2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015372 بازدید | 66527 پست
من میخوام بینیمو عمل کنم،نیمه فانتزی. ولی تا۱۶تومن میتونم هزینه کنم دکتر خوب بااین قیمتها سراغ داره ...

سلام  دکتر باباجانی و دکتر هادی حسینی نسب ۱۵ تومن میگیرن من هفته پیش رفتم برای مشاوره

اگر عمل نکردید روی این دوتا میتونید یه بررسی داشته باشید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

امیدوارم حالتون خوب و دماغاتون لاغر باشه 😃

بچه ها اینجا کسی با دکتر کیارش نجات پور عمل کرده؟؟ من در تحقیقاتم کارهای طبیعی ایشون رو پسندیدم پیج هم تداره ۲۰ سال هم هست عمل میکنه. اگر کسی مطبشون رفته یا پیشوون عمل کرده یا خلاصه نظری داره بگه لطفا خیلی کمک کننده خواهد بود. 

این عکسام😔

اگه بینی اتون گوشتی بوده میگن حتی تا ۱۸ ماه هم طول میکشه تا ورمش بخوابه نگران نباشین بعد از یه سال تازه تغییرات بینی گوشتی مشخص میشه

من ۳ ماه و نیم تقریبا از جراحیم میگذره همچنان نوک بینی ام بی حسه تقریبا و پره های بینی ام خیلی سفته

شما هم اینجوری بودین؟ تا چند وقت این سفتی بینی هست؟

جای بخیه ها از بین رفته بعد ۶ماه؟

سلام دوستان من تازه عضو سایت شدم خوشحال میشم که با تجربیاتتون بهم کمک کنید🙏🏻 من شهرستان هستم و ام ...

من کامیابی و سامی رو از لیست شما می شناسم که اگه بینیت گوشتیه سامی خیلی خوبه بیشتر تخصصش گوشتیه با توجه به اینکه من نزدیک دو هزار از این تاپیک رو تو سه سال خوندم میگم بهت

سلام بچه ها خوبید  بچه ها من الان ۸ روز که عمل کردم با دکتر سامی بعد حین عمل دکتر به خاطر فاصله زیاد لب و بینی لبم رو سانترال کرده و آورده بالا خودم خیلی دوست دارم ولی متاسفانه شوهرم همش غر میزنه که چرا اینطور کرده لبتو و این حرفابهش میگم الان من کلی ورم دارم میاد پایین الان نوک بینیم هم بالاست هنوز ولی میگه نه بعید میدونم پایین بیاد لبت حالا میخوام ببینم کسی تجربه داره الان من لبم بعد از ورم و اینکه بینیم از سر بالا بودن دربیاد پایین میاد و حالت طبیعی پیدا میکنه که این شوهرم دست از سر من برداره یا ممکنه همینطور بمونه 

وایییی من نمیدونستم اصلا چند روز خونابه میاد😂😂 از عمل فکر میکردم سختترین مرحله چسب داشتنه ...

وای درد داره؟؟؟؟ منفردا باید برم آتلمو بردارم.البته خودم خیلی میترسیدم با خودم میگفتم تو خونه شروع کنم یواش یواش باز کردن🥲

وای درد داره؟؟؟؟ منفردا باید برم آتلمو بردارم.البته خودم خیلی میترسیدم با خودم میگفتم تو خونه شروع ک ...

حتما قبلش برو حموم دوش بگیر که خیس بخوره

اصلاااااا درد نداره متوجه نمیشی 

چسب زدن درد داره

سلام خانوما..من امروز رفتم پیش دکتر خرمی نژاد ولی دقیقا حرفای بقیه دکتر ها رو زد و من کلا دو دل شدم ک عمل کنم یانه.گفت فقط ۱۵ درصد تغییر میکنه...بینیم گوشتی با موست به صدت ضخیم و چرب.تا الان نزدیک ۱۲ تا دکتر رفتم هیچکدوم نگفته خوب میشه.دکتر سامی و نرفتم .در ضمت شهرستانم و تهران اومدن واسم سخته.امروز ب حدی کلافه شدم ک سردرد گرفتم

ارزو راضی هستی؟ من رزم پا بهم گفت عمل بسته انجام میده واسه همین زیاد میخوام برم پیشش که جای بخیه نمو ...

سلام 

واسه خیلی سال پیش هست امیدوارم هنوز باشید که جواب بدید...شما عمل بسته انجام دادید؟ بعد از این سالها راضی هستید؟ من میخوام بسته انجام بدم ولی همه میگن ریسکه

نظر شما چیه؟

سلام خانوما..من امروز رفتم پیش دکتر خرمی نژاد ولی دقیقا حرفای بقیه دکتر ها رو زد و من کلا دو دل شدم ...

به دکتر من یه سر بزن بیشتر تخصصش رو گوشتیه

دکتر رسول پناه

بدون اینکه قبلش باهات هماهنگ کنه سانترال کرده

شما بهتر شدید؟

بینیتون خوبه؟

من امروز برای اولین بار خودمو بدون چسب دیدم

خیلییییی ورم دارم 

اون خط برای چسبه

دکتر گفت ورم میخوابه قوس بیشتر میشه و نوکش یک سوم الان میشه

و هنوز زیر چشمام کبود و سبزه 

هفته سوم عمل

2810