2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
سلام ئاوان جون، خوبی؟ چه عجب از این وراااااا خبر نداری من عمل روتوشم انجام دادم... از بینیت راضی نیستی؟ به نظر من که همون موقع با ورمم بینیت خوب بود... حالا تصمیم نداری یه عکس بذاری ببینیم تو این مدت چه گذشته به بینیت 😃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

●دکتر شهرام رضایی هنجنی● مطب: پاسداران شمالی، پایینتر از سه راه اقدسیه، نبش نارنجستان 12، پلاک 577. اول که وارد مطب شوم گفتم به به عجب مطب شلوغی نگو مشترک بود مطب با یه خانوم دکتر زنان خانومای الانم که همه دماغ عملی خلاصه باید از همه بپرسی ببخشید خانوم شما دماغتونو عمل کردین؟ بعد هی ضایع بشی چون مریض دکتر زنان بودن!! یه دختره فقط گفت آره با دکتر عمل کردم. نمونه ی 5 ماهه بود. تیغش یه تیکه نبود، نمی دونم چطوری بگم شاید قرینه نبود. از نیم رخ هم نوکش زیاد به بالا نمی رفت، یکم به سمت پایین بود. دکترم بهش یه آمپول داد، همراهشو فرستاد بخره تا دکتر واسش تزریق کنه. گفت گوشتی بوده. پوستش به استخون نمی چسبه. دقیقا هن اون حسی که نسبت به تیغش داشتم همین بود. انگار پوستش باد داشت تو سمت چپ. اصلا نپسندیدم. یعنی اصلا! رفتم تو دکتر خیلیییییی وقت گذاشت. اما یجورایی کلن ترسیدم. اولین کسی بود که گفت بینیت گوشتیه! کلی کار داره. دیگه هزار تا ایراد از بینیم گرفت. بعد گفت اجزای صورتت خیلی خوبه. هیچ ایرادی نداری. بینیتو عمل کنی عالی می شی. ولی اتقدر از سختی همل و چکش و اینا گفت داشتم بالا می اوردم. خشرو بودا امارو مخم رفته بود. ازین توضیحا و حرفا! عکس نوشت و سی تی و آز. کلن تنفس واسش مهمه. تاکید به سی تی داشت و اینکه مریض باید از ننفس راضی باشه. رفتم بیرون، یه نمونه 8 ماهه تازه رسیده بود. وااااای یه خط پره ای داشت تو عمرم ندیده بودم. من که از خط پره بیزارم اما اگر کسی هم بپسنده، مطمینم رودل می کرد با دیدن این خط پره. بینی دختره بزرگ. اصلا خوشگل نبود. به درد صورت یه خانوم 50 ساله می خورد شاید. یعنی نمی دونم چی بگم. تنها نقطه ی مثبتش سوراخای قرینه بود. اصلا خوشم نیومد. اصلااااااااااااا کلا به همه فکر کنم می گه گوشتی. چون به این دو نمونه گفته بود. به منم گفت. به یکی از بچه های نوعروسم گفته. کار خراب ندیدم. اما فوق معمولی بودن. قیمت ویزیت؛30 تومن کلینیک طرف قرارداد: کلینیک مرکزی، بالاتر از میدان ونک. قیمت میانگین:5 ملیون. تامپون: یا تو ریکاوری درمیاره یا 3 روز میمونه بعد عمل. بستگی به ضخامت پوست. نوع عمل: عمل باز. برش پره هم گاهی می ده گاهی نمی ده همراه کلوملا. کلا اگر نمونه ی خوب تو کوچه و خیابون ازش دیدین برین مطبش، جون از نظر تنفس اوکی بودن. اما اگر گفت استخونی هستین پیشنهاد می کنم عمل کنین اگه نه نظری ندارم. :-| چندین بار هم برین مطب اگر تصمیمی گرفتین چون هم نمونه کم میاد ، هم سبکش و مهارتش تو ظاهر بینی،واسه من در هاله ای از تردیده.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
جدی رومیصا؟حالا با کی عملیدی که کار به روتوش کشید دختر؟حتما خیلی عالی شدی باشه هر موقع خودتم بودی عکس میزارم چون میخام زود بردارم... نمیگم راضی نیستم ولی حالا که زیر تیغ رفته بودم میتونست بهتر باشه.بینیم خیلی معمولیه و خوشبختانه کسی نمیدونه عملیه!!!دکتر گفت اگه دوست داری قوسش بیشتر شه یه روز بیا مطب سرپایی درستش میکنم
بچه ها این حرفا چیه تو این تاپیک جای این حرفاس؟ مهسا؟ ربطی به پول نداره. چشم و هم چشمی یه بحثه، خوب و بد این دکترا یه بحث دیگه. هرکسی توی این تاپیک با شرایط مالی خودش دکتر مورد نظرشو انتخاب کرد. اینجا تو همه نرخی بودن و هستن. حالا که قیمتا گرون شده. ما از 3 تومن تا 15 تومن داریم که عمل کردن و راضین. اینجا هم که همه به هم کمک می کنیم. شما بگو سقفت فلان قدره. کسی اجازه ی استهزا نداره. تازه بچه ها هم که ماشالله بزنم به تخته همه با روی گشاده،راهنمایی می کنن. تا حالا هم چین بحثی نبوده. از این به بعد هم نخواهد بود. بچه ها هم از فردا هر کدومتون نمونه ی خوبی دیدین که با یه دکتر خوب تو رنج 3 تومن یا کم تر عملیده بود و راضی بود و یا دکتری تو این حدود قیمت با نمونه های خوب پیدا کردین حتما اعلام کنین تو تاپیک که هم مهسا و هم بقیه ی دوستان که توی این حدود قیمت دنبال دکتر خوب می گردن استفاده کنن و صاحب بینی های خوشگل بشن. قربون بچه های گل گلاب تاپیک.
