در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ولی چیزای جدیدی تو اینستاگرام دیدم که خیلی باحالن. خیلی از کارهایی که فکر میکنی حتما باید دوباره عمل شی رو خود دکتر سرپایی میتونه برات انجام بده. خیلی خوبه اینجوری.
سلام دوستان من بینیم گوشتیه میخوام عمل کنم کسی پیش رسول پناه وحسنانی عمل کرده یا میدونه کارشون چطوره؟ تواینستا قشنگ کارهاشون بخصوص رسول پناه ولی کسی رو ندیدم ازنزدیک که ببینم چطوره؟؟
سلام عزیزم منم دنبال دکتر میگردم البته تهرانم شما همدانی خود جنابی عمل میکنه یا دستیاراش لطفا اگه ...
سلام عزیزم.خود دکتر جنابی عملمیکنه اگر مریضی بخواد حتی فیلم هم میگیره از حین عمل..من دوسال پیش رفتم پیشش پارسال ویزیت شدم امسال احتمال زیاد تیر یا مرداد وقت عملم باشه..کارش ک عالیه
ممنون عزیزم که جواب دادی ای کاش منم بجای وقت کشی همون موقع نوبت میگرفتم من دیگه نمیتونم انقدر صبر ...
منم بینیم اعصابمو خورد کرده.من دوستل پیش نوبت گرفتم ولی توی این دوسال نزدیک به صدتا دکتر هم رفتم هم همدان هم تهران.اخرشم جنابی رو قبول کردم.هزینه شو بخدا نپرسیدم چقدره ولی حدودا ۱۵ تومنه فک کنم