2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست
چند روز پیش رفتم مطبش، ۷-۸ تا عمل شده دیدم. یکی‌شون تنفسش صدا داشت و تو دماغی حرف می‌زد، نزدیک دو ما ...

آره منم عکسهای پیجش رو که دیدم انگار تیغه بینی رو برمیداره نوکش بزرگ نگه میداره دوستمم پیشش عمل کرده قبلا بینی با استخوان و قوز داشت الان که کلا برداشته میگه انگار رو صورتم هیچی نیست

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
من نزدیک دو ماهه که پیش دکتر سامی عمل کردم اسمش شاهین فتح سامی هست خیلی خیلی راضی هستم با اینکه خیلی ...

میشه عکس بدی ، هزینه عمل چرا اینقدر زیاد انصاف نیست ، میگن جای بخیه سامی میمونه؟

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میشه عکس بدی ، هزینه عمل چرا اینقدر زیاد انصاف نیست ، میگن جای بخیه سامی میمونه؟

والا دختر خاله من که ۳ ساله عمل کرده نمونده خودمم دوماهه زیاد مشخص نیست ولی ترمیم کننده هم میزنم 

والا دختر خاله من که ۳ ساله عمل کرده نمونده خودمم دوماهه زیاد مشخص نیست ولی ترمیم کننده هم میزنم&nbs ...

عزیز م راستی دکتر سامی چرا عکس تو پیجش نمیذاره ، مدل بینی هاشون طبیعیه؟ چقدر سربالا میکنن؟ قوس میدن؟ بینی رو کوچیک میکنن یا زیاد به سایز دست نمیزنن؟

یه چیز دیگم اینکه دکتر اگر ببینه فاصله لب و بینیت زیاد میشه بدون هزینه سانترال لب هم میکنه خود سانتر ...

من دیگه داره میشه ۱۰ ماه گ عمل کردم پیشش 

دماغم‌هنوز خیلی بزرگه اصلا انگار عمل نکردم حتی شاید هر کسی بار اول منو ببینه بگه بینیت بزرگه برو عمل کن! 

خیلی ناراحتم که ورمه یا دیگه همینقدر می مونه بینیم 

دختر خاله شما بینیش قبلش چجوری بود گوشتی بود؟ و اینکه الان ک ۳ ساله نسبت به ۱سالگی بینیش کوچیکتر شده؟

سلام دوستان کسی با دکتر امید ثابت مهر عمل جراحی انجام داده؟یا ایشون را میشناسه؟ممنون میشم اگه کسی اط ...

منم می خواستم پیش ثابت مهر عمل کنم، بهم دی وقت داده,منتها با تقریبا ده تا مریض بالای سه ماه حرف زدم همه ناراصی، می گفتن بعد از سه چهارماه، ایرادات پیدا میشه تازه، منم منصرف شدم

سلام دوستااااان

خوبیییین

من هم با دکتر سامی عمل کردم

الان21 روزه

بینیم استخونی بود

بینی که الان میبینم یه بینی نسبتا نیمه فانتزیه و خودم دوسش دارم

هنوز خیلی ورم دارم بخصوص که سانترال لب رو هم همزمان انجام دادم اما از نتیجه راضی هستم

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم

تجربه ای که میتونم از دکتر سامی بگم اینه که بشدت آدم متعهد و دقیقیه

در تمام مراحل بعد از عمل که دو هفته طول میکشه از زمان عمل تا کشیدن تامپونها بخیه ها برداشتن قالب همه و همه خودش شخصا با دقت تمام همراهیتون میکنه 

برای من تجربه خیلی خوبی بود از عمل باهاش

آدم حس اطمینان خاطر خوبی پیدا میکنه

در مورد قیمت جراحیش هم متاسفانه مثل اکثر پزشکان زیبایی حسابی گرون تر شده

برای من هزینه عمل 37 شد هزینه آزمایشات قبل عمل داروی بیهوشی و تست کرونا حدود 2 تومن و هر بار هم که ویزیت میشید صد تومن

یعنی نهایتا چیزی حدود 40 میلیون

ولی بعد از عید من مطب که بودم برای کارام و مراجعه کننده ها تماس میگرفتن قیمت حدود 45 میدادن که شما حدود سه تومن هم به این مبلغ اضافه کنید

و خبر بدترش این که متاسفانه شنیدم(از مراجعه کننده ها شنیدم از خود دکتر سوال نکردم) که هزینه سانترال لب رو که قبلا دکتر رو هزینه جراحی بینی حساب نمیکرد الان دارن هزینه جداگانه میگیرن

2810