2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست
دكتر امين آمالي چطور؟ مطبش نرفتين؟ ميگن كارش خيلي خوبه مخصوصا ترميماش ولي گرون ميگيره، پايه عمل ترمي ...

میرم حتما کاراش خیلی خوبه ترمیمی هاش .وقت هم گفت ۴ ماه بعد مشاوره. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در ادامه مطب گردی ها مطب دکتر فتح سامی و باستانی نژاد رو رفتم. 

به نسبت دکترای دیگه ای که رفتم حرفه ای تر ویزیت شدم و مشخص بود واقعا پزشکای باسوادی هستن.

من بینی ام گوشتی هست با یه قوز روی تیغه که در اثر شکستگی ایجاد شده و البته افتادگی نوک بینی. طی تحقیقاتی که کردم متوجه شدم از بینی گوشتی نباید زیاد انتظار تغییر داشت ولی خب وقتی آدم هزینه می کنه و ریسک جراحی و بیهوشی رو قبول می کنه انتظار داره حداکثر نتیجه مطلوب رو بگیره.

دکتر سامی به من گفتن چون پوست نوک بینی ات ضخیم هست و بینی گوشتی دارم نهایت تا 60 درصد بهتر میشی و نتیجه می گیری البته این رو هم گفتن که در کل چون صورتم کوچیک هست با تزریق چربی و حتی پروتز چونه (تقریبا اکثر پزشکایی که رفتم بهم گفتن چونه ام به نسبت عقب تر هست) نتیجه جراحی بالاتر میره. هزینه جراحیشون در کل گفتن 30 تومن. 8 تومن باید واریز بشه بعد وقت عمل داده میشه و منشی دکتر گفتن که اولین وقت خالی ایشون آبان ماهه. در روز هم 2تا جراحی انجام میدن و اونم بیمارستان گاندی.

دکتر باستانی نژاد هم که واقعا پزشک محترمی هست و واقعا نوع برخورد فوق العاده ای دارن بهم گفتن که پوست ناحیه تیغه بینی نازک هست به همین خاطر ریسک خیلی بالای داره از این نظر که هر کاری رو تیغه انجام بدن بخاطر نازکی پوست اون ناحیه کاملا مشخص میشه و حداکثر تا 30 درصد میشه روی بهبود تیغه بینی کار کرد. برای نوک بینی هم گفتن گوشتی با پوست ضخیم هست که در نهایت میتونی 50 درصد نتیجه توی این قسمت بگیری و در مجموع بهم گفتن بعد از جراحی 40 درصد بینی ات بهتر میشه که خب در جراحی اول درصد پایینی هست باز برو فک کن و چندتا جای دیگه مشاوره بگیر اگر تمایل داشتی بیا برای جراحی. هزینه جراحیشون هم 25 میلیون هست.

در نهایت بعد مطب گردی ها و نوع بینی گوشتی که دارم تصمیم گردم از دکتر سامی وقت بگیرم که البته هنوز دودل هستم. اگه کسی جدیدا با ایشون جراحی کرده ممنون میشم نتیجه جراحیش رو بگه. با این اوضاع کرونا وقتی میریم مطب نمونه نمیشه دید و کار برای انتخاب دکتر خیلی سخت شده.

اگه گروه واتساپ و یا تلگرامی برای جراحی بینی هست ممنون میشم من رو هم ادد کنین.

دوستان نظرتونو درباره دکتر شاهین میلانی و دکتر کیارش نجات پور میگید ... و هزینه عملاشون

من پیش شاهین میلانی عمل کردم بینیم گوشتی بود بهم گفت فقط بیست درصد تغییر میکنه دو تا استخون بزرگ بغل بینیم بود صورتم اصلا غیر طبیعی بود  اما محشر شدعالی تر از عالی هر روز خدا رو شکر میکنم عمل کردم

عزیزم من هیچ موقع از برادران تعریف نکردم برعکس! فکرمیکنم یک دکتر خیلی معمولی هستند. بنظرمن در تعر ...

