2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
سلام بچه ها کسی تجربه ای از دکتر حسنانی داره؟ من بینیم گوشتیه و وقت عمل دارم باهاش

هزینه عملت چقدر میشه شماره وآدرسشوو بهم میگی

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه مریض افسرده هستم   که داستان بدبختیم میخوام از عمل بینیم تعریف کنم یه زنی بودم تقریبا ۵۰ ۵۰ از بینیم فقط به خاطر بزرگیش ناراحت بودمو خجالت میکشیدم بیرون همین به امید اینکه این مشکل جزئی من رفع بشه با هزار مخالفت خانواده خودم  وهمسرش.در هر حال من تو مخالفت هایی همه باز تحقیق میکردم فقط یکبار رفتم کلینیک بهتر توان تو خیابان آزادی روبروی زمزم که دکتر دشتی اونجا شناختم وتقریبا ۵ بار رفتم مریض هاشون دیدم ودیدم ۵۰ ۵۰ مریض خوب وبد نشسته بعد عمل که هم راضی توشون بود هم ناراضی بعد از عمل دکتر دشتی پشیمون شدم ومتاسفانه تو اینستاا خراب شده با کلی دکتر آشنا شدم وپیگیری یکیشون اونم دکتر محمد رضا نجفی.شمارشوو از اینستا برداشتم زنگ زدم مطبش ونسبت گرفتم.گول افرادی خوردم که تو پیش بودن هر ۲۰ تا۱ گذاشته بود که عالی شده بودن .خلاصه رفتم مطبش وبعد چندین ساعت نوبتم شد.دکتر نجفی گفت چرا میخوایی عمل کنی بینیم که خوبه بهش کامل توضیح دادم که علت عمل جراحی به این دلیله اونم گفت بینیم خیلی خوب میشه استخوانی غضروفی برام عکس نوشت وآزمایش رفتم انجام دادم بعد ۱ ماه نوبت عملم شد که ای کاش اون روز من تصادف میکردم وبه اتاق عمل نمی‌رسید.عمل شدم ساعت ۸ خورده ایی شب هیچ استرسی نداشتم خیالم خیلی راحت بود شاید تو دلم ذوق هم میکردم که آخ جوونم به آرزوم رسیدم ودماغ کوچیک میشه بردنم اتاق عمل وبعد بهوش اومدم خیلی خوشحال بودم بعد که تو آینه ایی که تو کیفم داشتم وقتی تو بخش بودم خودم نگاه کردم وایی یه دماغ بزرگ گفتم خب ورمه چون خیلی قبلش مطلب مراقبت از بعد عمل جراحی خونده بودم .ماه اول گذشت واین بینی دراز هر روز ۱ عیب بهش اضافه شد.هر بار به دکتر اعتراض کردم وگریه تو مطب باز گفت ورمه درست میشه تا نزدیک ۲ ماه ونیم رفتم مطبش خودش چسب بینیم عوض کنه با خودم میگفتم انقدر که خرج کروم تا ۳ ماه خودش چسب بینیم عوض کنه خدایی نکرده بد چسب نزنم خراب کنم.پره های بینیم هر هفته که می‌گذشت نا متقارن میشدن.تقریبا۳ ماه از عمل بینیم گذشته بود که نوک بینیم دیدم داره به سمت راست بیشتر خودشون نشون میده هفته هایی پیششم کج بود هر بار میگفتم میگفت ورمه تو حساسی وحرف هایی دیگه خلاصه ماساژ میداد ومن گریه که دماغم کج شده دکتر اونم هر بار آمپول دردناک تزریق داخل بینیم خلاصه الان تقریبا داره میشه ۴ ماه ومن با یه دماغ منحرف به سمت راست.پره هایی یکی گشاد یکی خوابیده.زیر تیغه بینی ۲ تیکه.وآبریزش کم یک طرفه از سمت راست.وتنفس نامطلوب نصیبم شد.جالبه هر بار برای عوض کردن چسب مبلغ ۵۰ هزار پول میگیره ونمیگه من خراب شده کارم به مریضم بگم تند تند بیاد برای چسب وماساژ تا کارش به ترمیم نکشه خلاصه هر بار که گریه میکنم میگه تو اعصاب منوو خورد میکنی گریه هاتون پشت در کن بعد بیاا توو امام حسینی این انصاف نمیدونم شکایت کنم.برم مطبش خودکُشی کنم.التماسش کنم.دعواا کنم بس بشینم تو مطبش نمیدونم فقط هر کسی این پست رو میخونه بدونه حالم انقدر خرابه انقدر خرابه که اگر روزی شنیدین یه زن تو مطب دکتر نجفی خود کُشی کرد بدونین اون منم چون دکتر مربوطه کج کرده و۱ عیب بینی منوو تقریبا ۴ عیب تحویلم داده امیدوارم به گفته خودش بایر روند ۶الی۱ ساله طی بشه بعد بگم کارش بد بوده یا خوب نمیدونم دعوا بگم کنید برام یا نه آیا این همه مشکلات جسمی وروحی من با دعا شما خوب میشه یا نه دعا کنید در هر حال دکتر محمد رضا نجفی در حد مرگ منوو رسونده کاش تو اتاق عمل هیچ وقت بهوش نمیومد خیلی خستم مراقبت های بعد عملم خیلی رعایت کردم راستی کابوس هم اضافه شده به شب های من ولله شبی نیست کابوس های وحشتناک از جراحی خراب شدن بینیم نبینم  

