2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دوستان کدوم از دکترا تو تهران از لحاظ هزینه با آدم راه میان؟ اگه میشه راهنمایی کنید
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بینیم انحراف داره.انحرافشم زیاده طوری که از دید مستقیم کج هستش..بیمه تکمیلی هم گفته پرداخت میکنه.بعضی دکترا از اسم بیمه تکمیلی هراس دارن.. میخاستم بدونم کدوم پزشکا با آدم راه میان؟ یا حداقل بیمه تکمیلی رو قبول میکنن؟
تدریس خصوصی زبان انگلیسی.آمادگی آزمون های بین المللی.جهت اطلاع پیام خصوصی بفرستید
بیمه تکمیلی فقط هزینه انحراف رو میده بابت زیبایی هزینه ای نمیده شما باید برای انحرافت پرونده جدا تشکیل بدی به دکترت باید بگی میخوای بابت انحرافت از بیمه پول بگیری که هزینه عمل انحراف از هزینه عمل زیبایی جدا باشه و بعد ببری بیمه

fatima1395: معلومه که خوب می شه عزیزم.چون تازه عمل کردی هم ورم داره هم این که ممکنه ترشحات راه تنفسی ت رو بسته باشه چون فین نکردی در مورد فین کردن و نحوه ی شست و شو هم به نظرم زنگ بزن فردا از دکترت بپرس اصلن نگران نباش ؛)
اریایی عزیز تو معرفی بیمه مینویسه 80درصد از کل هزینه عمل رو میده.. این یعنی زیبایی حساب نیست؟پزشک معتمد بیمه ازم پرسید میخای زیبایی هم عمل کنی گفتم اره.بعد نوشت 80درصد از کل هزینه عمل پرداخت میشه این یعنی زیبایی رو حساب نمیکنن؟
عزیزم اطلاعاتی که من دارم مربوط به پارسال هست والا بچه هایی که برای انحراف میخواستن از بیمه پول بگیرن این مراحل رو طی کرده بودن و بعد بیمه بهشون چک داده بود از بانک ملت گرفته بودن ولی تا اونجا که من میدونم فقط بیمه برای انحراف پول میده دیگه الان نمیدونم قوانینشون چطور هست کسانیکه انحراف دارن هزینه عملشون بیشتر هست شاید این 80 درصد هزینه انحراف باشه و 20 در صد برای زیبایی باشه باز بیشتر تحقیق کن

سلام بچه ها جون امیدوارم حال همتون خوب باشه، این سوال یکی از بچه هاست که نمیتونه وارد شه،کسی دکتر رضا کنعانی میشناسه؟؟ اگه آماری چیزی ازش دارید بگید،ممنون
آنکس که بداند و نداند که بداند بیدارش نمایید که بس خفته نماند آنکس که نداند ونداند که نداند در جهل مرکب ابد الدهر بماند مطب گردی:فرهنگ,میلانی,سامی,نادریان,باباجانی,غلامرضا احمدی,کوهستانی,رحمان موسوی,کامیابی
چون من یه کم مشکل مالی دارم.البته بینی ام خیلی کار داره..انحرافش زیاده قوز هم داره.. میخوام راهی باشه که هزینه عملو کم کنم یه کم
سلام مری مری جون خیلی خوشحال شدم تو هم اینجایی ومی تونی کمکم کنی مرسی عزیزم راستش مری مری من خودم نمی خوام عمل کنم همسرم البته به تشویق واصرار من میخواد عمل کنه حتما در جریان عملهای من هستی با اسماعیلی منم تو مطبش عمل بینی زیاد دیدم ولی واقعیتش چون تو این جریانها نبودم وکاردکتر های دیگر و ندیدم نمی تونم در مورد کارش نظر بدم چون همسرمم زیاد حوصله مطب گردی نداره و دکتر اسی رو در طی عملهای من میشناسه راضی به این عمل شده والا از عمل میترسه منم خواستم از بچه های تایپیک کمک بگیرم وخواستم ببینم اینجا کسی باهاش عمل کرده وراضیه مریضهاش خودش که می گن خیلی طبیعی عمل میکنه مری مری جون راستی شما هم بینیتونو عمل کردید؟ خوشحال میشم دوست عزیزم کمکم کنی
2810