در صورت نیاز هر گونه سوال خود را با آیدی تلگگگرام:manip30 در میان بگذارید
پست دوم مربوط یه قوانین تاپیک
پست سوم مربوط به اطلاعات تاپیک هست
با تشکر از همراهیتون
manip30
صفحه ی اول تاپیکو حتما حتما بخونید
بابت تمام پیامهایی که داده بودین و نشد پاسخ بدم معذرت میخوام
telegam ID:manip30
اگر کسی سوالی داشت به آیدیم پیام بده اینجا یه کم دیر به دیر میام
موفق باشید
من دیروز ساعت ده رفتم اناق عمل و ساعت چهار هم اومدم خونه..خداروشکر عمل خوب بود فقط از دیروز خیلی صورتم کبوده و ورم داره امروز صبح هم رفتم تامپون کشیدم..دیروز تو اتاق عمل خیلی ارامش داشتم شخصیت دکتر میلانی رو دوست داشتم خودش ارومه و اهل زبون بازی نیست
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدارو شکر🙏 خونابه ندارید؟ من هنوز تامپون دارم ده روز باید بمونه
دیشب خیلی خونریزی داشتم سه بار بانداژ عوض کردم ولی از صبح که تامپون دراوردم فقط اب خالی میاد از بینیم..مشکلم ورمه چشماش دیگه داره بسته میشه..نمی دونم چه کنم هر کی راهکار داره بده خواهشا
من با دکتر رجایی عمل کردم اگه سوالی دارید جواب میدم ببینید بینی بزرگ اگه زیاد کوچیک بشه دفرمه میشه ا ...
سلام عزیز ، بینی من افتادگی داره پوست ضخیم هست پروجکشن هم الحمدالله داره ، دنبال زیاد کوچیک کردن نیستم ، برام تنفس و سلامتی مهم تره ، میشه عکس قبل و بعد شما رو ببینم ، نظرتون الان در مورد رجایی چیه؟
استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
دوستان این پروسه بعد از عمل بینی خیلی صبر و حوصله میخواد من دیگه دارم کم میارم به خصوص کسایی که بچه کوچیک دارن خیلی سخته خیلی..دعا کنید بینی منم خوب شده باشه ارزش اینهمه سختی رو داشته بلشه