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
من یه مریض افسرده هستم     که داستان بدبختیم میخوام از عمل بینیم تعریف کنم یه زنی بودم تقر ...

انقدر چشمام پر اشک اشتباه تایپی دارم.همسرم

کلینیک بهگرر توان تو خیابان آزادی

خیلی حالم بده ولله دعا کنید برام دعا ببخشید اشتباه تایپی دارم تپش قلب گرفتم الان پشت گردنم داغ شده لبمم سوزن سوزن شده امیدوارم به حق امام زمان زودتر ۱ سال تموم بشه وبینیم خوب بشه خدایا معجزه میخوام خدایا غلط کردم دماغمون عمل کردم خدایاا غلط کردم  

من یه مریض افسرده هستم     که داستان بدبختیم میخوام از عمل بینیم تعریف کنم یه زنی بودم تقر ...

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم پست شما رو خوندم منم نجفی چهارسال پیش مطبش نزدیک خونمون بود اون موقع فکر نمی کردم یه عمل بینی چه مخاطراتی داره با چندتا که کامنت گذاشته بودن هم حرف زدم ظاهرا راضی بودن همون موقع که میخواستم برم پیشش یه خانوم ورزشکار اراکی زیر دستش فوت کرد منم دیگه دورش خط کشیدم و مدتی کلا از فکر عمل اومدم بیرون بعدها تو یه پیج اینستا که دکترهای خراب کار میذاشت دیدم انگار خیلی شاکی داره شما هم کاریه که شده ولی غیرقابل برگشت نیست به نظرم رو خودتون کار کنید تا این یکسال بگذره بعدش می تونید سرفرصت یه پزشک خوب برای ترمیم پیدا کنید البته می تونید ازش شکایت کنید و پول عمل پس بگیرید ولی فکر کنم پروسه طولانی هست بهتون توصیه میکنم حتما با یه مشاور کاربلد صحبت کنید 

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم پست شما رو خوندم منم نجفی چهارسال پیش مطبش نزدیک خونمون بود اون موقع فکر نمی ...

وایی تنم داغ شد یعنی برای ترمیم پیشش نرم کجا شاید کنم یا حسین بخداا نمیدونم چه کنم پیش کی برم ترمیم شکایت از کی شروع کنم از الان زوده ۴ ماهه یا درستش الانه یا خداا

عزیزدلم خیلی ناراحت شدم پست شما رو خوندم منم نجفی چهارسال پیش مطبش نزدیک خونمون بود اون موقع فکر نمی ...

شما صادقیه بودین محمد رضا نجفی صادقیه تهرانه

به گفته پزشکان بافت پوست بینی زندست  و تا ۶ماه طلبعی من خودمم عمل کردم  گاه نوک بینیم ور ...