عزيزم ميشه چندتا دكتر ترميم كار ماهر معرفي كني؟ كه بريم مطباشون و كاراشونو ببينيم ؟  

میدونم هوامو داری.....
پيش دكتر امين آمالي ويزيت شدين ؟ نظرشون چي بوده؟

نه مطب دکتر آمالی نرفتم راستش توی چندتا پیج کامنت ناراضی از ایشون دیدم

ولی دکتر باستانی نژاد توصیه کرد یه مشاوره هم با دکتر منافی برم که فعلا با این اوضاع وحشتناک کرونا یه مقدار خطرناکه برم مطب گردی

در ادامه مطب گردی ها مطب دکتر فتح سامی و باستانی نژاد رو رفتم.  به نسبت دکترای دیگه ای که رفتم ...

سلام عزیزم منم با دکتر سامی ویزیت شدم و تقریبا گزینه من ایشون هستم. دقیقا مشکل منم برای به تاخیر انداختن عملم ندیدن نمونه های ایشون هستش. خوشحالم میشم درخواست دوستیمو قبول کنی واست توی تلگرام گروه میفرستم 🌸

سلام عزیزم منم با دکتر سامی ویزیت شدم و تقریبا گزینه من ایشون هستم. دقیقا مشکل منم برای به تاخیر اند ...

سلام .لطفا اگر تو گروهی برای جراحی بینی عضو هستین من رو هم اد کنید

تجربه ی عمل من : 

سلام و صد سلام. من بالاخره بعد از تقریبا ۵ سال این پا و اون پا کردن ۲۵ مرداد عمل کردم. یعنی الان ۶ روزه. جونم براتون بگه که فعلا اسم دکترم رو نمیگم چون حتی گچ بینیم رو هم برنداشتم و نمیدونم بینیم چه شکلیه. بعدا که مدتی گذشت و اینا میام اپدیت میکنم. 

من بیست و چهارم مشاوره شدم و بیست و پنجم یعنی دقیقا فرداش عمل کردم. یه سری ازمایش خون دادم که بیمه تکمیلی هزینه ش رو کاور کرد و یه ازمایش کووید دادم حدودا نزدیک چهارصد هزار تومن که اولش واقعا ازش وحشت داشتم اما سخت نبود کلا دو ثانیه هم طول نمیکشه. عکسم گرفتم همون حدودا چهارصدهزار تومن. اولش عملم ساعت یک ظهر بود اما چون درخواست دکترمو برای اینکه از اتاق عمل فیلم برداری بکنن قبول نکردم، مجبور شدیم تایم عوض کنیم و من شش صبح یعنی اولین عمل دکترم بودم. تو یه بیمارستان خصوصی بود عملم. قبل عمل خیلی معطل شدم یعنی من دقیق آن تایم شش صبح بیمارستان بودم اما ساعت نُه عملم شروع شد! قبلش یه سری لباسا و اینا دادن بهم بعد با ویلچر بردن یه قسمتی که یه عالم خانوم سزارین شده بودن تو اون اتاق بودن! نیم ساعتم اونجا معطل شدم و از استرس همش گریه میکردم. بعد منو باز با ویلچر بدون این دفعه کجا ؟ خود اتاق عمل . خیلی محیط شاد و سر زنده ای بود. پرستارا و اینا خیلی مهربون بودن و هی بهم میگفتن عزیزم چقدر زیبایی چقدر خوشگلی منم ذوق میکردم 😂 همونجا دکترم اومد برای بار اخر منو دید و ازم پرسید که چه تغییراتی در بینیم میخوام. بهتون توصیه میکنم که کاااامل و دقیق به دکتر توضیح بدین اما من اشتباهی که کردم چون توهم داشتم که میمیرم فقط به دکترم گفتم حواست باشه که من نمیرم. بعدم سریع بیهوش شدم. حدودای ساعت یازده و نیم به هوش اومدم. با درد شدید تو قسمت پایین و نوک بینیم.حالت تهوع نداشتم. خون بالا نیاوردم. سر گیجه نداشتم.لرز و اینا نداشتم. هذیون نگفتم. فقط بینیم میسوخت و درد میکرد. با گریه التماس کردم بهم مسکن دادن که خیلی حالم بهتر شد. 

ادامه دارد ... 

خانمها لطفا بگین کدوم ازینا برای عمل یه بینی کم کار وطبیعی مناسبه

دکتربصام

ملکی

محمدخانی

بینی خودم باریک وسربالاست از کنار فقط قوز دارم بنظرتون عمل بسته مناسبه برام؟؟

2810