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
http://www.nowaroos.com/Thread-%D9%85%D8%B9%D8%B1%D9%81%DB%8C-%D8%AC%D8%B1%D8%A7%D8%AD-%D9%BE%D9%84%D8%A7%D8%B3%D8%AA%DB%8C%DA%A9-%D9%88-%D8%B2%DB%8C%D8%A8%D8%A7%DB%8C%DB%8C--9217?page=122
کاکایوی تلخ جان، لینک بالا لینک نوعروسه
کاکائو جان من مطب سجادیان هم رفتم کاراشو دوست داشتم اما راستش اونموقع گفت 3 تومن ازت میگیرم و من اونموقع نداشتم این پولو و به دلایلی عجله داشتم اما عباسی یک میلیون و هشتصد گرفت اونموقع!!! جدا از فرم بینیم تنفس و سلامتی خیلی برام مهم بود و دکتر عباسی خیلی رو این مورد تاکید داشت ولی متاسفانه الان یه کوچولو مشکل تنفسی دارم که دکتر حتی قبل از عملم بهم گفت که ساختار بینیت خیلی ظریفه و این مورد ممکنه پیش بیاد
بچه ها من این بار گذاشتم یه مقدار بگذره بعد شرح مطب گردی بنویسم که حرفهام منطقی باشه نه جوگیرانه :دیییی دکتر شاهین صحرائی (ent) مطب : شریعتی رو به رو پارک شریعتی ساختمان شریعتی طبقه دوم واحد ۱۱ تلفن : ۲۲۸۸۳۴۵۵ اول که وارد مطب شدیم هیچ نمونه ای ندیدم تا این که یه خانوم و دخترش از اتاق دکتر اومدن بیرون و یک سال پیش دخترش عمل کرده بود بینیش خیلی خیلی خوبو متقارنو قشنک بود بسیار شبیه عکسای بینی فروز بود منم که میدونین عاشق بینی فروز :دی خودشم خیلی راضی بود قرار بود هفته ی بعد خواهرش بیاد برای عمل با دکتر اخلاقو برخورد دکتر خیلی خوب بود خیلی خوب وقت میزاشت و قشنگ توضیح میداد برامون معاینه که کرد با فرهنگ خیلی هم عقیده بود گفت میدونی ایراد کار کجاست؟ تو همه ی اجزای چهرت ظریفه اما بینیت بزرگه مثل فرهنگ با نظر نادریان راجب انحراف داشتنم مخالف بود و باز هم مثل فرهنگ میگفت بینیم استخونی ولی پوست سرش یه مقدار ضخیمه اما خیلی ضخیمم نیست که این باعث میشه نتونه خیلی بینیمو کوچیک کنه چون اگه خیلی کوچیکش کنه پوست مثل یه پوست نازک نمیتونه خودشو جمع کنه و ممکنه گوشت اضافه بیاره یا افتاده بشه یا برآمده بشه یعنی به غضروف نچسبه برای همین طی عمل بینیمو ذره ذره کوچیک میکنه تا جایی که جا داشته باشه یه عالمه عکس نشونم داد ولی عکسایی که به مشکلم ربط نداشتن نشون نداد بجز وقتی که دوست پسرم راجب عمل های ترمیمی پرسیدو اون چند نمونه ترمیمی نشون داد که واقعا بینی های قبل ترمیم خیلی خراب بودن اما عکسای بعدش کنارش نبود نمیتونم راجب ترمیمش نظری بدم فقط چند نمونه از ترمیمی ها رو برام توضیح داد که اگه زیاد کوچیک کنم بینیم رو به اون مشکل میخورم باقی عکسایی که نشونم داد بخشی از بینیشون عیب بینی منو داشت حالا بیشتر یا کمتر و همشون بنظر من نسبت به قبل از عملشون عالی شده بودن عکس قبل از عمل و یک سالگی دوستم رو هم نشونم داد که من این شکلی شدم : :-OOOO چون دوستم گفته بود بینیش کم کار بوده و فقط قوز داشته اما سر بینیش قبل عمل افتاده بود بشدت و بزرگ بودو پهن اما حالا بیاینو بعد عملشو ببینین خیلی خوبه به دکتر گفتم دوستم از عکس یک سالگیش خیلی بهتره گفت همه ی اینا که دیدی از عکسشون بهترن چون عکس های اینطوری همیشه از نمونه زنده بدترن که خوب منم موافقم هزینه مشاوره : ۲۵ تومن کلینیک پویا توی مطهری عمل میکنه و هزینه ی عمل با کلینیک ۵ میلیون من یادم رفت ازش بپرسم لبمو یه مقدار میکشه بالا یا نه :(
2810