در ادامه مطب گردی ها مطب دکتر فتح سامی و باستانی نژاد رو رفتم.
به نسبت دکترای دیگه ای که رفتم حرفه ای تر ویزیت شدم و مشخص بود واقعا پزشکای باسوادی هستن.
من بینی ام گوشتی هست با یه قوز روی تیغه که در اثر شکستگی ایجاد شده و البته افتادگی نوک بینی. طی تحقیقاتی که کردم متوجه شدم از بینی گوشتی نباید زیاد انتظار تغییر داشت ولی خب وقتی آدم هزینه می کنه و ریسک جراحی و بیهوشی رو قبول می کنه انتظار داره حداکثر نتیجه مطلوب رو بگیره.
دکتر سامی به من گفتن چون پوست نوک بینی ات ضخیم هست و بینی گوشتی دارم نهایت تا 60 درصد بهتر میشی و نتیجه می گیری البته این رو هم گفتن که در کل چون صورتم کوچیک هست با تزریق چربی و حتی پروتز چونه (تقریبا اکثر پزشکایی که رفتم بهم گفتن چونه ام به نسبت عقب تر هست) نتیجه جراحی بالاتر میره. هزینه جراحیشون در کل گفتن 30 تومن. 8 تومن باید واریز بشه بعد وقت عمل داده میشه و منشی دکتر گفتن که اولین وقت خالی ایشون آبان ماهه. در روز هم 2تا جراحی انجام میدن و اونم بیمارستان گاندی.
دکتر باستانی نژاد هم که واقعا پزشک محترمی هست و واقعا نوع برخورد فوق العاده ای دارن بهم گفتن که پوست ناحیه تیغه بینی نازک هست به همین خاطر ریسک خیلی بالای داره از این نظر که هر کاری رو تیغه انجام بدن بخاطر نازکی پوست اون ناحیه کاملا مشخص میشه و حداکثر تا 30 درصد میشه روی بهبود تیغه بینی کار کرد. برای نوک بینی هم گفتن گوشتی با پوست ضخیم هست که در نهایت میتونی 50 درصد نتیجه توی این قسمت بگیری و در مجموع بهم گفتن بعد از جراحی 40 درصد بینی ات بهتر میشه که خب در جراحی اول درصد پایینی هست باز برو فک کن و چندتا جای دیگه مشاوره بگیر اگر تمایل داشتی بیا برای جراحی. هزینه جراحیشون هم 25 میلیون هست.
در نهایت بعد مطب گردی ها و نوع بینی گوشتی که دارم تصمیم گردم از دکتر سامی وقت بگیرم که البته هنوز دودل هستم. اگه کسی جدیدا با ایشون جراحی کرده ممنون میشم نتیجه جراحیش رو بگه. با این اوضاع کرونا وقتی میریم مطب نمونه نمیشه دید و کار برای انتخاب دکتر خیلی سخت شده.
اگه گروه واتساپ و یا تلگرامی برای جراحی بینی هست ممنون میشم من رو هم ادد کنین.