2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015336 بازدید | 66526 پست
دوستان من زیاد اینجا پست نمیذارم...فقط وقتی درمورد دکتری شبهه هست که من ازش چیزی دیدم یا شنیدم پست میذارم
در مورد یوشی یبار دیگه هم توضیح دادم که جزو خرابکاراست...تو تحقیق درمورد دکترتون حتما به تاپیک ترمیمیها سر بزنید.
یکی از دوستانم در مورد بهمن مقدم پرسیده بود...ایشون هم جزو خراب کاراست.
درمورد زینلی منم درمورد کجی که اخیرا تو کاراش دیده شده شنیدم ولی خودم تو نمونه هایی که تو دوستام هستن یا نمونه هایی که تو ۶بار مطب رفتنشون دیدم،چیزی ندیدم هنوز.ولی بازم جرات نکردم عملو اوکی کنم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خانم دکتر اومد تو مطب زینلی که دو ماه بود عمل کرده بود بینیش فوق العاده زیبا بود البنه عکس قبل از عملش رو دیدم فقط قوز داشت.یک دختر آلمانی هم اومده بود تامپوناشو بکشه که اصلا بینیش معلوم نبود.دکتر ویزیت کرد ولی هرکاری کردم حتی رنج قیمتشو نگفت و سی تی اسکن نوشت گفت اینو بگیر بیا بعد قیمت میدم پونصد تومان نقد هم بیار تا وقت عمل بدم.اما از بینی دختر خودش خوشم نیومد.یجوری بود.بینی هردو دخترش رو خودش عمل کرده.
سلام بچه ها من اومدم
رفتم مطب 1 امپول تو دماغ نوش جان کردم یکی هم عضلانی نوشت گفت بینیت خیلی ورم داره برو تیرماه بیا اگه دوست داشتی یکمم نوک بینیتو بدم بالا امروز کلی هم مهربون بود .

بچه ها 1 نمونه قشنگ تو مترو دیدم گفت با حمیدرضا کریمی عمل کرده مطبش تو دولته 1 سال از عملش گذشته بود نوک دماغش مکعبی بود قشنگ بود ولی تابلو عملی. قوسم داشت من که اسمشو نشنیدم دوستان پایه مطب گرد برید ببینید تحلیل کنید.
دیگر هیچکس برایم او نمیشود حتی خودش...
قمر جان بینی شما هم گوشتیه؟البته مال من نیمه گوشتیه مثل بینی نیوشا ضیغمی میخوام که دکتر گفت بینی اون هم گوشتی بوده.من از سجادیان وقت عمل گرفتم اما میترسم.اکثر کسایی که دیدم کنار پره های بینیشون جای بخیه مونده بود.یه مقدار انحراف دارم که نه خودم نه سجادیان تا قبل از عکس متوجه نشده بودیم اما زینلی تا منو دید گفت.خیلی گرون میگیره اما از تجربه و اعتماد به نفسش خوشم اومد دیگه اینکه از بیهوشی و کلینیک میترسم اما زینلی گفت با خواب عمیق یه حالتی مثل کما و تو بیمارستان عمل میکنه.اما هنوز نمیدونم بتونه گوشتیهارو هم خوب دربیاره یا نه.
دارم از مطب فرهنگ میام .امروز خیلی نمونه دیدم ..بد نبون با خودش هم مشاوره شدم.عیبای بینیمو گفت وگفت خوب میشه ولی 20 درصد ممکنه دوباره کج بشه ...اما خیلی خفیف..حق العملش هم که خیلی پایینه....بالاخره یه دکی منصف دیدیم....نیم ساعت پیشش بودم همه سوالامو جواب داد .دماغ منشیاش زشت بودن ...اما خیلی وقته گویا عمل کرده .نمونه های جدیدش طبیعی بودن وظریف

دوستانی که با فرهنگ عمل کردین لطفا عکس تمام رخ بزارین
.
سلام دوستان
من مطب دکتر سجادیان رفتم و اصلا از کارها و شخصیت دکتر خوشم نیومد،هیچ حرف ثاتبی نمیزد که تعهدی نداشته باشه واسش و من از این زرنگ بازیش خوشم نیومد
مطب دکتر فرهنگم رفتم که کاراش خوب بود و تمیز
آخرش رفتم پیش دکتر میلانی که خیییییییییییلی از کاراش خوشم اومد و همه بیماراش فوق العاده راضی بودن
فقطم همین 3 تا رو رفتم و احتمال زیاد با میلانی بعملم :)
سمیه جان من بینیم استخونی غضروفیه.ولی دوستم که باهاش رفتم پیشش ویزیت گوشتی بود، بد گوشتی بوداااا...دکتر بهش گفت عملت نمیکنم چون خیلی بهتر نمیشه چهره ت.دوستم اصرار کرد گفت باشه ولی هیچ قولی نمیدم که پرفکت بشه.دوستمم عمل نکرد باهاش.ترسید.
وقتی بی میل باشه به عملت میگه...من تو خوب دراوردن بینی وتنفس اصلا بهش شک ندارم فقط تو کج کردن تیغه مشکوک شدم بهش اونم میگم چیزی ندیدم فقط شنیدم.به بیس بینی هم ربط داره بالاخره اگه نحراف شدید باشه گاهی کامل برطرف نمیشه... نیوشا ضیغمی بینیش داغون بود..ولی الان واقعا قشنگ شده.شمام بیشتر برو مطبش حتما نمونه گوشتی هم میبینی
منم باید بازم برم مطبش ببینم شاکی میبینم یا نه.

سحرجان نه عزیزم...هنوز عمل نکردم ولی تا قبل عید حتما عمل میکنم..هنوز دودلم...گفته بودم واست...الان رو وایبر بهت پی ام میدم شمارم بیفته

جمره جان من ندیدم نمونه خراب ولی تو تاپیک ترمیمی ها تو لیست دکترای خرابکار هست اسمش...هم یوشی هم بهمن مقدم...هم مشکلات ظاهری شدید هم مشکلات تنفسی شدید...شما هم اونجا هستی که...باید اسمشو شنیده باشی.

2810