2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015407 بازدید | 66527 پست
سلام دوستان ،،🌺آیا سوراخ بینی با گذشت زمان تغییر مبکنه؟ ۴۸روزه عمل کردم گفتم سوراخم گرد باشه ولی ب ...

سلام خوبی مشکل سوراخ بینیت تغییر  کرده یا هنوز درازه منم مشکلم اینم هست درازی سوراخ بینی ترمیم نمیکنی وکترت چی گفت

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نگران برآمدگی های روی بینی نباش . در طول زمان خیلی نامحسوس کم میشه . ۶ هفته برای قضاوت خیلی زوده خیل ...

درست میگی ولی ادم نمیتونه ناراحت نباشه

من می‌خوام کلی گلایه کنم باهاش که حرف زدم 😂

پول ترمیم ندارم نمیدونی پول عملو چقدر به بدبختی جور کردم.خداا میدونه در هر حال دیدن خودم تو آینه شد ...

الان کلی راه‌های دیگه برای درست کردن ظاهر بینی هست که هزینش در برابر عمل خیلی ناچیز

غصه نخور تو رو خدا

الان کلی راه‌های دیگه برای درست کردن ظاهر بینی هست که هزینش در برابر عمل خیلی ناچیز غصه نخور تو رو ...

ممنونم عزیزم

فعلا قرص خواب واعصاب شده تسکین دردم .نمیدونم چی بشه ولی خدایی راضی به مرگم بودم تا اینکه دکتر این همه عذابم بده چی بگم

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
پول ترمیم ندارم نمیدونی پول عملو چقدر به بدبختی جور کردم.خداا میدونه در هر حال دیدن خودم تو آینه شد ...

بینی من ی دس انداز بزررررگ داره که همش میگم نهایت میرم ژل و مل میزنم بعد شیش ماه اگه درست نشد

یا مثل اینکه سر پایی هم خیلی از عیباش برطرف میشه

بینی من ی دس انداز بزررررگ داره که همش میگم نهایت میرم ژل و مل میزنم بعد شیش ماه اگه درست نشد یا مث ...

میدونی عزیز درد کجاست اونجا که از همه چی خودت بزنی با بدبختی پول جور کنی که دهن اطرافیان ببندی که مسخرت نکنن به دکترتم بگی فقط دارم به خاطر اطرافیانم عمل میکنم توضیح بدی که حال روحیم بده به خاطر بزرگ بودن بینیم بعد اون بد وبدتر تحویلت بده

میدونی عزیز درد کجاست اونجا که از همه چی خودت بزنی با بدبختی پول جور کنی که دهن اطرافیان ببندی که مس ...

میدونم چی میگید

منم همش تو ذهنم میگم اگه خوب نشه قراره همش تو سری بخورم از خاله و دختر خاله هام

میدونم اشتباه هست ولی فکره دیگه 🥲

میدونم چی میگید منم همش تو ذهنم میگم اگه خوب نشه قراره همش تو سری بخورم از خاله و دختر خاله هام می ...

آره بخداا کاش اطرافیان آدم بودن

سلام دوستان شب خوش من حدود۲۱روز پیش با ی پزشک جراحی بینی انجام دادم، با توجه به اینکه درد عمل و نقاهت بعد عمل باید تحمل کنی انتظار داشتم ی بینی بهتر از چیزی که الان انجام داده دکتر واسم داشته باشم ولی اینطور نشده، در واقع بگم پزشک من فقط عیوب بینی منو برطرف کرده و اصلاحات انجام داده و بینی منو کوچک نکرده یا قلمی.روزای اول خیلی ناراحت بودم و خودخوری میکردم و به قول دوستانی که اینجا نوشتن بدتر از همه اینکه اطرافیان در اولین برخورد اولین چیزی که میگفتن این بود که تو کاری روی بینیت انجام ندادی و فقط چسب زدی،ولی الان چند روزه کاملا بی تفاوت شدم و باورتون نمیشه اصلا توی ایینه را نگاهم نمیکنم.و با توجه به وضعیت جسمانی اصلا حاظر نیستم یک بار دیگه جراحی بینی را تجربه کنم..این نظر شخصی منه اصلا هیچ چیزی حتی ظاهر ارزش اینکه ادم بخواد روح خودشا ازار بده نداره و غصه خوردن در مورد گذشته و تصمیم های گذشته بزرگترین اشتباه ادم توی زندگی.ببخشید اگه گزافه گویی کردم.

