دوستان من ده ماه صبر کردم و بعد از اون سر انجام نظرم رو درباره دکتر تقوی میگم چون تا حالا خواستار این بودم که ایشون قصورشون رو بذیرن یا حداقل ابراز همدردی کنن که تحمل این چهره و این تنفس برای من آسون تر باشه
من مرداد 1400 بعد هفت سال تحقیق و خوندن تمام نینی سایت برای پیدا کردن دکتری که حد اقل تغییر رو به چهرم بده پیش ایشون عمل کردم.تقریبا مطمین بودم بینیم حداقل خراب نمیشه.بینی من با اینکه بینی خیلی بزرگی نبود و استخونی غضروفی بود.به صورتم میامد و من از ایشون بینی طبیعی یا حتی مردانه میخواستم نصف شده و زیبایی صورتم نه از نظر خودم که از نظر تمام اطرافیان فامیل و حتی همکلاسی های غیر ایرانیم از بین رفته. سه تا از اساتید دانشگاهم فکر کردن تصادف کردم نه عمل زیبایی
نمیتونم یوگا کار کنم و آواز بخونم و بینیم 70 درصد کوچیک شده از نیم رخ و از روبرو پهن که حداقل مطمینم تو ایران کسی نمیتونه به حالت طبیعی برش گردونه. و تا حالا به تعداد موهای سرم از افراد فید بک متاسفم یا چه بلایی سر صورتت اومده یا بینیت شکسته؟ دریافت کردم.نه ماه هست نتونستم راحت نفس بکشم و به ویژه شب ها تمام وقت دهانم بازه!
فک میکردم تبحر ایشون حد اقل در سطحیه که بینی من خراب نمیشه ولی شد . و نمیپذیرفتم تا مدت ها....فک میکردم ورمه درست میشه و...
اما بدونید عمل های زیبایی تو ایران یه صنعته که قانونی بهش حاکم نیست. دکترا بیش از حد باورتون بعدش عوض میشن
وقتی بینی شما خراب شه دکتر ها روی دیگه ای به شما نشون میدن و حتی حق به جانب باهاتون برخورد میکنن بهتون انگ میزنن و جواب سوالاتتون رو نمیدن
مثلا میپرسی چرا بینی من انقدر کوچیک شده؟ در جواب نمیگن من اعصاب نداشتم یا خراب کردم یا.... میگن شما وسواس داری مریضی و.....یا حرفای خودشون رو تکرار میکنن
اینو برای کسایی مینویسم که سودای زیبا تر شدن دارن
یعنی فک میکنن زیبا هستن و میخوان بهترش کنن
هرگز حداقل توی ایران این ریسک رو نکنید که گاهی نتایجش انقدر جبران ناپذیره که حاضرید میلیاردها بدید و تنفس و تناسب صورتتون رو برگردونید.
خواهرانه و دوستانه میگم
نه بخاطر خودم یا بخاطر اون دکتر که فقط خدا میتونه کاری که کردن رو در حق من و ایشون جبران کنه نه کس دیگه.و تمام دعاهامو کردم
بخاطر اون حداقل یک نفری که این متن رو میخونه
اگر چهرتون از نظر خودتون متناسبه در کشور ایران خودتون رو به آسانی به دست دکتر ها نسپرید چون اولا نود درصد بر اساس تحقیقات من درکی مشابه خارج از ایران از بینی طبیعی ندارن و ممکنه برای همیشه زیبایی و تناسب چهرتون از بین بره.
ثانیا بینی برای نفس کشیدنه
نخواید که کوچیکش کنید چون حس خفگی شبانه یکی از بدترین احساسات ممکن هست! گلودرد خراب شدن دندون ها و....و....
من چیزی که برام پیش اومده رو برای هیچ کس نمیخوام و امیدوارم فقط یک نفر بعد خوندن این متن زیبایی طبیعی توی چهرش رو ببینه و به دنبال صنعت و تبلیغات و .....دنبال بهتر شدنش نره. تاکید میکنم اگر 65 درصد به بالا حس زیبایی دارید به هیچ عنوان ریسک نکنید
شما پدر جراحی زیبایی ایران رو هم که پیدا کنید ممکنه بینی شما رو خراب کنه و بدتر از اون خدا بهش این توفیق رو نده که بپذیره و زیر بار بره یا با شما همدردی و همدلی کنه. و خب فایده ای هم نداره.
همشون بازاریابی و تبلیغات دارن. همه برای حفظ هویت و شخصیت کاریشون میجنگن و وقتی یه چیزی خراب شه کلا به حال شما هیچ فرقی نداره. همشون هم ممکنه بخاطر بی اعصابی ناراحتی و... حادثه عمدی و غیر عمدی صورت شما رو خراب کنن.
یادتون نره که کجا زندگی میکنیم من
براتون آرزو میکنم که زیبایی ها خدادادی خودتون رو ببینید و فک نکنید همه ی اینایی که بینی هاشون از نظر شما خراب شده و تو خیابون میبینید تحقیق نکردن یا خودشون اینجور خواستن:))))))چون من اینطور فک میکردم.
من خیلی چیزا از این عمل یاد گرفتم
اما شما سعی کنید قبل این تجربه یادش بگیرید و چهره هاتون و تنفستون و پول و انرژی و اعصابتون رو در راهش از دست ندید.