2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015384 بازدید | 66527 پست
اقای ببخشید من خودم با فرهنگ عمل کردم نمیگم همه کاراش عالیه و به هیچ کس هم پیشنهاد نمیکنم دکترمو نه به این دلیل که کارش بد باشه از نظر من کارش خیلی هم خوب هست ولی دکترا خدا که نیستن خطا در مورد کار همه دکترا وجود داره منم به این دلیل توصیه نمیکنم که خدای نکرده مدیون کسی نشم عمل بینی ریسکه و به شانس هم بستگی داره دکتر 3 میلیونی ممکنه بینی رو عالی در بیاره دکتر 30 میلیونی ممکنه گندی به بینی بزنه که دیگه هیچوقت نشه جبرانش کرد من توصیه میکنم شما خودتون از نزدیک کارای دکتری رو که مد نظر دارید ببینید اینجا حداقل 15 نفر با فرهنگ عمل کردن که همه هم راضین و هیچ کس اعلام نارضایتی نکرده سبک دکترا فرق میکنه همه هم نقاط قوت و ضعف دارن نمیگم از فرهنگ کار بد ندیدم فقط یکی اونم مال 7 8 سال پیش بود قوسش یکم شدید بود و سرسره ای نوکش تیز ولی خودش خیلی راضی بود و من فقط همین یک دونه کار بد دیدم از هر کس پرسیدم راضی بود اون کسانی هم که ناراضین و شاید مثلا فوسشون شدید شده شاید خودشون بینی با قوس زیاد خواستن حالا احساس میکنن بینیشون تو ذوق میزنه خود فرهنگ با بینی قوس دار مخالفه و 90 درصد کاراش بدون قوس هست اونایی که بینیشون قوز داره میگه همون قوز رو که بردارم یک کم بینی قوس دار میشه و همین کافی هست اگر کسی قوس زیاد بخواد قبول نمیکنه از اون قوسای سرسره ای من ندیدم من توصیه میکنم هر جا که رفتی حالا فرق نمیکه هر دکتری نمونه زیاد ببین حتی شده چند بار مطبشون برید و با عمل شده ها صحبت کنید و از میزان رضایتشون بپرسید اگر دکتری اعتمادتون رو جلب کرد باهاش اوکی کنید

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ها من چسب رو که باز میکنم 2 ساعت بعدش ورمم 4برابر میشه و قد تانک میشه! اصلا نمیتونم تحمل کنم . با چسب به زور تحمل میکنم. فکر کنم بدون چسب ادامه زندگی برام غیرممکنه!!!! حالا میگن ماههای 4-5بدترین حالت بینیه. نمیدونم زشت تر از این چی میخواد بشه؟! خرطوم فیل؟!!!! واااالاااا برای همه ی عملی ها اینجوریه تفاوت با چسب و بدون چسب؟!!!
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
sevil عزیزم شما تازه عمل کردی من که یکسال عملم کردم هنوز بینیم ورم داره حالا باید صبر کنی عمل بینی صبر ایوب میخواد من تجربه خودمو میگم بینی تا دو ماه بعد عمل کم ورمه بعد همه فکر میکنن هر چی زمان بگذره ماههای بعدی ورم کمتر میشه ولی برعکس بینی از ماه دوم تازه ورم مشخص میشه ولی از یکسال که بگذره ورم بینی کمتر و کمتر میشه ورم تموم میشه چسب انچنان تاثیری در کاهش ورم نداره فقط شاید جنبه روانی داشته باشه پروسه عمل بینی 12 تا 18 ماه بسته به نوع بینی هست از زمان عمل تا فروکش کردن ورم

من خجالت میکشم تو خونه بدون چسب باشم جلو خانواده چه برسه با این وضع برم بیرون!! فکر همه اجزاء صورتم ریز و ظریف بینیم بقدری بزرگه که اصلا تیغه بینی مشخص نیست بعد این دماغ هیچ تناسبی با بقیه اجزاء صورت نداره و تو ذوق میزنه از بس که گنده اس. بینی قبلم خیلی بهتر از این بود :'(
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
تیغه بینی من بعد عمل خیلی ورم داشت و پهن به نظر میومد الان هنوز ورم داره ولی هر چی که داره از یکسال میگذره احساس میکنم ورمش کمتر میشه سعی کن خودتو به چسب عادت ندی تا همون زمان که دکترت گفته چسب بزن زیادیش نه تنها مفید نیست که مضر هم هست و ممکنه باعث حساسیت پوستی بشه و اگر پوستت نازک هست ممکنه جا رو پره ها بذاره الان احساس میکنی بینی قبل عملت بهتر بوده ولی باید زمان بدی بینی تا یکسال تغییر میکنه (تغییرات کلی) بعد یکسال تغییرات کمتر هست ولی باز تا دو سال بصورت نا محسوس تغییراتی داره به این فکر نکن دیگران در مورد بینیت چه فکری میکنن خودتو درگیر این چیزا نکن مثبت باش و مدتی از فکرش بیا بیرون منم اوایل که عمل کرده بودم از این ورما کلافه بودم الان دیگه اصلا بهش فکر نمیکنم هنوز بینی ایده الم نشده ولی من خودمو اذیت نمیکنم و بهش فکر نمیکنم به خدا توکل دارم و امیدوارم که صد در صد با تموم شدن ورم بینی ایده الم بشه

سلام آریایی جان خوبی دوستم؟ منم دوست دارم عکستو ببینم ببخش الان دیرم شده باید برم جایی.این عکس نیمرخ دو ماه قبلمه بعدا تمام رخم نشون میدم بهت .بوس یادت نره عکس نشونم بدیا.فدات شم منم خوشحال شما راضیی از عملت
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
مرسی آریایی جان لطف داری عزیزم .ممنونم مریم جان کیپی بینی طبیعیه .بینیتو زیاد شستشو بدی مشکل کیپیش حل میشه من هر 2 ساعت میشستم داخل بینیمو با سرم
در غلغله ی جمعی و تنها شده ای باز
آن قدر که در پیرهنت نیز غریبی
2810