2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست
از ۶ ماه به بعد کم میشه مال من روند کم شدنش تا دو سال طول کشید از بس که ورم داشت امیدتون و از دست ن ...

نمیدونم پیامم رو‌می بینید یانه. چون تجربه ورم شما زیاد بوده

میخام بدونم ایا پروجکشن هم با کاهش ورم کم میشه ؟؟؟

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان خواهشا یکی جواب بده ده تا تایپیک زدم جواب ندادکسی  من بینینیم ضربه خورده دهسال پیش ...

فک کنم خیلی اشتباهه از روی اینستا انتخاب کنیم، ولی منم خیلی نمونه هاش رو‌پسندیدم. چقد جمع میکنه 

من تازه عمل کردم ولی مدلش رو اصلا دوست ندارم

یه بینی کشیده و قلمی با پروجکشن شده. از الان دنبال ترمیمم،

جالبه که فک میکنم الان دیگه گوشتی حساب نمیشم به نظرم بینیم‌شده استخونی غضروفی

نمیدونم اینکه میگم اصلا امکان داره یا نه🙄

ولی احساس کردم ضیغمی خیلی پروجکشن رو کم میکنه و جمع میکنه.

ولی انگار روی تیغه بینی یه فرورفتگی داره که ممکنه بخاطر زیاد برداشتن غضروف باشه.

دلم میخاد بدونم کسی باهاشون مشاوره شده یا عمل ؟

فک کنم خیلی اشتباهه از روی اینستا انتخاب کنیم، ولی منم خیلی نمونه هاش رو‌پسندیدم. چقد جمع میکنه  ...

شما پیش کی عمل کردین؟ 

مال منم الان ک ۸ ماه میگذره اصلا انگار عمل نکردم از بس گنده س 

و خیلی کشیده😑

شما پیش کی عمل کردین؟  مال منم الان ک ۸ ماه میگذره اصلا انگار عمل نکردم از بس گنده س  و ...

من اصفهان عمل کردم. تهران نیستم. 

فعلا تصمیم‌گرفتم صبر کنم ببینم فرم نهایی بینیم چقد به صورتم میاد. و در عین حال در مورد ترمیم تحقیق کنم.

خیلی اتفاقی دیشب این تاپیک رو پیدا کردم.

فعلا صبر میکنم ببینم میتونم گزینه پیدا کنم یا نه

من اصفهان عمل کردم. تهران نیستم.  فعلا تصمیم‌گرفتم صبر کنم ببینم فرم نهایی بینیم چقد به صورتم ...

فقط ضیغمی چشمم رو‌گرفت چون بینی رو کوچیک میکنه. ولی فقط دلیلش اینه رو این موضوع حساس شدم.

حالا هر عملی که اینجوری باشه من بهش غبطه میخورم.

چندبار هم پرس و جو کردم

انگار کسی تجربه ازش نداره

سلام کشیدن تلق هایی که تو بینی هست دردش چطوره؟

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
اصلا اصلا متوجه نمیشی

مرسی ازت عصر قرارِ برم خیلی میترسیدم🙏 ⚘

ببین خدا چندتا دوست داره:)                               دیگران را ببخش حتی وقتی متاسف نیستند!                بگذار حق با آنان باشد                                              اگر این چیزیست که به آن نیازمندند                            خودت را به کوته فکری آنان گره نزن،                                        این سلامت روانت را از تو می گیرد...
فکر میکنم فقط ما دو تا درد داریم هنه میگن اصلا درد نداشتن😂 منکه ماساژ میده اشکام ...

سلام پانی جون

دیروز گچ بینیمو بعد از یه هفته باز کرد و یکم ماساژ داد دکتر و چسب زد

بماند که با درآوردن تامپونا خیلی اذیت شدم

دکتر به من گفت خودت روزی سه بار ماساژ بده و چسبم خودت عوض کن😫

موندم چجوری اینکارو بکنم

بعد اینکه الان کارای خونه خودم انجام میدم مشکلی پیش نمیاد؟

نزدیک ماه رمضونه کلی کار دارم

⚘خدایا شکرت❣
سلام پانی جون دیروز گچ بینیمو بعد از یه هفته باز کرد و یکم ماساژ داد دکتر و چسب زد بماند که با درآ ...

سلام عزیزم ببین سیستم هر دکتری فرق داره

من باید چهار ماه چسب بزنم  فعلا هفته پنج عملم دکترم خودش باید بزنه الانم مسافرتم عکس گرفتم کلی ایراد گرفت و باز کردم دوباره بستم

برای کار خونه هم گفت بعد دو هفته کارای سبک هم اشکال نداره سرت پایین باشه ولی بعضی دکترا میگن نه سر اصلا پایین نباشه 

سلام عزیزم ببین سیستم هر دکتری فرق داره من باید چهار ماه چسب بزنم  فعلا هفته پنج عملم دکترم خو ...

مرسی عزیزم

من هنوز خودم نزدم ولی استرس دارم خراب نشه یه وقت

ماساژم اموزشم داد ولی چسب و نمیدونم چکار کنم

امروزم یه ظرف پلاستیکی خورد دماغم😪

یه خون اومد..نمیدونم چکار کنم دکترمم نیست که دوباره برم پیشش

⚘خدایا شکرت❣
منم از سامی وقت داشتم ولی چون استخوانی بودم نرفتم همه گفتن گوشتی رو خوب درمیاره

سلام عزیزم سال نو مبارک 

لطفا اینستای دکتر سامی و دکتر خودتو می دی 

من بینیم گوشتیه گفتی برم پیش سامی 

متخصص گوش و حلق بینی هست؟

تنفس عدم قرینگی برام الویته.