عزیز تو رو خدا بهم بگوو منم بینیم سمت راست مشهوده کج شده پره های نا متقارن.زیز تیغه بینیم ۲ تیکه بخدا مُردم تو این ۴ ماه آیا کجی بینیم میره یا بدبخت شدم رفت شکایت کنم نکنم بمیرم چه کنم من تیر عمل کردم  

وایی تنم داغ شد یعنی برای ترمیم پیشش نرم کجا شاید کنم یا حسین بخداا نمیدونم چه کنم پیش کی برم ترمیم ...

والا از روال شکایت من خیلی اطلاع ندارم ولی سرچ کنید دستگیرتون میشه همین نی نی سایت هم یه قسمت مربوط به عملهای ترمیمی بود ولی از من میشنوید به هیچ عنوان حتی اگه گفت مجانی دوباره با خودش عمل نکنید چون اگه خیلی دیگه خراب بشه کسی قبول نمیکنه ترمیم کنه براتون و بله من خونمون اون موقع صادقیه بود ایشون هم اونجا بود مطبش 

والا از روال شکایت من خیلی اطلاع ندارم ولی سرچ کنید دستگیرتون میشه همین نی نی سایت هم یه قسمت مربوط ...

وایی نمیدونم چه کنم غم باد گرفته گلومو شکایت اسمش میاد تنم میلرزه یا امام زمان معجزه کن کارم به شکایت نکشه خدایاا تو میدونی من جنم شکایت رو ندارم ای خداا غلط کردم      

وایی نمیدونم چه کنم غم باد گرفته گلومو شکایت اسمش میاد تنم میلرزه یا امام زمان معجزه کن کارم به شکای ...

عزیزم من حال شما رو درک می کنم . ولی چاره ای به جز صبوری نداری . باید صبر کنی تا ورم بخوابه و شکل نهایی بینی تا یک سال خودش رو نشون بده . فعلا که ماسک هست و بیرون‌میشه ماسک زد . بعد از یک سال اگه مشکلات باقی بود به ترمیم فکر کنید البته نه با پزشک قبلی . با پزشکان حاذقی که تجربه ترمیم دارند. من به شما اطمینان میدم که سایز بینی شما کوچک تر خواهد شد و تا یک سال تغییرات مثبت خواهید داشت ولی به خودتون امید بدید که نهایت ترمیم خواهید کرد .به هیچ عنوان زیر یک سال به نجفی فشار نیارید که بینی تون رو روتوش کنه که بدتر از قبل خواهد شد . فقط صبور باشید 

عزیزم من حال شما رو درک می کنم . ولی چاره ای به جز صبوری نداری . باید صبر کنی تا ورم بخوابه و شکل نه ...

درسته حق با شماست.خیلی حالم بده عزیز برم جای دیگه عمل بهم گفتن ۲۵ الی ۳۰ از دکتر دیگه مشورت گرفتم تازه الان انقدر که گفت باید ۱ سال بگذره.نمیدونم تا تیر که ۱سال کامل میشه کجی بینیم به سمت راست درست میشه یه نه پره های نا متقارن درست میشه یا نه زیز تیغه حالت سُر سُره درست میشه یا نه خودش میدونه چه بلایی سرم آورده میگه هزینه کلینیک بوده اگر خوب نشدی سال دیگه عملت میکنم چاره ایی ندارم یا خودش ترمیمم کن چون هزینه ۳۰ میلیونی ندارم یا روند شکایت رو پیش بگیرم که اگر از تیر سال دیگه شروع کنم ۲ سال از جراحی خواهد گذشت تا دیه بتونم بگیرم اونم میدونم ۳۰ تومن نمیدن وخرج دادگاه دوندگی خیلیه نمیدونم موندم تو عالم برزخی که فقط خداا معجزه کنه برام دکتر محمد رضا نجفی که آرزو مرگ هر شب رو برام پدیدار کرده

عزیزی که هر وقت این پست رو میخونی حرفم با تویی که هنوز عمل نکردی من زنی هستم غمگین ونا امید شماهایی که میخواین عمل کنید خیلی زیاد پیگیرر دکتری باشین که ماهاا بعد یکی نشید مثل من.

یا حق  

2810