2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015369 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دخمل ناز آره خوندم. خب سلیقه ها باهم فرق داره. احمدی سایز بینی رو زیاد کوچیک نمیکنه. بینی من چون خودش کوچیکه این مسئله برام مهم نیست. حالا اون روزیکه میخوام برم تاریخ عملمو تغییر بدم، تصمیم نهاییمو میگیرم. ولی از اینکه دکتر با مسئولیتیه و خرابکاری نداره و مریضاش مشکل تنفسی ندارن خیالم راحته.
خب برای اطلاع بگم دکتر قناعت پیشه به مریضایشون که خیلی ورم دارن شیت میدن!!! البته تعجب نداره که دکترای ایرانی راجب روشای جدید اطلاعی نداشته باشن و منتظر باشن یکی بیاد توی کنگره بهشون بگه!!! والا مامانه من نزدیک ۲۵ ساله جراحی میکنه هنوز هر سال کتاب جدید رفرنس تخصصش رو میخونه علاوه بر این تمام کنگره های رشتش رو هم شرکت میکنه هرچی دکترتون گفت نمیدونم نگین وجود نداره علم ثانیه ای داره پیشرفت میکنه بخدا
بجه ها سلام. بالاخره خانمم دکترشو انتخاب کرد،با کلی مشاوره و مطب گردی،با دکتر فرهنگ مجد وقت عمل گرفتیم. شنبه 7تیر دیروز واسه سومین بار رفتیم مطبش دیگه راضی بودیم راضیتر شدیم،یه خانمه 3ساله بود خیلی خیلی راضی بود همه جوره،خیلیم شلوغ بود و بدون اغراق همه راضی بودن. ما گزینه های دیگمون سجادیان میلانی برزنجی و عامری بودن.
عمل جراحی زهرا(همسرم)/7تیر دکتر فرهنگ. عکس 32روز بعد از عمل ص 1210
بجه ها سلام. بالاخره خانمم دکترشو انتخاب کرد،با کلی مشاوره و مطب گردی،با دکتر فرهنگ مجد وقت عمل گرفتیم. شنبه 7تیر دیروز واسه سومین بار رفتیم مطبش دیگه راضی بودیم راضیتر شدیم،یه خانمه 3ساله بود خیلی خیلی راضی بود همه جوره،خیلیم شلوغ بود و بدون اغراق همه راضی بودن. ما گزینه های دیگمون سجادیان میلانی برزنجی و عامری بودن.
فران انصافا من خودم به شخصه کارای برزنجیو پسندیدم،یکی از دوستان 2سال پیش عمل کرده بود باهاش خیلی راضیه،اون اسفند 90 عمل کرده بود 2500. ولی در کل خانم جان ما فرهنگ مورد پسندتر واقع شد براش در مجموع. فرهنگ ظریف در نمیاره خیلی،واسه زنارو یه کم ظرافت به خرج میده ولی نه زیاد. کلا اعتقادش به کمتر دست کاری شدنه بینیه
فران انصافا من خودم به شخصه کارای برزنجیو پسندیدم،یکی از دوستان 2سال پیش عمل کرده بود باهاش خیلی راضیه،اون اسفند 90 عمل کرده بود 2500. ولی در کل خانم جان ما فرهنگ مورد پسندتر واقع شد براش در مجموع. فرهنگ ظریف در نمیاره خیلی،واسه زنارو یه کم ظرافت به خرج میده ولی نه زیاد. کلا اعتقادش به کمتر دست کاری شدنه بینیه
بچه ها راستی یادم رفت بگم ما آبرومندم رفتیم،دکتر خوبی بود ولی این حسو به ما منتقل کرد که ما هر چی بگیم دکتر کار خودشو میکنه!! و یه مقدارم دستش فانتزی میره. ولی قیمتش مناسبه واسه کسایی که قیمت پایین مد نطرشونه. 3500
2810