فک کنم تامپون نبود شبیه دوتا لوله توخالی بود البته خودم ندیدمش ولی همراهم گفت دوتا لوله بوده انگار
من شنبه جراحی کردم اولین ویزیتم سه شنبه بود ویزیت دوم که بخیه های بیرونی کشیده شد یه هفته بعد جراحی بود.
دستیار دکتر کاملا توی مدت بعد جراحی پشتیبانی می کنه و هر سوالی داشته باشین رو جواب میده و اگه در حوزه اطلاعاتش هم نباشه با خود دکتر در ارتباط هست و نظر دکتر رو در مورد سوالتون براتون میفرسته
بالش گردنی که بیمارستان بهتون نمیده البته نیازی هم ندارین بیشتر برای توی خونه کاربرد داره.
واسه روز جراحی هم تمام مدارک و نتایج آزمایش و تست pcr پرینت شده همراهتون باشه برای تشکیل پرونده نیاز دارند. همون موقع پذیرش باید باقی مانده مبلغ رو تسویه کنین.
بیمارستان امکانات خاصی در اختیارتون نمیزاره یه کیف وسایل جراحی هست که بهتون میگن برید از داروخونه بیمارستان بخرین. بعد از پدیرش هم زباد معطل نشدم که برم اتاق جراحی و دکتر هم زود اومدن. حتما حواستون باشه دست یا پاتون لاک نداشته باشه.
روز اول هم که مرخص میشین حتما نیاز هست یه مراقب توی خونه داشته باشین که بهتون کمک کنه چون ممکنه بخاطر ضعف بعد جراحی و ماده بیهوشی یه مقدار سرگیجه داشته باشین.
سعی کنین روز اول مایعات زیاد مصرف کنین که زودتر ماده بیهوشی دفع بشه. توی مصرف اناناس هم زیاده روی نکنین چون گرمی هست باعث جوش میشه.
اهان یه موردی چون چند روز اول سبزیجات خام نمی تونین استفاده کنین حواستون به فیبر مورد نیاز بدن باشه چون ممکنه یبوست بگیرین مخصوصا اگه مستعد باشین . خودم تجربه اش رو داشتم و بی نهایت اذیت شدم.
امیدوارم که جراحی شما هم خوب پیش بره و در نهایت از نتیجه کار راضی باشین