2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

در ادامه تجربه جراحی بینی:

به همه افرادی که قصد جراحی بینی دارن و یا جراحی کردن و روزهای اول بعد از جراحی رو سپری می کنن توصیه می کنم بعد از انتخاب پزشک بهش اعتماد کنن و فقط و فقط طبق دستورالعمل های دکترشون برای مراقبت های بعد جراحی پیش برن چون قطعا هر دکتری شیوه جراحی خودش رو داره و بهتر از هر کس دیگه ای می دونه که چیکار کرده و قطعا بهترین اقدامات رو بهتون میگه که انجام بدین پس لطفا بعد از جراحی زیاد به توصیه ها و حرف های توی اینستاگرام و ... توجه نکنین. مثلا خیلیا میگن تا یه هفته بعد از جراحی نباید مسواک زد در صورتی که دکتر من گفت بعد از یه روز مشکل نداره اما از یه مسواک نرم استفاده کن و اروم مسواک بزن و یا شنیده بودم تا یه هفته تا ده روز نباید غذای جویدنی خورد 

شب اول بعد از جراحی به نظرم سخترین بخش این پروسه اس چون به شدت کلافه هستین، اصلا نمی تونین نفس بکشین از طریق بینی، کلی پانسمان و آتل روی صورتتون هست باید سرتون بالاتر از بدن باشه بخاطر همین من شب اول ۲_۳ ساعت بیشتر نتونستم بخوابم. بعد از مرخص شدن از بیمارستان خوشبختانه من هیچ خونریزی اضافه ای نداشتم اما ممکنه در حد خیلی کم خونابه داشته باشین که جای نگرانی نیست. بلافاصله که رسیدین خونه از کمپرس یخ استفاده کنین تاثیر زیادی روی کاهش ورم صورت و بینی و کبودی داره و تا روز بعد این کار رو ادامه بدین. هر کسی ممکنه بدنش یه واکنش به جراحی نشون بده و با توجه به میزان کاری که روی بینی انجام میشه کبودی و حتی خون افتادن توی چشم ها رو می تونن داشته باشن. من خودم زیر چشمام و روی پلک هام کبود شد اما زیاد نبود و تا چند روز هم صورتم ورم داشت که بعد از یه هفته به مرور خوب شد.

توی یه هفته اول مراقبت بیشتری بینی نیاز داره و بهتره اگه سرکار میرین مرخصی بگیرین. تا حد امکان سرتون رو طولانی پایین نگیرین یسری قطره و پماد دکتر میده که دقیقا طبق دستور توی این یه هفته اول استفاده کنین. دکتر من گفت تا دو هفته طاق باز بخوابم و اصلا به پهلو نخوابم. هفته اول بعد جراحی دوش گرفتن باید جوری باشه که اصلا صورت خیس نشه و توی این مدت اجازه شستشوی صورت رو نداشتم بخاطر این که نباید پانسمان و اتل خیس میشد. از میسلار واتر و دستمال مرطوب توی این چند روز برای نمیز کردن صورت استفاده کردم. من بعد از یه هفته بخیه های بیرون بینی رو دکتر کشید و اون لوله های داخل بینی خارج شد. 

الان که تقریبا ۴۰ روز از جراحی میگذره از نیم رخ بینی ام خیلی راضیم. با توجه به این که بینی ام گوشتی بود از روبرو هنوز ورم داره و زمان لازمه که شکل نهایی بینی دیده بشه. پره ها و نوک بینی هنوز به شدت متورم هست با این حال بنظرم تا اینجای کار دکتر خوب تونسته نوک بینی و پره ها رو جمع کنه. جای بخیه ها هنوز هست و خب زمان لازمه که از بین بره و به نسبت روزای اول خیلی بهتر شده. با ابن که بینی ام هنوز ورم داره اما خیلی تغییر خوب و محسوسی داشته و اطرافیان هم میگن نتیجه کار تا الان خوب بوده.

خدا رو شکر مشکل خاصی نداشتم تا الان فقط یه مقدار پوستم صورتم به چسب واکنش نشون داده که دکتر برای این مشکل یه پماد بتامتازون تجویز کرد که در زمان تعویض چسب از این پماد استفاده کنم. حدود ۲ تا ۲ و نیم ماه هم نیازه که چسب بزنم.

