2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

این بود که با ناامیدی منتظر موندم تا نوبتم رسید

رفتم داخل

دکتر نسبتا جوان حدود چهل و چند سال و با انرژی و خوش برخورد

تقریبا هفتاد درصد موضوعاتی که مطرح کرد با سامی یکسان بود

جدا از اینکه عنوان کرد شما فکتون باید قبل از بینیتون عمل شه اگه تمایل دارید

این جمله رو به ذهن بسپارید تا در ادامه بگم چرا روش تاکید دارم!

خلاصه مشاوره بد نبود ولی نمونه هایی که دیده بودم متاسفانه به دلم ننشست

باز هم میگم شاید من شانس دیدن نمونه های بهتر(منظورم از نظر زمان گذشته از عملشون) نداشتم

ولی تقریبا بعد از بیرون اومدن از مطب تقریبا مطمئن بودم این دکتری نیست که من پیشش عمل میکنم

دورباش اما نزدیک...من از نزدیک بودنهای دور میترسم

اشاره کردم که دکتر نجاتپور به من گفتن باید قبل از عمل بینی اگه تمایل داری به نظرم فکت رو عمل کنی

من اون لحظه از این کامنت گذشتم

ولی خیلی اتفاقی هفته بعد یکی از دوستام رو دیدم که تو صحبتامون متوجه شدیم بدون اینکه از قبل با هم هماهنگ کرده باشیم ایشون هم قصد جراحی داره و مطب نجات پور اولین دکتری بوده که رفته و ایشون از دکتر اجازه گرفته بوده که صداشونو رکورد کنه

بدون اغراق نود و پنج درصد جملات بدون یک واو اینور اونور انگار مشاوره من بود(در نظر داشته باشید من و دوستم اصلا بینی شبیهی نداریم  و یا کلا چهره هامون به هم شبیه نیست)

این موضوع خیلی بیشتر تو ذوقم خورد

لحن جملات ،خود جملات، خود مشاوره، انگار یه کپی شده بود و برای بقیه پیست شده

من هرگز اطلاعات یک پزشک رو ندارم در این  زمینه ولی کاملا اطمینان دارم در این حد مشاوره مشابه برای افراد متفاوت درست نیست و نکته طلایی این که اون قضیه عمل کردن فک رو دکتر به دوستم عینا با همون جملات من به ایشون هم گفتن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دکتر برادران

خیلی ها میدونن که منشی دکتر برادرشون هست که اسمش شهریاره  

منتظر که بودم نوبتم شه جدا از افرادی که دیدیم و صحبت کردیم که در ادامه میگم رفتار این آقا شهریاااار هم برای من خیلی جالب بود

جالب که نه البته خوشایند نبود

چون از نظر من مراجعه کننده رو در پوزیشنی قرار میداد که اگه اون شخص یه کم سست بود و قدرت اعمال نظر یا انتخاب نداشت به درستی در عمل انجام شده و تحت تاثیر جو وقت عملشو نهایی میکرد

ببینید اوضاع اینطور بود که مراجعه کننده که از اتاق پزشک میومد بیرون شهریار خان داستان ما میرفت سراغش میگفت خوووب وقتای عمل ما تا چند ماه دیگه پره هزینه جراحی دکتر 35 میلیونه ولی به خواسته دکتر برای افرادی که چالش کمتری دارن 30 میلیون میشه.اگه الان وقتتون رو اکی کنین باید 5 میلیون برای رزرو نوبت کارت بکشید همینجا و این فرمو پر کنین، اگه نه باید هر زمان که تصمیم به عمل گرفتید دوباره برگردید داخل کلینیک چون فرم رو خود شخص باید پر کنه(اینطوری افرادی که بخصوص از شهرستان اومده بودن تحت فشار بیشتری قرار میگرفتند) 

خلااااصه من واقعا احساس کردم با زرنگی خاصی نامحسوووووس دارن مراجعه کننده ها رو تحت فشار میزارن برای نهایی کردن نوبت

پس همزمان تو ذهنم داشتم تمرین میکردم که اجازه ندم منو تو چنین موقعیتی بزاره

در ادامه دکتر برادران

در مدت زمانی که منتظر بودم کیس های متفاوتی بودن

من باید بگم از نمونه ها خوشم اومد

بینی ها خوش فرم بودن 

اکثرشون چند هفته بود که از عملشون گذشته بود(در حد دو یا سه هفته)

