2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
نه مطب دکتر آمالی نرفتم راستش توی چندتا پیج کامنت ناراضی از ایشون دیدم ولی دکتر باستانی نژاد توصیه ...

يعني كار منافي خيلي خوبه؟ كه باستان نژاد توصيه كرده بريد براي مشاوره پيشش؟ اين دكتر رجايي ميشناسيد ديدم تو كامنت ازش تعريف دادن بچها، اسم كوچيكش چيه نمونه كاراشو ببينم؟

میدونم هوامو داری.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسم دکتر چیه

میخواستم نگم ولی آینه نگاه کردنم شده آینه دق.اگر قبل عمل توضیح نمیدادم چی میخوام از نتیجه عملم واون هم نمیگفت باشه خوب در میاد .میگفتم تقصیر خودم ولی چون من از توقع هم گفتم واون قبول کرد واعتماد بهم داد شکنجه دارم میشم

اسمش دکتر محمد رضا نجفی 

بینی با سوراخ ما متقارن وکشیده وزشت.

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
تجربه ی عمل من :  سلام و صد سلام. من بالاخره بعد از تقریبا ۵ سال این پا و اون پا کردن ۲۵ مرداد ...

مرسی که تجربه ات رو با ما به اشتراک گذاشتی، امیدوارم که نتیجه دلخواهت رو بگیری

منتظر ادامه توصیفاتت هستیم  

يعني كار منافي خيلي خوبه؟ كه باستان نژاد توصيه كرده بريد براي مشاوره پيشش؟ اين دكتر رجايي ميشناسيد د ...

نمی دونم واقعا ولی با این اوضاع بد کرونا یه مقدار سختم هست بخوام وقت مشاوره بگیرم و برم مطب چون معمولا هر تایمی که منشی ها میدن حداقل 2 ساعت انتظار داره

من حدود 2 ماه پیش رفتم مطب احمدرضارجایی ولی قبول نکرد بینی ام رو جراحی کنه و خودش رو راحت کرد گفت تو اصلا سمت جراحی نرو که بدتر میشی. به نظرم دکتری نیست که بتونه بینی های چالش رو جراحی کنه و توی پیجش هم نمونه های گوشتی خیلی کم بود. بیشتر فک کنم بینی های استخوونی و با ایراد کم رو قبول می کنه.

خانمها لطفا بگین کدوم ازینا برای عمل یه بینی کم کار وطبیعی مناسبه دکتربصام ملکی محمدخانی بینی خو ...

منم اینجوریه بینی م ولی نمیخوام بسته عمل کنم چون قوزی که برمیداره زیاد نیست و بر میگرده

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات
نمی دونم واقعا ولی با این اوضاع بد کرونا یه مقدار سختم هست بخوام وقت مشاوره بگیرم و برم مطب چون معمو ...

عزیزم شما درباره دکتر بهرام مقدم فرد اطلاعات داری؟

خدا جون مرسی بابت تمام داده هات و نداده هات
لطفا اگه میدونید بگید که چرا نباید نوک بینی رو چسپ زد اگه چسپ رو طوری بزنی که قسمت زیادی از نو ...

به نظر من در این صورت نوک بینی حالت کلیپسی میشه البته نمیدونم درسته یا نه ولی این کار و نکن احتمالا بینیت خراب میشه

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
2810