مبگم دیکه برای ویزیت سال دیگه وقت دادن البته دربانی و باستان نژاد. تقوی هم گفت دی

دكتر امين آمالي چطور؟ مطبش نرفتين؟ ميگن كارش خيلي خوبه مخصوصا ترميماش ولي گرون ميگيره، پايه عمل ترميم از ٤٥ ميليون

میدونم هوامو داری.....
سلام دوستان شب خوش من حدود۲۱روز پیش با ی پزشک جراحی بینی انجام دادم، با توجه به اینکه درد عمل و نقاه ...

فکر کنم بیشتر کسایی که جراحی میکنن یک ماه افسرده میشن

چون تو یک ماه تا دو ماه اول بینی هیچ حالتی نداره، حتی تا شش ماه هم میگن خودش رو نشون نمیده.

فقط ی درصد خیلی کم تو این بازه زمانی شکل بینیشون خوب میشه(کسایی که بینی اولشون خیلی کم ایراد داشته)

من تا امروز که شش هفته از عملم گذشته هر روز سوراخای بینیم ی مدلی بوده

غصه نخورید بزارید یکم زمان بگذره.

من برای همه‌ی این مشکلات روحی پزشک رو مقصر میبینم.

باید خیلی ادم رو اماده کنن و کامل توضیح بدن که بعد از چند مدت بینی بالخره بینی میشه. 

من اصلا نمیدونستم بعد از جراحی بینی از داخل ورم میکنه 

وقتی تامپونمو برداشتن، سوراخ سمت راستم به حدی ورم داشت که مخاطش به هم چسپیده بود

من تا دو روز شبانه روز گریه کردم که باید برم عمل ترمیمی.

یعنی روز سوم عمل تو فکر ترمیم بودم تا یکم خوب شد اروم شدم.

یا هفته دوم انقد سوراخام نامتقارن بودن که باز داشتم دق میکردم و باز تو فکرم می‌گفتم باید ترمیم کنم ولی الان عالی نشده ولی بهتر از سوراخای اول بینیم هست.

حالا میگن ی دوره هم هست که کل ورم بینی می‌خوابه و کلی ادم خوشحال میشه از عملی که کرده 😂

سلام دوستان شب خوش من حدود۲۱روز پیش با ی پزشک جراحی بینی انجام دادم، با توجه به اینکه درد عمل و نقاه ...

الان ۴ صبح من بیدارم.اگر بدونی چه حالی دارم.خیلی بده آدم مرگ به جون بخره ولی دکترش خوب در نیاررعمل بینیشوو همشم وعده ورم بده آینه هم دیگه از صورت من خسته شده.میدونی درد اینجاست از دردت برای چه خاطر میخوای عمل کنی به دکترت بگی .ورد بالاتر اینکه اونم بگه باشه خوب در میاد عملت نگران نباش.ودرد روی همه این دردها اینه بهوش بیایی بد وبدتر ببینی دماغتوو والان که وارد ۳ ماه داری میشی.عیب رو عیب هاش بیشتر مشخص بشه.وآخرین درد اینه که دکترت بگه همین خوبه .اگر خوب بود مرگ داشتم عمل کنم آخ امان از حال خداب الانم خدایا خودت بینی کوچیک ندادی فدات شم لااقل الان قشنگش کن😏😏😏😏😶😶😶😶😶😶😶😏😏😶😏😏😶

2810