2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015367 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این آدرس و شماره تماسشه. روزای زوج هستش پاسداران. بوستان نهم. پلاک117. طبقه سوم 22740951 این شماره منشیشه 09109991005 شماره خودش 09197258700
جراحی بینی سال 93 دکتر خشایار احمدی زد بینیمو داغون کرد .عکس های خرابکاری دکتر صفحه 2276
این ادرس سایتشه الهام جان http://www.ideal-face.ir/index.php/gallery البته طبق معمول همه دکترا فقط نیمرخ داره یه مقدار ارتفاع بینیها زیاد نیست؟؟ضمنا اکثریت عکسها استخونی قوزداره و گوشتی نادره توشون
لیست عملیهای بینی و دکترهای ان صفحه 967 با اجازه عطیه جان
dokhmalenaz ببخشید من مسافرت بودم. موحدی کارایی که من دیدم طبیعی بود اما جمع و جور. نوکشم گرد تقریبا. اما یه نمونه گوشتی بود که خود دختره گفت قبل عمل بزرگتر بوده ولی کاملا نیاز به عمل دوباره داشت. تازه اندازه یه بینی معمولیه خیلی بزرگ بود دیگه نمی دونم قبلش چطوری بوده. سبک کاراش مدل یحیوی بود فکر کنم. سه تا کار یه سالم دیدم که تقربیا خوب بودن. اما مطبش انقدر داغون بود که خیلی تاثیر بدی رو من گذاشت
کلانتر وقت دادنش برای مشاوره یه سال دیگس تا دو سال دیگه هم وقت عمل نمیده چون سرش خیلی شلوغه منم کارش رو دوست ندارم فقط و فقط ایرادا رو برطرف میکنه بینی رو اندازه یه فندقم کوچیک نمیکنه حتی یه نمونه دیدم که یکم از قوزش هنوز بود
بچه هااااااااااا من دیگه روانی شدم از دست این دکترا هر کی یه چیز میگه اخر نفهمیدم من دماغم خوب میشه عمل کنم یا عمل نکنم :| یه دکتر میشناسید فقط رفع ایراد کنه و دستکاری اضافه نکنه؟ توروخدا ادرسشو بهم بدید اگه میشناسید راستی کسی از دکتر حمدزاده چیزی میدونه؟
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
ماهی جونم ندیدم کامنتتو .کلانتر اندازه خداوندگار پول میگیره نمیخوام اونقدر پول بدم.نه دیگهههه اونقدرم ک قوز بمونه کلا ایراد بینی من یه قوز کوچیکه :))))))))
هیچگاه ندیدم مادرم پرواز کند! زیرا به پایش: مرا، پدرم را و کل زندگیمان را بسته است...
من هم خشایار احمدی رفتم و سجادیان واقعا رفتار دکتر خیلی مهمه سجادیان اونجور که من فهمیدم ترجیح میده دست یه بینی های پرکار نزنه چون که بیمار زیاد داره ولی خشایار احمدی واقعا جیگره
كاش خوشبختي هم مثل مرگ حق بود
2810