اهان یه چیز دیگه مت بعد از یه هفته که بخیه های بیرون بینی کشیده شده و دکتر اوپن لوله های داخل سوراخ بینی رو خارج کرد بهم گفت میتونی خیلی آروم فین کنی و جای نگرانی نیست. شستشوی بینی با سرم هم بعد از یه هفته شروع شد و خیلی مهم هست که مرتب چند بار در روز انجام بدین. بخیه های داخل بینی هم که جذبیه و به مرور خودشون می افتن ولی نیازه توی این مدت داخل بینی با تتراسایکلین چرب شه چون اگه زبادی خشک بشه ممکنه با یه عطسه بینی اتون خون بیوفته چیزی که واسه خودم پیش اومد.

یه مورد دیگه که یادم رفت بگم

هفتع دوم بعد از جراخی که برای ویزیت رفتم خود دکتر نحوه چسب زدن و یاد داد و به دستیار هم گفت همزمان فیلم بگیره که مشکلی برای چسب زدن نداشته باشم.

احتمالا اگه بینی اتون گوشتی و با پوست ضخیم باشه دکتر بهتون میگه که راکوتان مصرف کنین. به منم همچین پیشنهادی داده شد که برای این که زودتر هم ورم بینی از بین بره و هم پوست زودتر روی اسکلت جدید بینی بشینه یه روز درمیون راکوتان بخورم که البته من به دکتر گفتم میشه استفاده نکنم گفتن اره میتونی نخوری بعد از ۳ماه که واسه چکاپ اومدی دوباره چک می کنیم اوضاع رو اگه نیاز داشتی که برات تجویز می کنم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه مورد دیگه که یادم رفت بگم هفتع دوم بعد از جراخی که برای ویزیت رفتم خود دکتر نحوه چسب زدن و یاد د ...

مرسیییی مرسی از توضیحات کاملت عزیزم

خیلی خوشحالم نتیجه ای که دوست داشتی رو داری میبینی   

تو معایناتم دکتر سامی به من گفته بود که تامپون نمیزاره؟

ولی تو نوشته هات فک کنم تامپون گذاشته شده بود برات که بعد از یه هفته رفتی درشون آوردی

درسته عزیزم؟

و خیلی برام مهمه بدونم بعد از عمل ویزیت بعدیتون چند روز بعد بود؟

و سوال اخرم اینکه  از بیمارستان گاندی و شرایطش میشه بگی؟اکی بود؟بالش گردنی میدادن یا باید خودمون ببریم

مرسی که وقت میزاری

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم
باید بگم من آدم حساسی به طرز رفتار آدم ها هستم و از همون ابتدا نحوه برخورد خانم دکتر که برای شخص حس ...

درود پریناز جون...من واسه مشاوره می خوام برم پیش دکتر برادران‌..البته من ۱۴ سال پیش بینی ام رو جراحی کردم اون زمان ها خیلی طبیعی مد بود‌..الان می خوام کمی فانتزی کنم..بینی ام اصلا ایرادی نداره..چون اولش هم استخوانی بود نسبتا بینی قشنگی شده‌..لطفا راهنمایی کن چون انگار ۳۵ تا ۴۰‌میلیون هزینه هست تاپیک شمارو خوندم مردد شدم...البته وقتی دکتری صدها عمل بینی داره بلاخره ناراضی هم داره..خانومی اگه دکتر خوبی واسه جراحی بینی ترمیمی 

میشناسی معرفی کن ..چون دوتا دکتر گفتن عمل نکن احتیاج نداری ولی من می خوام نیمه فانتزی شه...هزینه اش مهم نیست...ممنون ازت گلم..و اینکه من مشاوره با دکتر برادران برم..بازم ممنون

مرسیییی مرسی از توضیحات کاملت عزیزم خیلی خوشحالم نتیجه ای که دوست داشتی رو داری میبینی   &nbs ...

فک کنم تامپون نبود شبیه دوتا لوله توخالی بود البته خودم ندیدمش ولی همراهم گفت دوتا لوله بوده انگار

من شنبه جراحی کردم اولین ویزیتم سه شنبه بود ویزیت دوم که بخیه های بیرونی کشیده شد یه هفته بعد جراحی بود.

دستیار دکتر کاملا توی مدت بعد جراحی پشتیبانی می کنه و هر سوالی داشته باشین رو جواب میده و اگه در حوزه اطلاعاتش هم نباشه با خود دکتر در ارتباط هست و نظر دکتر رو در مورد سوالتون براتون میفرسته

بالش گردنی که بیمارستان بهتون نمیده البته نیازی هم ندارین بیشتر برای توی خونه کاربرد داره.

واسه روز جراحی هم تمام مدارک و نتایج آزمایش و تست pcr پرینت شده همراهتون باشه برای تشکیل پرونده نیاز دارند. همون موقع پذیرش باید باقی مانده مبلغ رو تسویه کنین.

