راحته عملش ... اصنم اذیت نمیشی ... من عمل سوم بودم .. بهش میگفتی عجله دارم یه جوری جات میداد بین مریضا !! عمل چندمی ؟
بهناز خارش بینی طبیعیه اصن نگران نباش ... من انقدر خارش داشتم شبا خوابم نمیبرد !! کم کم داره تموم میشه دیگه :) کی گچو بر میداری خانمی :)؟ sarvin از غضروف برای نوک بینی استفاده میکنه اما غضروفی ک برا خود بینیته ! من دختر داییم با یحیوی عملیده دست میزنی نوک بینیش دلش ضعف میره اما برا من اصن اینجوری نیست من فشارشم دادم !:) gazale از همون اول سر حالی نترس :) فقط بخاطر اینکه گچ داری بای مراقبت کنی گچو بر داری راحت میتونی بری یونی :)) من فردا گچ اومدم سر کار :)
سلام فاطیما جون خوبی عزیزم ؟ورم بینیت کمتر شده؟ من یکشنبه هفته دیگه قرار شد برم گچو برداره .ورم صورتم خیلی کم شده خدا را شکر اما پره ها خیلی ورم داره . اتفاقا هر روز چایی سبز و عرق نعنا میخورم
هَرجآ سوال شُد کهـ « دِلَت دَر کُجآ خوش استـــ ؟ » بی اختیــآر ... بَر دَهَنَم مَشهَـــد الرِضآستـــ
سلام دوستان چی شد یه هو هنگ کردم همه سجادیان نوشتید :))))))) راضی هستید؟ میشه تو خصوصی برام عکس بزارید یا دلیلتونو بگید برای انتخاب البته بی زحمت چون من خیلی مرددم به نطرم دکتر ابیانه از سجادیان بهتر نیست؟ کسی چیزی از دکتر ابیانه میدونه هر چی میدونید خواهش میکنم بگید.سجادیان بسار دکتر خوبیه من نسبت به بینی خودم گفتم ابیانه بهتره ککسی چیزی میدونه؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
خانمای عزیزی که با دکتر سجادیان عمل کردن. لطفا نظراتشونو بدن. چن تا بچه های نو عروس میخوان در مورد دکتر سجادیان اطلاعات کسب کنن. نمیتونن توی این سایت عضو بشن. بچه ها ممنون میشم جواب بدین
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
neli951 تا جای که از بچه ها شنیدم کار سجادیان خوبه. ابیانه هم دکتر خوبیه چن تا از دوستام پیشش عمل کردن واقعا بینیشون خوب شده راستش من گزینه هام سجادیان و دکتر ابیانه بود. که بعد از چن با رمطب گردی با یکی دیگه عمل کردم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
مهسا افرین :)))))))) قشنگ گفتی یعنی به نطرت کار دکتر شما تمیز تره؟ مطب دکتر ابیانه رفتی شما؟ قیمتشونو میدونی؟ من بینیم ایراد انچنانی اصلا نداره یکم قوز داره ک سجادیان هی گفت قوس میدم میدم بالا اینجوری اونجوری گفتم شاید خوب نشه حالا به نطر شما کدوم بهتره راستی اگه امکانش هست میشه عکستونو بزارید اگه اینجا دوست ندارید تو خصوصی ممنون میشم :*
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
ممنون عزیزم قیمت سجادیان چهار ونیم تا پنج تومنه قیمت ابیانه بین سه و نیم تا 4 تومنه . کمترم میگیره.راستش چن بارم وقت گرفتم نشد برم مطبش اما از نزدیک چن تااز کاراشو دیدم. خوشم اومد.حس میکنم مریضاش اب ریزش بینی دارن نمیدونم چرا سلیقه ها متفاوته من مطب دکتر احمدی رفتم نمونه هاشو دیدم کارش خیلی خوب بود. با سایتش خیلی فرق داشت. هر دکتری سبکش فرق داره. بستگی به شما داره که چه مدلی بپسندین. من خودم که فعلا نظری ندارم چون بینیم یه کم ورم داره. اما همه کسای که منو دیدن قبل و بعد از عمل میگن خیلی خیلی خوب شدم. چشم عزیزم عکسم میزارم
قیمت دکتر ابیانه از ٣٥٠٠ تا ٤٥٠٠ئه. بستگی به نوع بینیتون داره. من ٨ روز پیش عمل کردم، بینیم گوشتی بود و انحراف هم داشت. ٤١٠٠ شد واسه من(البته بعدا فهمیدم میشده چونه هم زد :d ) ٦٠ تومان تو مطب واسه عکس ازتون میگیرن ، ٨٠ تومن هم کلینیک واسه لباس و دارو.
2810