2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی خوب نیست اخه اصلا من متوجه نمیشم شامانا جان پره های بینی من پهنه رو بینیمم قوز ندارم اصلا دکتر گفت باید سر بینیم بیاد بالا نمیخوام زیاد طبیعی باشه بگم نیمه فانتزی در ضمن به نظرتون قوس ملایمو بگم بده
اگه پره هات پهن هست، برو پیش دکتری که پره هارو جمع میکنه.

چون بعضی دکترا با برش پرهها مخالفن.

نوک بینیت بره بالا و پره ها جمع بشه،خود به خود خیلی تغییر می کنی.

قوس هم سلیقه ایه. من خودم قوس دوست دارم اما سلیقه ایه.

اگر گونه نداری و فکتم مربع نیست، قوس ندی بهتره.

"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
عزیزم به دکتر کامران اکرمی بگو عکس کارای خودش رو بذاره تو سایتش، نه کارای دکتر یعقوب افشار.

یعنی 5 تا کار خوب هم نداره که عکس دکتری که خارج از ایران فعالیت می کنه رو برداشته و اسم خودش رو روی عکسا زده؟؟!

این دیگه نوبره !!
"این نکته که آیا راهی که ما طی می کنیم درست است، یا حتی یگانه راه است، تنها وقتی معلوم می شود که آن را تا به آخر پیموده باشیم." (هایدگر)
دکتر کامران اکرمی ، تو سایتش 6 تا عکس هست. که 4 تاش کار دکتر یعقوب افشاره.

یعنی یه دکتر چقدر میتونه فاقد اعتماد به نفس باشه که فقط 6 تا عکس توی گالری سایتش بذاره،

از اون 6 تا هم 4 تاش کار یه دکتر دیگه باشه!!!!

بنده خدا، چرا دکتر شد، اول اعتماد به نفسشو تقویت می کرد!!
2810