2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
صیح روشن میارک باشه، ذکتر سجادیان خیلی دکتر خوبیه، حتما خیلی خوب میشه بینیت
گول دنیا را مخور......!! ماهیان شهر ما از کوسه ها وحشی ترند بره های این حوالی گرگ ها را میدرند سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها زنده ها هم آبروی مردگان را میبرند...
مامان سادات جان اصلا وقت نکردم برم دکترای دیگه رو ببینم احتمال زیاد برم پیش دکتر احمدی به خاطر مشکل معدم باید یه کم صب کنم
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صبح روشن مبارکه یادته قرار بود همزمان تو فروردین با هم با سجادیان عمل کنیم مطمئنم خوب میشه بینیت عکس یادت نره
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
در مورد حسین نژاد دکتر خیلى خوبیه و به نظرم کاراش طبیعیه و نسبت به کارش قیمتش عالیه دوست من بینیش گوشتى بود و باهاش عمل مرد سه سال پیش من امسال دیدمش خیلى خوب شده بود
جراحى بینى ٢٠ فروردین دکتر برزنجى هزینه عمل ٨ میلیون عکس صفحه ١٠٨٩
هزینه عمل با کلینیک6/800/000..... چون طبیعی کار میکنه هم اینکه از آشناهام هست و هم استخونی هم گوشتیش عالیه اما یحیوی گفت 7/500/00 اما تا 5/850/00 قبول کرد اما نیمه فانتزی و فانتری کار میکنه نمونه های استخونیشو هم دوست نداشتم کار گوشتیش عالی بود
مطب گردی= حسنانی-حسین نژاد - یحیوی- الهی - ابیانه
سلام دوستان میشه لطفا کسی اگه از کارای حق گذار عکس داره اینجا بزاره ممنون میشم ازتون :))
این روزها لبریز از سکوتم . . .سکوتی که حتی خدا هم در آن غرق شده . . . .
ای کاش فردا که از خواب بیدار میشدم زندگی رنگ دیگری به خود می گرفت …
رنگ رویاهایم …
دوستان میشه بگید که دکتر حسین نژاد چه روزهایی هست و چه ساعتی ؟ مبلغ ویزیت و وضعیت شلوغی و خلوتی مطب چجوری هست ؟ از کجا میشه نمونه کارهای این دکتر رو تو اینترنت دید ؟! توی سایتش که گالری رو زده -- در دست طراحی -- . کسی اینجا هست که با دکتر حسین نژاد عمل کرده باشه (عکس). کسانی که کار دکتر یحیوی و دکتر حسین نژاد رو دیدن کدوم رو برای بینی استخوانی و غضروفی که انحراف داخلی هم داره و پرکار هست پیشنهاد میکنن ؟ دکتر حسین نژاد کجا عمل میکنه ؟
2810