2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015366 بازدید | 66527 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانومااااااااااااااااااااااااااااااااااا کسی نیازیییییییییییییی-اخوان یا پیمان برومنددددددددددددد نمیشناسههههههههه کاراشونووووووووو؟ای باباااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا بعد میگن اسپم اسپممممممممممممم!!

رستگار جون مماخت خوفههههههههههههههه سرشم میاد پاین عالی میشهههههههه مطمئنمممممم من
عطیم خوفههههههههههههههه طبیعی مخصوصا رختتتتتتتتتت
حتما سر بزنید دریافت کد تخفیف ایران تایپسیت تخصصی ترین سایت ترجمه و تایپ http://old.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=31637&ChatDate=7-8-1393
میلانی بینی سعیدی رو عمل کرده کارش خوشگله . سامی هم که نیمه فانتزی و خوبه . کامیابی رو من دوست ندارم ریسکیه . منصور مقدم فرد؟مشکل تنفسی دارن برخی بیماراش . قیصری و نمیشناسم
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
02122886071
دکتر مهرداد نادریان

تلفن روی پیغام گیر هست ... سلام شما با مطب دکتر مهرداد نادریان جراح پلاستیک بینی و صورت ، متخصص گوش و حلق و بینی و فلوشیپ راینولوژی تماس گرفته اید ...........

اما اسم ایشون تو لیست فوق تخصص های جراحی پلاستیک نیست .

کسی اینجا به رشته ی پزشکی آشنا هست ؟

دوستای عزیز به ارواح خاک مامانم من قصد بهم زدن جو اینجا رو ندارم .... میدونم میدونم میدونم اشتباه کردم بعد از تعیین وقت عمل اومدم اینجا شما این اشتباه رو تکرار نکنید.لطفا بدون اتهام زدن کمکم کنید.
عطیه جون منظورم این بودکه ای روز عمل مرخص میکنه یا شب بیمارستان باد خوابید وروز بعد مخص میکنه؟
ایا اگر امروز برم بدون نوبت میشه بشینم و بالاخره ویزیت شم؟ اخه خیلی عجله دارم ووقت ندارم گلم ممنون
عطیه جون منظورم این بودکه ای روز عمل مرخص میکنه یا شب بیمارستان باد خوابید وروز بعد مخص میکنه؟
ایا اگر امروز برم بدون نوبت میشه بشینم و بالاخره ویزیت شم؟ اخه خیلی عجله دارم ووقت ندارم گلم ممنون
من دوست دارم عکس فافا رو ببینم

منم دوست دارن با سجادیان عمل کنم

فافا تورو خدا منو به عنوان دوست قبول کن و عکس بینیتو برام بفرشت خواهششششششش
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
بچـــــــه هــــا تـــــورو خــــــدا عکساتونــــــــو پـــــــاک نکنیــــــــد .

فقط عکـــــس بینـــــــــی هاتونــــو بذاریــــد که خودتون قابـــــل شناسایـــــی نباشیــــــــــد. خواهـــــــــش میکنـــــــــم
دلتنگــــــــم .... دلتنگ آنچه که میتــــوانست باشد و حالا نیـســـــــــت....
2810