2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015370 بازدید | 66527 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها در مورد دکتر بصام میشه بگین؟ میدونم قبلا صحبت شده ولی نمیتونم پیدا کنم

من پیشش عمل کردم حدودا ۱۰ روزه ! 

اصلا راضی نیستم 

هر بار صبح پامیشم آیینه رو نگا میکنم یه دور کامل گریه میکنم ! 

تجربه عمل بینی من - قسمت دوم 

( بچه ها قسمت اولش صفحه ی 3220 هست ) 

تو بیمارستان چون خیلی درد در قسمت پایینی بینیم حس میکردم بهم مسکن زدن و حالم خیلیییی بهتر شد. بعد پرستار اومد همون لحظه تامپون رو از بینیم خارج کرد . بعضی دکتر ها شنیدم که تا چند روز این تامپون رو میذارن که داخل بینی بمونه اما برای من اینطور نبود . بعد پرستارا مجبورم کردن که از تخت پاشم و راه برم و آبمیوه بخورم و اینا . بعد گفتن باید بری دسشویی جیش بکنی تا ما مطمئن بشیم اوکی هستی تا مرخص بشی . من کلا آدمی هستم که خیلی دیر به دیر میرم دستشویی،  اونجا هم دیگه انقدر من آب و آبمیوه خوردم و منتظر بودیم کلافه شدیم، تهش به دروغ گفتم که آره دسشویی رفتم تا مرخصمون کنن ! اومدیم خونه تا بالاخره شب من رفتم دستشویی 😐😂 ! خونه که اومدیم ۹۹% تایم روز اول رو خوابیدم . کمپرس اب یخ هم استفاده کردم. قرص مسکن هم دکتر داده بود هر 6 ساعت خوردم . روز دوم حالم بدتر بود یعنی هم دردم بیشتر شد هم کبودی های صورتم فااااجعه شد . ولی  سعی میکردم هی آب کرفس و اناناس بخورم تا کمتر بشه،  اما واقعیت اینه که اگر بینیتون مثل من استخونی باشه و پوستتون هم سفید باشه کبودی رو در هر حال خواهید داشت . صورتمم کااااامل ورم کرد یعنی حتی فک و چونه و پیشونی من جوری باد کرد انگار کل صورتم رو عمل کردم ! داخل یک چشمم هم خونی شد . روز سوم این کبودی ها و باد به اوج خودش رسید اما از روز چهار شروع کرد به بهتر شدن و حالا که تقریبا 10 روز از عملم گذشته هنوز کامل خوب نشدم یعنی کبودی ها تبدیل به رنگ زرد شدن و لخته خون داخل چشمم کمتر شده اما نرفته . از همون روز اول من کامل دپرس شدم با اینکه اصلا دیدی به بینیم نداشتم چون پانسمان و گچ داشت ، اما حس میکردم نوکش زیادی سر بالا شده و من از همون روز اول عزا گرفتم. غذا هم چون من غذاهای ابکی مثل سوپ و فرنی اصلا ابدا دوست ندارم فقط ۲ روز اینطوری خوردم. از روز سوم شروع کردم عادی به برنج و خورشت خوردن 😂 . دکترم گفته بود اشکال نداره و تنها محدودیت غذاهای خیلی سفت مثل ته دیگ و سیب و اینا هستن. دیگه با گریه و غصه گذشت تا روز هفتم که بهم گفتن برم مطب برای کشیدن بخیه و برداشتن گچ . ادامه دارد ! 

من پیش شاهین میلانی عمل کردم بینیم گوشتی بود بهم گفت فقط بیست درصد تغییر میکنه دو تا استخون بزرگ بغل ...

عزیزم راضی بودین؟رفتار دکتر چطور بود؟منم بینیم گوشتیه مشکل خاصی ندارم فقط میخوام یکم جمع و جور بشه

عزیزم راضی بودین؟رفتار دکتر چطور بود؟منم بینیم گوشتیه مشکل خاصی ندارم فقط میخوام یکم جمع و جور بشه

بینی من خیلی مشکل داشت بهم گفت بیست درصد تغییر ولی من انتخابش کرده بودم از شهرستان رفته بودم تهران با این ک گفت بیست درصد تغییر میکنه عالی شده ب خصوص الان ک ورمش داره میخوابه خیلی راضی ام هر روز خدا رو شکر میکنم ک عمل کردم 

رفتارش بد نی کلا تو دلبرو من هر روز دعاش میکنم اما خیلی گریه ام گرفت وقتی گفت نمیشه زیاد تغبیرش داد  بعد بچه های مطب خندیدن گفتن ب ما هم اینجوری گفته نترس خوب میشه .بینی من اندازه دو سانت پهن بود من هر روز با عذاب زندگی میکردم الان قلمی و شیکه کلی اعتماد ب نفس دارم چشام و ابروم واقعا تک بینیم خرابش کرده بود جوری ک تو تهران هر کی عکس قبلم میدید می گفت پولی ک دادی حلالش باشه واقعا چیکار کرده برات 

2810