2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
خب خداروشکر عزیزم شما روزی که رفتی واسه مشاوره حسابی پرس و جو کردی از بقیه ؟ چند درصد راضی بودن نسبت ...

من با رفتم دو سه نفری ک حرف راضی بودن همه خودمم تا الان راضیم ولی خب هفته دیکه فقط باید چسب بزنم ک بیشتر معلوم میشع

❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مبارکت باشه عزیزم میشه از قبل عمل و روز عمل و کلا تجربیاتت هم برای ما که پیش سامی عمل داریم  بگ ...

قبل از عملم ک خب کار خاصی نکردم فقط حمام و فرداشم ک رفتم گاندی خیلی استرس نداشتم خداروشکر یکی دوساعت ک تو اتاق بودم تا آماده شدم برای عمل عملم چهار ساعت طول کشید و من به شدت کبودی و ورم داشتم واقعا برام سخت بود شب اول تا شب سوم یکم اذیت داشتم هی رو به بهبودی رفتم الانم هنوز صورتم ورم داره چشام لکه خون افتاده طول میکشه بهتر شه بعد عملم  و تامپون میزاره فرداش میری مطب در میاره دوتا لوله تو بینی هست ک هفته بعدی در میاره ولی بینی قبل بعدش مدام باید چرب بشع ک خودشون توضیحات میدن بهتون ولی نگران نباش هم دکتر سامی کارش خوبه هم عمل راحتیه 

❤️
عزیزم من امروز گچ باز کردم از ننیجه عمل واقعا راضی بودم بااینکه زیاد ورم داشت ولی خوب بود دوسش داشتم ...

به بهههههه

مبارکه عزیزم

خیلی مبارکه

خیلی خوشحالم که از نتیجه عملت هم راضی بودی

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
من با رفتم دو سه نفری ک حرف راضی بودن همه خودمم تا الان راضیم ولی خب هفته دیکه فقط باید چسب بزن ...

خب خداروشکر عزیزم من چون شهرستانم نمیتونم برم درست و حسابی پرس و جو 

مهسا: اگر خواستی برام عکس بفرست اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم ماه پیشونی: راستش من بارها و ب ...

سلام وقت بخير اميدوارم كه پاسخ منو بديد شما  شناختي روي دكتر اباذر خاكباز داريد و ميشه پزشكي كه نمونه كارش رو ديديد براي بيني گوشتي طبيعي به من معرفي كنيد سپاسگذارم

پیش سامی گوشتی با غضروف ضعیف بود  الان ک گچ روش هست چیزی پیدا نیست یکشنبه برمیدارم بهم پیام بد ...

سلام خوبي شنا  گچ بيني تون برداشتيد  از نتيجه راضي بوديد ممنون ميشم كه به من بگيد چون من هم  يكي از گزينه هام ايشون هست بعد يه سوال ديكه شما مي وقت مشاوره بهتون دادن و چند وقت بعد جراحي شديد

سلام خوبي شنا  گچ بيني تون برداشتيد  از نتيجه راضي بوديد ممنون ميشم كه به من بگيد چون من ه ...

نه یکشنبه باید بردارم ولی وقتی دیدم ک راضی بودم 

من حدود سه ماه بعدش نوبت داد 

❤️
فارافاست عزیز دقیقا هم نظرم که هر دکتری هرچقدر کارش هم طبیعی باشه باز هم ناراضی داره و ما فقط میتو ...

سلام عزیزم شما اطلاعی در مورد دکتر حمیدرضا‌نوری یا مجتبی ملکی دارین

2810