2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
عزیزم چیشدی شما؟

من دیروز ساعت ده رفتم اناق عمل و ساعت چهار هم اومدم خونه..خداروشکر عمل خوب بود فقط از دیروز خیلی صورتم کبوده و ورم داره امروز صبح هم رفتم تامپون کشیدم..دیروز تو اتاق عمل خیلی ارامش داشتم شخصیت دکتر میلانی رو دوست داشتم خودش ارومه و اهل زبون بازی نیست

من دیروز ساعت ده رفتم اناق عمل و ساعت چهار هم اومدم خونه..خداروشکر عمل خوب بود فقط از دیروز خیلی صور ...

خدارو شکر🙏

خونابه ندارید؟

من هنوز تامپون دارم ده روز باید بمونه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انتخاب دکتر کار خیلی سختیه پیشنهاد می کنم کل تاپیک رو از اول بخونید من به جز این تاپیک از حدود ۱۰سا ...

سلام عزیزم ببخشید میشه بگی نظرت در مورد دکتر رجایی و بصام و سامی چی هست؟ پوست بینی من ضخیم هست

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
خدارو شکر🙏 خونابه ندارید؟ من هنوز تامپون دارم ده روز باید بمونه

دیشب خیلی خونریزی داشتم سه بار بانداژ عوض کردم ولی از صبح که تامپون دراوردم فقط اب خالی میاد از بینیم..مشکلم ورمه چشماش دیگه داره بسته میشه..نمی دونم چه کنم هر کی راهکار داره بده خواهشا

من با دکتر رجایی عمل کردم اگه سوالی دارید جواب میدم ببینید بینی بزرگ اگه زیاد کوچیک بشه دفرمه میشه ا ...

سلام عزیز ، بینی من افتادگی داره پوست ضخیم هست  پروجکشن هم الحمدالله داره ، دنبال زیاد کوچیک کردن نیستم ، برام تنفس و سلامتی مهم تره ، میشه عکس قبل و بعد شما رو ببینم ، نظرتون الان در مورد رجایی چیه؟ 

استاتر های عزیز لطفا لایک نکنین البته قبلا مراتب تشکر خود را بابت مهمان نوازی تان اعلام میکنم
دیشب خیلی خونریزی داشتم سه بار بانداژ عوض کردم ولی از صبح که تامپون دراوردم فقط اب خالی میاد از بینی ...

من اناهیل میخورم روزی دو تا

اب کرفس و اناناس هم بخور

امروز ورمام خوابیده

من پیش دکترم عباس نوروزی بینیمو جراحی کردم. یکی از بهترین پزشک هایی هستن که میشناسم. ایشون به من گفت تا 6 ماه بعد جراحی بینی نباید بینیمو عمل کنم

داخل سایتشون کلی اطلاعات درباره عمل بینی هست بخونید

https://drnouroozi.com/

دیشب خیلی خونریزی داشتم سه بار بانداژ عوض کردم ولی از صبح که تامپون دراوردم فقط اب خالی میاد از بینی ...

سلام بهتر شدید؟

گچتون رو باز کردید؟؟؟

من باز کردم بنظرم عالی شدم  خداروشکر🙏🙏🥴🥴🥴

بعد راستی پانی تنفست چطوره؟ و تا کی باید طاق باز بخوابی

دیگه دکترم گفت نیازی نیست طاق باز بخوابی میتونی به پهلو باشی فقط به بینیت فشار نیاد

تنفسم دیروز عالی بود امروز خیلیییییی ورم کردم بینیم کیپ میشه ولی گفته تا یکماه طبیعیه

2810