2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
تنبلک جان منم خودم باهاش دوست نیستم یعنی تو دوستام ندارمشون ولی همونجور که خودشون تو امضاشون زدن با دکتر سرافراز ،اهواز عمل کردن...معذرت که بیشتر از این نمیتونم کمکی کنم.....
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها اینجا دکترا معرفی میشن. بر اساس حرفای بچه ها هم اینجا دکتری رو تائید یا رد نکنین. حتما برید مطب و از نزدیک نمونه ببینید. در حد امکانم بدون چسب ببینید و عکس قبل از عملشون هم اگه امکانش بود ازشون بخوایین که بهتون نشون بدن. تنبلک ; نهایت 91 تا جاییکه یادمه با سرافراز تو اهواز عمل کرده بودن گویا. بهشون پیام دادم ایشالا که پیامو میخونن و تونستن میان تاپیک از خودشون میپرسی راجب دکترشون. خودتم اگه دسترسی به مطب داری خودتم حضوری برو
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
مرسی سمانه جون و فران جون حرفاتون کاملا درسته باید برم خودم ببینم آخه چون تهران نیستم نمیتونم هی برم بیام باید فقط چندتا دکترو کاندید کنم
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
شرح مطب گردی دکتر شاهین فتح سامی مورد اول سه ماهه من خوشم اومدنازشده بودتمیزوقرینه دختره نوک بینی گردبه دکترگفته بودطبیعی میخوام.البته خودشم خوشگل بود. مورد بعدی یماهونیمه خیلی خیلی خیلی خوشم اومدگردبودوکاملا تمیزوقرینه مورد یساله خوبنبودنوکش یخورده بالاپایین بود نفسش صدامیداد موردبعدی یخانوم که هشت سالپیش عمل کرده بودظاهرش اصلاخوب نبوددرازوارتفاع زیادگفت مشکل تنفسی دارم مورد بعدی یه آقاشیش سال پیش عمل کرده بود.ازدوستای دکتربودظاهرش اصلاخوبنبودو گفت خروپف میکنم شدیدواسه اون اومدم یدختره اومدگفت باافلاکی عمل کردم شیش ماه پیش سه تومن دادم افتضاح شده بوداندازه نخودنفسش صدامیدادگفت مشکل تنفسی پیداکردم دکترم گفته بروسامی ببینتت. نتیجه اینکه کاملاشانسیه همه چی ومن بینهایت ناامیدبرگشتم خونه اگه هرجابرم اینطوری باشه قیدعملومیزنم. راستی برخلاف عکسایی که از سامی دیده بودم اصلاقدبینی هاکوتاه نبودتومطب خوب بودقدش.ارتفاعم مال اون هشت ساله زیادبودانگاراصلاعمل نکرده باشه اونجوری.
بچه هااینجا دیگه اون بالاننوشته اپلود عکس پس عکسا رو چجوری میشه اپلود کرد؟؟؟
مهم نیست دیگران درباره ام چه میگویند همین هایی ک امروز مرا با دست هایشان ب یکدیگر نشان میدهند و ب من میخندند فردا برایم می ایستند و با همین دستان برایم کف میزنند
اره دخمل ناز نصفش شانسه. شانستم از همین الان مشخصه. مثلا من بینیم خیلی پهنه. پیش سامی و سجادیان رفتم. هردوسون گفتن حیف که جنس پوست و گوشتی بودن بینیت اجازه نمیده سر بینیتو خیلی کوچیک کنیم تا از پهناش کم بشه.سامی به من گفت خوشگلی اگه بینیتو عمل کنی خوشگلترم میشی ولی اگه شانس داشتیو جنس بینیت این نبود خیــــــــــــــــلی خوشگل میشدی. سجادیانم که همچنان میگه زشتی،زشتی،زشتی ولی من کسیو انتخاب کردم که اولا کار خراب داره ولی خیلی کم.دوما من برام ساپورت بعد از عمل خیلی مهم بود که ایشون ازش خوب شنیدم. دفاع نمیکنم بد هم نمیگم. هر دکتر اگه خوبی داره بدی هم داره. ولی این دکتر به دل من نشسته. من از سامی کار بد ندیدمو نشنیدم.ولی به دلم ننشست.همین . موید باشید!
15 اردیبهشت....دکتر سجادیان
نیلپرجان من اصلانمیدونم شماباکی عمل کردی.سامی بمن گفت هشتادتانود اتفاقا گفت چهره زیبایی داری کلی هم از گونه و چونم تعریف کرد.گفت بینیت و پوستت خوبه و این بینی نتیجه خوبی میده .خودمم از اعتمادبنفسش خوشم اومد.گفت خیالت راحت باشه بمن اعتمادکن.من خودم حتی توتقویم اونشب تاریخ عملموباهاش داشتم فیکس میکردم باتوجه به تایم خودم.امابااینکه اینهمه تعریف کردواطمینان خاطر دادمن مرددم چون کلا آدم ترسو و حساسیم.الان نمیدونم منظورت چی بود.من هرچی دیدمونوشتم.
واینکه میگفتن دکترجدی یابداخلاقه اصلا اینجورنبود.خیلی مهربونوباحوصله جوابمومیدادحتی دید حساسم شبیه بینیموپیداکردعکسشو نشونم داد.3تا هم عکس نشون داد.میگفت اصلانگران نباش خیلی خوب میشه.من خودم دکتروخیلی قبول دارم چون حرف میزنه حس میکنی که میدونه میخوادچیکارکنه.اماکلاعمل ریسکه و هیچ تضمین صددرصدی نیست منم چون حساسم گفتم ناامیدشدم چون میترسم نکنه جزو بینی معمولیا بشم بعد عمل اما درین که سامی باتجربست و کارشوبلده هیچ شکی ندارم.
بچه ها یه ماه قبل از عمل بهتره تغذیه چه جوری باشه و چه موادیی بهتره که بیشتر خورده بشه؟
دکتر جراح: فرهنگ مجد...اواسط اردیبهشت ماه، هزینه ۴۳۰۰ دکتر، ۷۰۰ کلینیک، ۵۰۰ هزینه های متفرقه. عکس قبل و بعد ازعمل صفحه ۸۷۱ و ۱۲۲۴.
اگه خون نیومده فکر نکنم مشکلی پیش بیاد. بعدشم فکر میکنم که اون بخیه شل شده بود حالا تو همین روزا میخواست بیفته وگرنه فکر نمیکنم اونقدی محکم کشیده باشی که دراد بخیه از جاش بخیه های داخلی منم شل شدن. مدام با گوش پاک کن داخل بینیمو تمیز میکنم درد میگیره بخیه ها. حتی 3 هفته پیش که مطب رفتم دکتر گفت نیفتادن بخیه هات؟گفتم نه.گفت هیچ کدوم؟!! گفتم نه احتمالا باید کم کم باید بیفتن دیگه.
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
2810