2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015389 بازدید | 66527 پست
سویل برای جای بخیت برو اناناس تازه بخر خیلی خوبه من از پنج شنبه تا الان سه بار رفتم از هاپر استار خریدم هر بسته خورد شدش ۲۰ تومان ولی دیگه نه زحمت خورد شدن داره هم این که زخمات خوب جوش می خوره
مرداد ۹۳ دکتر مجلسی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانوماااا٢ تا سوال
١- من یکی از چشمام هنوز زیرش کمی سیاهه چیکار کنم ؟ ١ ماه شده از عملم میگذره
٢- من یه کرمه ترمیم کننده دکتر ژیلا دارم واسه جای بخیه خوبه ؟
دکتر برزنجی- 25 بهمن
بچه هاا تا کی نمیشه ورزش کرد ؟؟؟؟؟ من تا روز قبل عمل روزی 3 ساعت ورزش میکردم الان دارم کلافه میشم :(((
دکتر گفته میتونم با وزنه کار کنم ولی من میترسم چیزای سنگین بلند کنم . دراز نشست هم نمیشه ؟؟ روو تردمیل راه برم چی ؟؟
9 اسفند دکتر سجادیان
یلدااا جون بخداا بهت قول میدم همش ورمه ... عزیزم بینیت دستکاری شده مگه میشه ورم نداشته باشی ؟؟ من کارای یحوی رو توو مزبش دیدم تازه عمل کرده بودن ورم داشتن . دوست خودم با یحیوی عمل کرده اونم میگفت ورم داشتم . بازم یکی از دوستای دوستم با یحیوی عمل کرده بود بچه ها رفته بودن عیادتش میگفتن خفن ورم و کبودی داشته . همه ورم داشتن مگه میشه آخه ؟؟ دست و پای آدم یه جا میخوره فوری باد میکنه کبود میشه دیگه چه برسه به عمل !!!
منم خواهرم کلی مسخره م میکنه میگه فرق نکردی باد کردی شبیه بادکنک شدی . حتی دکتر گفت شبیه سنجاب شدم :))) هنوزم لپام و پشت لبم باد داره . حالت لب بالام بد شده . دکتر به من گفت پوستم ضخیمه ورمام دیر میره مال تو هم همینطوره . نگران نباش انرژی مثبت بده هر کاری کنی دیگران حرف میزنن باز . منم نگران این بوذم که میرم عید دیدنی جواب ملتو چی بدم که چرا باد کرده دماغم ؟؟!! خودمو آماده کردم بگم ورمه . چون ورمه واقعااا . خودتو ناراحت نکن گلم هنوز 10 روزم نشده آخه ........ 18 اُم عمل کردی تازه فردا 24 اسفنده
9 اسفند دکتر سجادیان
یلدا من بعد اینکه از کلینیک رسیدم خونه اومدم اینجا اظهار پشیمانی کردم. هنوز 1روزم نشده بود. خود کرده را تدبیر نیست!
منم بینیم ایراد خاصی نداشت. الان سوراخا تا به تا. بینی کج ..... اصلا داغون. 19اسفند عملیدم
بچه ها من داخل بینی و لخته هارو با گوش پاکن تمیز کردم ایرادی نداره که؟؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
آره شامانا با گرمارودی عملیدم
بچه ها با گوش پاکن که تمیز کردم داخل بینیمو خونی شد کلا گوش پاکن. همشم خونابه میاد. نگران کنندس؟؟
چون گوش پاکن کردم تو مماخم گنده تر نشه یوقت؟؟؟؟؟؟
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
یلدا من 10 روز بعد عملم رفتم سر قرار :)) با ماسک هم رفتم بعدشم ماسکو برداشتم همش توو دلم دلشوره داشتم میدونست خیلی ورم دارم ولی به روم نیاوردم تو هم با اعتماد به نفس کامل بگوو ورم دارم یه بار هم بیشتر نگوو اصلا هم به روت نیار نزار بفهمه از خودت ناراضی هستی نگوو دیگران هم چیا بهت میگن . اگه با اعتماد به نفس جلوش ظاهر شی واسه همیشه ماستشو کیسه میکنه . کلا جلوی دگران عیبتو به روت بیاری فردا 2 تا میزارن روش تحویل خودت میدن این بلا بارها سرم اومده . حرفمو گوش کن فقط یه بار بگو ورم دارم همین . مطمعن باش خوشگل میشی یحیوی کارش خووبه
9 اسفند دکتر سجادیان
یلدا تویکروز زودتر از من عملیدی. بیا صبور باشیم گلم. ده روزم نشده که عملیدیم. طفلک دماغ چیکار کنه 2ساعت زیر تیغ بوده کلی بخیه خورده
با اینکه جای بخیه هام جوش نخورده و کبودی و ورم دارم و سوراخا نامتقارن شده و تیغه کج و متمایل به چپ شده و....ومن از این بابت خیلی ناراحتم ولی دیگه کاریه که شده باید صبور باشیم ببینیم چی میشه آخرش
باورتون نمیشه بعد عمل که تو کلینیک رفتم دسشویی خودمو تو اینه دیدم از بینیم متنفر شدم. قیافم داغون شده بود.چشام از شدت ورم باز نمیشدو سیاه شده بود
گفتم بینیم که تغییر نکرده. عجب غلطی کردم عملیدم و ..... افسرده شده بودم شدید
یکریز غر میزدم و میحرفیدم. زیادمراعات نمیکردم چون متنفر شده بودم از بینیم
گلوم زخم شده بود. دهنم آفت زدبخاطر لوله وخشکی دهن ....
