2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015375 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوبه که اینجا هیچ کسی به تازه وارد ها جواب نمیده ولی من چون ایران نیستم جز اینجا منبع دیگه ایی ندارم..کسی میدونه احمدی خاص کارش چه جوریه؟خرابی داشته یا نه؟ مشکل تنفسی چطور؟!! کسی اینجا هست که باهاش عمل کرده باشه و عکس بزاره؟!!!امیدوارم یکی جواب بده......
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
خوبه که اینجا هیچ کسی به تازه وارد ها جواب نمیده ولی من چون ایران نیستم جز اینجا منبع دیگه ایی ندارم..کسی میدونه احمدی خاص کارش چه جوریه؟خرابی داشته یا نه؟ مشکل تنفسی چطور؟!! کسی اینجا هست که باهاش عمل کرده باشه و عکس بزاره؟!!!امیدوارم یکی جواب بده......
آنگاه که خداوند فرزندی به من عنایت کرد دانستم که مادرم چقدر مرا دوست داشت.
سمیرا چیزایی که ورم میاره نخور : حبوبات . سیفی جات . چایی . موز . قلیون .
بجاش : انار . پرتقال . سیب . چایی سبز بخور . . . من هنوز بعد 40 روز روزی 1لیوان آب پرتقال میخورم و حبوبات کم میخورم و چایی روزی 1 دونه .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
نیلوفر اینجا کسی با خاص احمدی عمل نکرده . اما کاراش نیمه فانتزی و فانتزیه . تو ف ی س بوک 4تا کار ازش دیدم تو پیج خود دکتر . نیمرخاش شیکه اما تمام رخاش و من نپسندیدم .
* نادریان شب یلدا*ص 12 لیست عمل شده های تایپیک.(عکس تایپیک2/5 ص2351/2296/2232/2204/2198/1897)(تایپیک 3 ص-/653/377/180)
رفتم:شاپوری/کامیابی/زینلی/محبی/همتی فراهانی/محمدصادقی/ صفوی نائینی/فتح سامی /نادریان .
وای عطیه روزی ده تا چایی میخورم موز هم در هفته شاید 3 4 تا خوردم حبوبات و سیفی جات که دیگه نگو
از امروز همه رو کنترل میکنم تا از دست این ورم راحت بشم.یعنی ورم زیاد بینیم بخاطر این چیزاییه که خیلی میخورم؟
عطیه جون مرسی از کمکت عزیزم
خدا يا شكرت بابت آرامش زندگيم♥️
نیلوفر آبی

منم که توی ایرانم چون تا الان خواننده خاموش تاپیک بودم وقتی سوال میکنم کسی جواب نمیده!!! منم این گله را دارم. فرق جدیدها با قدیمی ها را هم نمیفهمم. به هرحال ما هم دنبال جواب سوالامون هستیم. در صفحه 124 یکی از بچه ها نتیجه مطب گردی احمدی خاص را مفصل نوشته.
خیلی فاز منفی میدین!همش از روتوش و اینا میحرفین. آدم استرسش زیاد میشه!!!
من کلا مطب دو تا دکتر رفتم. اکرمی و گرمارودی. ملاکمم هزینه ای که با بودجه ام جور در بیاد و اینکه کرج عمل کنه
اکرمی از بین 10 نفری که برای تعویض چسب اومده بودن از بینی 2 نفر خوشم اومد و این یعنی فاجعه !! پس حذف شد از لیست
مطب گرمارودی هم رفتم بینی های طبیعی و شیکی بودن. باهاش وقت عملو اوکی کردم 10 روزدیگه هم وقت عمل دارم به امید خدا
مطب همین 2 نفر رفتم. بعضی ها 100تا مطب رفتن آخرشم سر در گم هستن!
انقدرم فاز منفی ندین. هنوز عمل اول نرفته حرف از روتوش و عمل مجدد میزنین!!
××××××××غم قفس به کنار... آنچه عقاب را پیر میکند پرواز زاغ های بی سر و پاست ×××××
2810