2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015370 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان یه دوستی نام ماتیک بود با دکتر حسنانی عمل کرده ماتیک جون میشه از نتیجه عملت بگی راضی هستی میشه عکس قبل و بعد عملت بزاری عزیزم بعد دکتر چقدر دستمزد گرفت؟ کسی دیگه هم با دکتر حسنانی عمل کرده؟ ممنون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها مینا رفت از دکترای کرج خبر بیاره خودشم غیبش زد!!!!!!! مینا کجا موندی مادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ آلما جان حواسمم هست شما ام هر مطبی میخوای بری دیر میرسیااااا...رعایت کن خواهر! :-) :-)
لوسی جون از قدیمیا که تجربیاتشون بیشتر هست دیگه کسی نمیاد و ظاهرا فقط من هستم شاید اگر اونا میومدن و صحبت میکردن و از تجربیاتشون میگفتن تاپیک مفیدتر میشد سپیده جون اینجا بچه هایی که بینی گوشتی داشتن با یحیوی و سجادیان بیشتر عمل کردن این دکترا بیشتر در مورد بینی گوشتی عمل داشتن حالا اگر مایل بودی میتونی بری کاراشونو ببینی در مورد پروتز این دکترا پروتز نمیذارن بهتره که پروتز نذاری عزیزم چون پروتز اصلا خوب نیست ممکنه باعث دفرمه شدن نوک بینی و ایجاد حساسیت بشه در مورد مشکلات تنفسی دکتر محبی من وقتی مطبش رفتم کسانی که یک ماه از عملشون میگذشت بدون استثناء میگفتن راه تنفسشون اصلا باز نیست و از بینی نمیتونن نفس بکشن ولی خوب تا یکماه نمیشه قضاوت کرد چون تازه بعد از یکماه میشه فین کرد و لخته های خون رو در اورد شاید به مرور تنفسشون بهتر شده باشه من چون دیگه نمیخواستم باهاش عمل کنم دیگه مطبش نرفتم که باز در موردش تحقیق کنم

سلام خانم fatima1395 اگر ممکنه از نمونه کارهای مرد دکتر سجادیان بگید،نیمه پایینی بینی من و نوکش کمی گوشتیه و مشکل خاص دیگه ای نداره...مایلم طبیعی عمل کنم البته با تغییر مثبت ... ممنونم از جوابتون
خانم آریایی درود به شما که اطلاعاتتون رو در اختیار دوستان قرار میدین،نیمه پایینی بینی من و البته همون نوکش کمی گوشتیه و مشکل خاص دیگه نداره؟شما چه دکترهایی رو پیشنهاد می کنید؟مایلم طبیعی یا نیمه فانتزی عمل بشه. نظر خودم تا الان به برزنجی،یحیوی و سجادیان هست. سپاس از لطفتون
اقای قلندر خواهش میکنم در مورد بینی گوشتی باید بگید میزان گوشتی بودن بینیتون در چه حد هست اگر بینی خیلی گوشتی باشه با پوست خیلی ضخیم خیلی نمیشه جمع بشه اگر نظر من رو بخواهید من میگم شما چون اقا هستید بهتر هست بینیتون رو طبیعی عمل کنید نه نیمه فانتزی برزنجی فقط عکسای سایتشو دیدم مطبش نرفتم یحیوی و سجادیان بینی گوشتی زیاد عمل کردن و اینجا اکثرا راضی بودن ولی همه چیز نسبی هست و ممکنه کسی از کار دکتری خوشش بیاد و کس دیگه ای از کار همون دکتر خوشش نیاد بهتره خودتون ببینید اینم بگم همه دکترا به یک نسبت کار خوب و بد دارند و هیچ دکتری صد در صد نیست بهتر با دقت بررسی کنید و سبک سنگین کنید و بعد تصمیم بگیرید

سپیده جان یکى از بچه هاى این تاپیک که تو لاین با من در ارتباطه گفت شما سراغ بچه هایى که با محبى عمل کردن میگیرى عزیزم من یه سال و شش ماهه با محبى عمل کردم و واقعا راضیم و هیچ مشکلى ندارم نه از لحاظ زیبایى نه تنفس اگر خواستى عکسمو ببینى تو خصوصى بگو ف ی س ب و ک یا اینستاگراممو بهت بدم چون اینجا دیگه عکس نمیذارم
مرسی خانم آریایی...نوک و کلا قسمت پایینی بینی من خیلی گوشتی نیست و میشه گفت نیمه گوشتیه و تیغه و سایر قسمتها مشکل نداره..کلا کم کار هست...منظورم از نیمه فانتزی این بود که طبیعی باشه اما تغییرات مثبت در اون دیده بشه و مشکلش برطرف شده باشه،بهرحال با توجه به جنسیت ترجیح منم طبیعی بودنه... بدلیل ساکن نبودن در تهران و البته مشغله کاری امکان مطب گردی برام فراهم نیست و در اینجا به راهنمایی دوستان خوبی چون شما نیاز دارم تا نهایتا به لیست چندنفری از دکترها برسم و با برنامه ریزی قبلی برای رفتن به مطبها در تهران اقدام کنم
خوب خوبه اقای قلندر پس بینی شما قابل جمع شدن هست اینجا الان تنوع دکترا تو این تاپیک خیلی بیشتر شده و دکترای بیشتری نسبت به قبل معرفی میشه میتونید کار دکترای اینجا رو ببینید و بعد تصمیم بگیرید

اقای قلندر اون روزی ک من رفته بودم وقت عمل بگیرم 3 تا اقا دیدم ! بینی هاشون ظبیعی و خوب بود ! از ورمشون معلوم بود گوشتیه ...نه زیاد کوچیک شده بود نه زیاد بزرگ برای یه اقا بینی مناسبی رو درست کرده بود ! من روم نشد برم زیاد جلو ببینم ! اما کلا سجادیان بینی گوشتی رو خوب در میاره ... به نطرم برید مطبشون ..
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
من یحیوی رو پیشنهاد نمیکنم ! چون دقت کنید تو عکساش همه بینی ها نیمه فانتیزی با قوس زیاده ! برای یه مرد این جور بینی مناسب نیست ... البته نظر منه ... من دختر داییم باهاش عمل کرده ... خودش خیلی تاکید داشت ک قوسش کم باشه .. اما دکتر کلا مدل عملش با قوس زیاده ! بینیش اوایل زیاد خوب نبود .. اما کم کم داره خوب میشه من باز میگم همه رو برید مطبشون ... ار شهرستان هستید یه روزو بزارید و کاراشونو ببنید :)
سجادیان . 20 مرداد :) عکس 1385 ... 1384 :)
دوستان من دوشنبه رفتم مطب نادریان گفتم براتون یه شرح حال بزارم اول اینکه حق ویزیت دکتر 30000تومنه ومن اصلا از مشاوره دکتر خوشم نیومد به زور حرف میزد دکتر گفت هزینه عمل 8 تومن میشه نمونه کارم یه دونه دیدم (برای نمونه چهارشنبه ها باید رفت )یه نفر بودخودش عمل کرده بود حالا خواهرشو واسه عمل اورده بود مدل بینیش طبیعی بود ولی من از بینی منشیش خیلی خوشم اومد.
2810