کلی اذیت شدم وادامه داره....
اما روزیکه گچو بازکردم دیدم همچینم بدنشده با اینکه اون ایرادارو داره ولی سعی میکنم کنار بیام باشکل جدید وبینیمو دوس داشته بااشم و صبور باشم
انشاالله کهخوب میشهواون نقص ها به مرور زمان رفع میشه توکل بر خدا
:))))) اشکال نداررررره ازین به بعد دیگه نگووو . وقتی هم دیدت ازت تعریف کرد شروع نکن ایرادایی که توو ذهنته ( که میدونم از نطر خودت ایراده ) بهش بگی . تعریف کرد با اعتماد به نفس بگو من از اول هم خوشگل بودم به خدا مردا عاااشق زنای با اعتماد به نفسن اگه ایراد بگیری 2 بار میگه نه اینجوری نیس سری بعد همونو میزنه توو سرت . سرم اومده که میگم .

الانم رفتم مسواک زدم خودمو توو آینه دیدم خندیدم دیدم لب بالام چسبیده به لثه م اصلا دندونای بالام معلوم نمیشه .
9 اسفند دکتر سجادیان
نترس شرک تماس میگیره. خخخخخ
من پدر مماخمو درآوردم از صبح ده بار گوش پاک کن کردم توش چرخوندم خون و خونابه داره میاد چند ساعته
روز دومم آینه برگشت روتیغه...
همشم تو خواب میچرخیدم به پهلو رو دماغ میخوابیدم!!
الانم تو نتم سرم کلا پایینه از لحظه اول
منم اعتماد به نفس ندارم روزی که واسه باز کزدن گچ رفتم با بغض به دکتر گفتم تغییر نکردم . دکتر وقتی گچو باز کرد گفت همچین چیز خوبی هم نشده پاو توو آینه ببین دیگه خودت حال منو تصور کن !! بعد گفت زشتی دیگه زشت بودی زشت تر شدی باهام شوخی داره دید من ناراحتم داشت سر به سرم میزاشت ولی من داشت گریه م درمیومد گفتم الان گریه میکنما گفت انقد لوسی یعنی ؟؟؟ بهت نمیاد !!
فرداش اومد توو ف ی س ب و ک حالمو پرسید گفت جدای از شوخی بینیت خووب شده گفتم شما که گفتی زشت شدم !! گفت بی جنبه نباش شوخی کردم من زشتم ولی خوبم چون اعتماد به نفس دارم شما هم خوشگلی خوشگلتر میشی گفت من از اخلاقت خوشم اومد باهات شوخی کردم اگه ناراحت شدی ببخشید

منظور ازینا اینکه دکتر هم فهمید من چقد حساس و بی اعتماد به نفسم
9 اسفند دکتر سجادیان
واسه چی پشیمون باشی ؟؟ یحیوی دکتر خوبیه . از عمل پشیمون نباش چون آدما توو پیریشون حسرت کارایی که نکردنو میخورن تا کارایی که کردن . اعتماد به نفسمونم درست میشه
9 اسفند دکتر سجادیان
2810