ورم ها نسبتا کم بود و کبودی ها خیلی کمرنگ شده بود

اکثر افراد بینی قبلشون استخونی بود و خود افراد هم جوون بودن و هم زمینه چهره شون جذاب بود اینارو میکم شاید تو دید من از بینی هاشون تاثیر داشته

خلاصه رفتم داخل

دکتر تقریبا چیز جدیدی به نسبت دو دکتر قبلی به من نگفت به جز اینکه مرتب با جملاتی سعی داشت حد انتظار بیمار رو بالا نبره

در صورتی که من معمولا در طول مشاوره هام بیشتر شنونده ام و تمایل دارم بدونم اول نظر دکتر چیه

آدم حساسی نشون داده نمیشم ولی خوب دقیقم

منتها فک میکنم دکتر روشش کلا این بود که وسط هر جمله تاکید داشت مثلا شما انحراف بینیتون درصد کمی اصلاح میشه نامتقارن بودن صورتتون فلان میکنه و ....

وقتی از مطب اومدم بیرون(بماند که شهریار خااااان رو در کسری از ثانیه قلع و قمع کردم و گفتم مرسی از توضیحاتتون ولی من نیاز دارم بیشتر فکر کنم و سرچ کنم)

از مطب که اومدم بیرون هنوز تصمیمی تو ذهنم نبود مثل دکتر نجات پور نبودم که سریع تو ذهنم بسته شد

چون از نمونه ها خوشم اومده بود

این بود که از شبش شروع کردم کامنتای اینستاگرامش رو خوندن و تمرکزم روی کامنتای مدح و ستایش دکتر نبود میخواستم ببینم کامنتی هست که نشون بده شخص به هر دلیل راضی نبوده

چند روزی این پروسه طول کشید

در این بین با دکتر ابیانه هم ویزیت اینترنتی شدم که بعدا شرحشو میزارم

همچنان مشغول سرچ راجع به دکتر برادران بودم

در واقع ذهنم حول و حوش  سامی و برادران بود

بعضی کارای برادران خیلی قلقلکم میداد ولی برمیگشتم کارای سامی رو میدیدم میگفتم این دکتر بینی رو برای هر صورتی متناسب با اون صورت واقعا درمیاره دوباره یه عکس دیگه از برادران میدیم میگفتم اووووه این چه خوبه

و با این پروسه درگیر بودم  

تا اینکه تو یکی از پست های برادران با خانمی از طریق دایرکت آشنا شدم که از عملش رضایت نداشت و دنبال دکتر دیگه ای برای ترمیم بود

این خانم منو با گروهی حدودا 35 نفره آشنا کرد که همه از ناراضیان دکتر بودن

چند تاشون که اطلاعات دقیق تری داشتن برام یه سری توضیحات دادن و عکساشونو فرستادن که باید بگم واقعا مشکل داشتند

مثل تورفتگی یه سمت بینی به طور محسوس افتادگی مجدد نوک بینی بعد عمل ناقرینه بودن و...

خلاصههههههههه تو دلم حسابی خالی شد  و ترسیدم از انتخابش

این بود که دیگه از نظرم پر ریسک اومد و حذفش کردم

میشه بگی چ کسی رو انتخاب کردید؟ دوستان توروخدا میشه راهنمایی کیند من رو من میخوام ترمیمی عمل ...

من هنوز عمل نکردم عزیزم

اواخر بهمن نوبت عملمه

دوستم برای ترمیمی من دکتر ایلخانی و تقوی رو شنیدم ولی باید خودتون برید پیجشون و تحقیق کنین

سلام دوستان 

من ۱۸ سال پیش دماغم عمل کردم و فوق العاده راضی هستم 

الان میخوام برای دخترم ازتون اطلاعات بگیرم چون وقت ندارم از اول این گروه بخونم 

ممنون میشم بهترین دکتر جراحی بینی بهم معرفی کنید که تعداد کسانی که پیشش عمل کردن راضی بودن از نتیجه اش مرسی

2810