بیمارستان امکانات خاصی در اختیارتون نمیزاره یه کیف وسایل جراحی هست که بهتون میگن برید از داروخونه بیمارستان بخرین. بعد از پدیرش هم زباد معطل نشدم که برم اتاق جراحی و دکتر هم زود اومدن. حتما حواستون باشه دست یا پاتون لاک نداشته باشه.

روز اول هم که مرخص میشین حتما نیاز هست یه مراقب توی خونه داشته باشین که بهتون کمک کنه چون ممکنه بخاطر ضعف بعد جراحی و ماده بیهوشی یه مقدار سرگیجه داشته باشین.

سعی کنین روز اول مایعات زیاد مصرف کنین که زودتر ماده بیهوشی دفع بشه. توی مصرف اناناس هم زیاده روی نکنین چون گرمی هست باعث جوش میشه.

اهان یه موردی چون چند روز اول سبزیجات خام نمی تونین استفاده کنین حواستون به فیبر مورد نیاز بدن باشه چون ممکنه یبوست بگیرین مخصوصا اگه مستعد باشین . خودم تجربه اش رو داشتم و بی نهایت اذیت شدم.

امیدوارم که جراحی شما هم خوب پیش بره و در نهایت از نتیجه کار راضی باشین

فک کنم تامپون نبود شبیه دوتا لوله توخالی بود البته خودم ندیدمش ولی همراهم گفت دوتا لوله بوده انگار ...

مممممنون عزیزم از توضیحاتت منم ۱۶ بهمن به امید خدا پیش سامی جراحی دارم 

فک کنم تامپون نبود شبیه دوتا لوله توخالی بود البته خودم ندیدمش ولی همراهم گفت دوتا لوله بوده انگار ...

مرسییییی 

واقعا ممنون از توضیحات کاملت

لطفا بازم بیا سر بزن  

درود پریناز جون...من واسه مشاوره می خوام برم پیش دکتر برادران‌..البته من ۱۴ سال پیش بینی ام رو جراحی ...

فارافاست عزیز

دقیقا هم نظرم که هر دکتری هرچقدر کارش هم طبیعی باشه باز هم ناراضی داره

و ما فقط میتونیم در تلاش باشیم دکتر کم ریسک تری رو انتخاب کنیم

من بعد از صحبت با اون گروهی که گفتم واقعا مردد شدم

خیلاشون به ترمیم نیاز داشتن

و ادعا میکردن بقیه رو هم که ترمیم نمیشن دکتر با ژل ترمیمشون میکنه

و تو گروهشون میگفتن که برای ترمیم تصمیم دارن پیش دکترهایی مثل ایلخانی تقوی و رجایی فکر کنم برن،این اسم ها رو بیشتر میشنیدم ازشون

ولی هزینه های ترمیم بشدت بالاست دیگه

حدود 55 یا 60 فکر میکنم

هزینه ترمیم برادران رو نمیدونم عزیزم ولی برای جراحی های اول به همه میگفت 35 ولی برای افرادی مثل شما که کم چالش ترن 30(که من فکر میکنم قیمت همون 30 هستش اینکه اول میگه 35 دلایل بازاریابی خودشه داره)

حتما پیش برادران هم ویزیت شو عزیزم بخصوص که میگی فانتزی میخوای

من واقعا برای حتی خواهرم هم الان نمیتونم هیچ توصیه ای داشته باشم که پیش کی جراحی کنه یا نکنه

انقد پروسه انتخاب دکتر برای خودم پیچیده بود که نهایتا باید بعد از تحقیق به دکتری که انتخاب میکنی فقط اعتماد کنی

بیا برامون بگو از مشاوره ات  

فارافاست عزیز دقیقا هم نظرم که هر دکتری هرچقدر کارش هم طبیعی باشه باز هم ناراضی داره و ما فقط میتو ...

مرسی عزیزم..من چون خواننده هستم..باید خیلی دقت کنم...و اینکه تو مازندران دکتر توسلی و بازیاری ‌‌‌...گفتن با همین بینی برو رو سن خیلی هم عالیه...ولی من دلم میخواد از فرم طبیعی خارج شه در کل ترجیح میدم دکتر گوش و حلق و بینی باشه...ولی حتما اون دو دکتری که گفتی رو هم مشاوره میرم..مرسی از وقتی که گذاشتی

بچه ها اگر دنبال جراح بینی خوب هستین دکتر نصیبه رستمی کارش خیلی خوبه خیلی باتجربن دکتر من بودن خیلی عمل خوبی داشتم همه تعجب میکردن که کبودی و ورمم انقدر کمه الانم 8 ماه میشه عمل کردم خیلی راضیم از بینیم

2810