2777
2789
عنوان

جراحی بینی 3

| مشاهده متن کامل بحث + 5015378 بازدید | 66527 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مبگم دیکه برای ویزیت سال دیگه وقت دادن البته دربانی و باستان نژاد. تقوی هم گفت دی

البته درباني اصلا خوب نيست كارش، نريد ويزيت، من چند نفر ديدم بيني هاشون خراب شده بود و رفتن ترميم با يه دكتر ديگه

میدونم هوامو داری.....
سلام خوبین میتونم چن تا سؤال بپرسم، البته سوال نیس  درد دل الان ۶ هفته از عملم گذشته ولی شکل ...

نگران برآمدگی های روی بینی نباش . در طول زمان خیلی نامحسوس کم میشه . ۶ هفته برای قضاوت خیلی زوده خیلییییی. به مرور که پوست بینی جمع میشه این ناهمواری ها کمتر میشه . من با دکتر ابیانه ویدئو کال نداشتم چون بی فایده می دونم . هرچی زیر یک سال بگی میگه صبر کن نمیشه نظری داد . البته واتساپ بهش پیام میدم و همیشه پاسخگو بوده و باز هم میگه صبر کن . 

و اینکه اگه روز اول که گچ رو برداشتی خط کانتور داشتی بدون که ورم که بخوابه مشخص میشه . پوستت ورم داره باید جمع بشه . من اگه بینیم مثل روز اول گچ بود الان از خوشحالی پر در میاوردم . کاش همون جوری می موند 

سلام کی مثل من بینیش استخوانی بود عملش افتضاح شده آخ چقدر میگفتن چون بیتیت استخوانی عالی در میاد عملت بر عکس شد باورم نمیشه اصلا تصورشم نمیکردم

افسردگی گرفتم دارم وارد ۳ ماهگی عمل بینیم میشم هنوز یه بینی گنده میینم با سوراخ های دراز

دکترم میگه ورمه آخه درازی سوراخ چی

داغونم داغون دکترمم مثلا معروف بود 

کااااااش زیر عمل مُرده بودم.نه اینجوری افسردگیم هر روز بیشتررر بشع بخداااااا داغوووونم😡😭😭😭

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
با کی عمل کردی شاید ورمه

دکتر محمد رضا نجفی انقدر هر بار میرم مطبش گریه میکنم

خدا کنه ورم باشه خسته شدم کاش قبل عمل حدااقل ۲ بار رفته بودم مطبش مریض هاشوو میدیدم دکتر دشتی تو واتساپ عکس فرستاده بودم گفت کوتاه نمیکنم ارتفاعشو فقط جمع میکنم ناراضیم مطبش بود منصرف شدم این کامل بهش گفتم چه جوری عمل کنه آخرشم این شد به امشب قسم قرص افسردگی میخورم.هیچ وس نگفت خوبه اطرافیانم میگن پولتوو ریختی دور.چون هم درازه هم پره های بینیم کشیدست کاش تو عمل بهوش نمی اومدم خستم خسته ففط آینه نگاه کردنم شده آینه دق امیدوارم به گفته دکترم ورم باشه چی بگم 

((((((((آخ خدااا نمیشد تو که بینی بهم دادی عزیز خداا کوچیک میدادی الان حال روزموووو ببین خداااا))))))))))

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
دکتر محمد رضا نجفی انقدر هر بار میرم مطبش گریه میکنم خدا کنه ورم باشه خسته شدم کاش قبل عمل حدااقل ۲ ...

این حرفها چیه دور از جون

مطمین باش ورمه

نهایت ورم نبود میری ترمیم مرگ نیست که علاج نداشته باشه

اسم دکترت نشنیدم 

الانم گفتن این حرفها فایده نداره دیگه گذشته

ای کاش هم درمان درد نمیشه

پس کمی صبوری کن نهایت دوسش نداشتی با خودش ترمیم میکنی

این حرفها چیه دور از جون مطمین باش ورمه نهایت ورم نبود میری ترمیم مرگ نیست که علاج نداشته باشه اس ...

پول ترمیم ندارم نمیدونی پول عملو چقدر به بدبختی جور کردم.خداا میدونه

در هر حال دیدن خودم تو آینه شده آتش جهنم.دماغ عملی ها رو بعضی هاشوونو میبینم کیف میکنم.از خودم خجالت میکشم

سلام کی مثل من بینیش استخوانی بود عملش افتضاح شده آخ چقدر میگفتن چون بیتیت استخوانی عالی در میاد عمل ...

منم بینی استخونی داشتم فکر میکردم بعد از عمل بینی قلمی و کوچکی خواهم داشت متاسفانه صورت و بینی من تا سه چهارماه هنوز ورم داشت الان بعد از ۷ ماه ورم ها که از بین رفت بینی م کوچک شده اگه توی اتاق عمل دکتر دماغت و خوب از آب دراورده باشه بقیش به ورم بینی بستگی داره شاید تا یکسال. باید صبر کنی و شکل بینی های توی مطب هم نگاه کنی بینی ت به اونا نزدیکه هر دکتری یک مدل بینی  برای همه دیزاین میکنن 

خدای خوبم از اینکه قراره برای بار دوم مامان بشم سپاسگزارم 🙏🙏مطمئنم بهترینها رقم میخوره و معجزه  در راهه 😍
منم بینی استخونی داشتم فکر میکردم بعد از عمل بینی قلمی و کوچکی خواهم داشت متاسفانه صورت و بینی من تا ...

خدا از زبونت بشنوم ولله انقدر ناراحتم عزیزم خدا میدونه .نمیدونم کلی کورتن وقرص آمپول زده وخوردم.آخ اگر بدونی چقدر افسردم

2810